:(

elifkayaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
3
0
34
Nasıl başlasam bilmiyorum dertlesmeye o kadar ihtiyacım var ki 1 ay önce nişanlanandım herşeyim sorunlu oldu hic biseyimde mutlu olamadım. 2. Seneden snra hayatlarimizi birlestirmeye karar verip adım attık ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı hep sorunlar yaşadık ailesine bir türlü isinamadim buna hic izin vermediler hep sorun yarattilar. Öyle böyle sorunlar yaşadıktan snra nişan yaptık ama herseyi aceleye getirdiler. Hiç bişey istediğim gibi olmadı. Onlar ne dedideyse onları yaptik kirilmasinlar diye bende hc sesimi cikartmadim nisanimdan sonra tartismalar basladi nisanlimla aramda. Olanlar hic içime sinmemisti nisandan 2 hafta snrada dugun sözü almaya geldiler. Onceden konusulan hic birsey yoktu ortada ayri gidicektim onlarda oyle istiyolardi ama buraya geldiklerinde ayri alamayacaklarini söylediler nisanlima sormuslar bi sorun olur mu diye oda hem kendi adina hemde benim adima konuşmuş ailesine sorun olmaz diye. Ben bunu ogrendigimde cok üzüldüm 2 senedir tanidigim insan cok degismisti bana fikirlerimi bile sormuyodu artık. Bende birlikte oturmak istemedigimi dile getirdigimde bana saygısızlık yaptın denildi. Ailem dururken bana söz hakkı dusmeyecegi benim ve nisanlimn hic biseyde soz hakkinn olmadığını söyledi babası. Ne kiraya cikartirim nede ev alırım dediler. Sonrada kalkip gittiler. Bizden gittikten snrada yakin bi aile dostumuzu arayip biz hanimla kizi sildik oglumz seviyo diye bisey demiyoruz demişler. Bizi aramalari gerekirken onlar bi baskasni arayıp haber saldilar. Nisanlim bana annesinn agziyla konstu hep benim doldurusa geldigimi seviyosam katlanmam gerektigini soyleyip durdu. Bende artık dayanamayip nisani attim. Şimdi bana dusmanmisim gbi davranıyor. Nasil insanlara çattım bilmiyorum ama ben aşırı derecede cok üzülüyorm bu duruma ve hala onu atamiyorum bu yaptıklarından snra aklim hep onda herşey yalanmis en başından beri o hep diyodu herseyimiz ayrı olsun hayaller kuruyodu evimiz için eşyalar bakiyo bi hevesle banA gösteriyordu birden annesinin babasının emrinden cikmaz oldu. şimdi herseyi bitirdi kendiside düşmanı oldum birden yediremyrm bunu

Birsey olmaz biraz zaman alsada toplanirsin boyle bi evlilik yoluna girsen yillarca kendini harcardin en iyisi olmuş boylesi

Hakkında hayırlısı olsun.Evet zor geçer ilk günler ama ileri de ne kadar doğru karar vermişim diyeceksin bence şükredeceksin.

Uzulmemelisin adamdaki mantiga bakbaban ne derse o senin büyükler dururken ne sen ne nisanlinin söz hakki yok nedir ya.sen o adamla ayni evde yasican bide sana sürekli ben dururken senin söz hakkin yok dicek adam resmen camasir bulasik yemek vb isler için sanki sen ordaymissin gibi dusuncek herşeyi ona sorcan.yani evlenecek olan sensin tabikide senin fikrin önemli baban sana sorar kizin sen ne düşünüyor sun diye sormali senden habersiz baban bile kafasinca cevap veremez erkeğin ailesine yasicak olan sensin çünkü.adam senin fikrini küçük görüp önemsemiyor saygisizlik yapiyo bide seni siliyo iyi yapmissin nisani atarak.hayirlisi de geç bence.

Reactions: anu
Köprüyü geçene kadar herşey canım anla bunu... ohh iyi ki atabilmissin o nisani seni cani gönülden tebrik ediyorum ve sakin üzülme sonra anlayacaksin hayatinin en doğru kararı olduğunu

Yazının sonlarına doğru gelirken inş. kendini ezdirmemiştir güçlü kalmıştır dedim dediğim gibi de yapmış nişanı atmışın.En iyisini yapmışın susup her şeylerine tamam deyip evlenseydin hayatın zindan olacakmış. Bir ömür üzüleceğine bir kaç ay,yıl üzül zamanla acısı da sancısı da geçer inş. senin ki baya kılıbıkmış böyle bi adamla ömür mü geçer

Inanki yazinin sonunda icim rahatladı..
Kurtuluguna sükredecegine...oo eski nisanlina deseydin bu kafa gidersen daha cok basin agrır die...
Smdi sen o yok die icin bi garip ya adama her firsatta kurtuldunnn oglummm...ah olglum ahh nerden buldun bu kızı...2 yılını heba ettin...die nameler duzuyorlar her firsatta oda dogru soyluyorlar diyo icinden ya da disindan..
Cnm bak bnde kv sevmiyrm inanki nefret ediyrm nisanliyken herseye karstilar ama esim hep kavga etti onlarla bnm isteklerimin olma konusunda en son evlenegiz artik ev esyasinda kv bana bnm özenclerim vardi dedi kendi dugununde yapamamis ozenclerini kusura bakma bu bnm dugunum dedm bnde cikisim bu oldu ondan snra beni istemedi..
Bende istemedim snra onlari ..ama esim ailesini dgl beni tuttu her zmn devam etmeme sebep buydu..bana diyorlar ki yat kalk sukret esin seni tuttu..bunda sukredilecek bisey yok tutmasaydi biterdi bu kdr basit..
Sevinilecek haline sakn uzulme..inanki evlenincede karisiyolar can cikar huy cikmaz dmsler...smdi ne mi oldu ..ben ailesiyle gorusmuyorm ..esimde bi babasiyla gorusuyor..bugun bosaniyrz dese kv pedibörün icinde lokum dagitr..6 aylikta bi kizim var ustelik...evimizde isimleri bile anilmiyor artk esim yasakladi..nie andikca huzur kaciyordu cnku..

Hiç şüphe duyma çok doğru karar vermissin ilerde şükür edersin bunlar seni bu sekilde alsalar evde seni yerler zaten bence sevinmelisin büyük beladan kurtuldun

Canım hiç üzülme ne mutlu sana ki bu adamın gerçek yüzünü nişanlıyken gördün.
Evlendikten sonra ayrılması daha sancılı oluyor.
Nişan çiftlerin birbirini daha iyi tanıması için yapılıyor bak sende onu tanıdın ve ne olduğunu anladın.
Boşver hiç üzülme Allah'ın şanslı kuluymuşsun ki erkenden anladın ve kurtuldun...

Nişanı atabildiğiniz için tebrikler. Şimdi sıra bundan sonra dönmemekte.

Ne demek "Kiraya da çıkartmayız"? Oldu olacak yatak da olmasınlar, dördünüz birlikte yaşar giderdiniz.

şimdi için yanacak beni hiç mi sevmemiş diyeceksin

hepsi geçer emin ol

nişanlıyken kurtulduğuna şükret

evlendikten sonra hiç kolay olmuyor

Akıllı kızmışsın aferin

O zaman hayır demesen annen baban da evet diyebilirdi doğru tercih

Düşünme daha fazla o adam yeterince büyümemiş zaten

bu kargaşada ıyıkıde duygusal davranıp evliliğe kalkışmamışsın şimdi acı versede uzun vadede hayatın için en doğru olanı yapmışsın kötü bi tecrube olmuş ama en hayırlısı olmuş böyle zorba benım dediğim olacak diyen ınsanlarla hiç bi konuda uzlaşılmıyor

CANIM BENDE NİŞANI ATTIM. seni cok iyi anlıyorum duygularını bende bir buçuk sene sevgili olduğum adamı tanıymadım her gun aile kavgası ettik bir ısınmama musade etmmedı dolduruşa da geldi 4 ay geçti cok mutluyum boşuna üzülmüşüm sende canım inan ki zaman ilk basta he he diyorsun sonra anlıyorsun kşi cidden zamanmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…