82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

hayır canım duymadım bahsedermisin biraz
Youtube'a leslie sanson yazarsaniz videolari cikiyor. 30 dk 45 dk gibi surelerde evde durdugumuz yerde yuruyus ve bazi hareketler yapiyoruz. Hava uygun olmadiginda ve evde spor aleti yoksa iyi oluyor. Bir bakmanizi tavsiye ederim :KK49:

evet canım abartmamak şartıyla ödül veriyordu. 600 kaloriyi geçmemeliydi. mesela bir hamburger gibi. psikolojik olarak beni çok rahatlatıyordu. canım bir şey mi istedi nasıl olsa ödül günüm var diyordum. ben okul kantininde çıkan kaşarlı tostu ödül yapardım hep çok severdim. spor olarak kesinlikle ağır sporlar önermiyordu. spor salonunda kardiyo çalışmak gibi. çünkü az kalori ile beslenen vücuda ağır sporu eklersen kaslara aşırı yüklenmeden dolayı enerji ihtiyacından dolayı bitkin düşer o diyeti bozarsın. yürüyebildiğin kadar yürü merdiven in çık asansör kullanma günde 50 mekik çek gibi basit tavsiyelerdi. ideal kilona döndükten sonra sıkılaşma programında ağır sporlar vardı. yürüyüşte ayağıma ağırlık takarak yürüdüm kaslarımın kuvvetlenmesi için. spor malzemeleri satan yerde bulabilirsin. 1 er kilo ayak bileklerine takabilirsin yürüyüşten daha fazla verim alırsın. sevgilerimle.
AA BU ONERINI BEGENDIM BENDE AYAKLARIMA AGIRLIK TAKIYIM:KK66:

Youtube'a leslie sanson yazarsaniz videolari cikiyor. 30 dk 45 dk gibi surelerde evde durdugumuz yerde yuruyus ve bazi hareketler yapiyoruz. Hava uygun olmadiginda ve evde spor aleti yoksa iyi oluyor. Bir bakmanizi tavsiye ederim :KK49:
teşekkür ederim canım. bende yeni bir spor aleti altım 35 tl ye burda evin ordaki markete gelmiş. hani şu tv de çıkıyordu yeşil revoflex diye birşey. doğrumu yazdım bilmiyorum :) çok rahat mekik çekiliyor.kol kaslarını da güzel çalıştırıyor hissediyorsun. almıştım evde yatağın altında duruyordu. bugün çıkardım:) güzel terletiyor fiyatı da uygun tavsiye ederim canım

AA BU ONERINI BEGENDIM BENDE AYAKLARIMA AGIRLIK TAKIYIM:KK66:
bu ağırlık takma yöntemini profesyonel koşucular antremanlarda uyguluyormuş canım. yarışta ise daha hızlı oluyorlarmış ağırlıklar çıkınca. normal hayatta daha hızlı yürümeyede başlarsın sevgiler. bu arada canım ben foto atmayı beceremedim siteden nasıl yapıyorsun yarın atıcam ama bilememedim.

teşekkür ederim canım. bende yeni bir spor aleti altım 35 tl ye burda evin ordaki markete gelmiş. hani şu tv de çıkıyordu yeşil revoflex diye birşey. doğrumu yazdım bilmiyorum :) çok rahat mekik çekiliyor.kol kaslarını da güzel çalıştırıyor hissediyorsun. almıştım evde yatağın altında duruyordu. bugün çıkardım:) güzel terletiyor fiyatı da uygun tavsiye ederim canım
bendede mekık aletı var bende kullanmıyorum ama aklıma getrdn saol fıstık :KK66:

bu ağırlık takma yöntemini profesyonel koşucular antremanlarda uyguluyormuş canım. yarışta ise daha hızlı oluyorlarmış ağırlıklar çıkınca. normal hayatta daha hızlı yürümeyede başlarsın sevgiler. bu arada canım ben foto atmayı beceremedim siteden nasıl yapıyorsun yarın atıcam ama bilememedim.
kuzum dosya yukle yazıyor ya ordan

kesınlıkle uyglucm onerın ıcn cok sagol ttalım

sabah
2 dilim karpuz 1 dilim beyaz peynir
öğle
sade kahve 1 tabak haşlanmış brokoli limonlu. 1 tabak cacık. 1 paket form bisküvi
akşama marul salatalık domates yemyeşil bir salata ve bir tane haşlanmış yumurta düşünüyorum kızlar. biraz güneş gitsin yürüyüşe çıkıcam ben artık ne kadar yürürsem haber veririm fıstıklar :)

cozdum sanmıstım kabızlık durumu uzun surelı dıyette olunca sanırım oluyor :KK43: onu duydum aktara sorym ben onu kuzum
canım sabah aç karnına ılık suyun içine 1 kaşık zeytinyağı at ve iç. ayrıca kabızlık sorunum için ben bir dönem eczaneden keten tohumu kapsülü satın almıştım işe yaramıştı. sade toz keten tohumuda işe yarar.

sabah
  • peynırlı kepeklı tost
  • 3 adet zeytin
  • 2 adet badem
ara ogun
  • 2 adet form kraker

aksam

• tavuk haslaması
  • 1 dılım tahıl ekmek
  • bıraz acılı tursu bıber
  • bır bardak ayran
spor
  • 1 saat yuruyus(6000 adım)
  • 200 kere ıp atlama
  • yarım saat mekık basen hareketlerı
su 2lıtre

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sabah aç karnına ılık suyun içine 1 kaşık zeytinyağı at ve iç. ayrıca kabızlık sorunum için ben bir dönem eczaneden keten tohumu kapsülü satın almıştım işe yaramıştı. sade toz keten tohumuda işe yarar.
keten tohumu var evde kuzum yogurtla yeyım yarın ozmn:KK66:

sabah
2 dilim karpuz 1 dilim beyaz peynir
öğle
sade kahve 1 tabak haşlanmış brokoli limonlu. 1 tabak cacık. 1 paket form bisküvi
akşama marul salatalık domates yemyeşil bir salata ve bir tane haşlanmış yumurta düşünüyorum kızlar. biraz güneş gitsin yürüyüşe çıkıcam ben artık ne kadar yürürsem haber veririm fıstıklar :)

cok guzel menun gruptasım:KK66:

X