:(

en hayırlısı olmuş inan. sevgi aşk hepsi zamanla bitiyor. geriye kırgınlıklar, üzüntü ve kavgayla geçen yıllar kalıyor. en başında kurtulmuşsun ne güzel. lütfen kararının arkasında dur.

Annemn bi sözü var koynunda ki 40 yıllık kocanı taniyamiyorsun diye buna çok inandm.

Annemn bi sözü var koynunda ki 40 yıllık kocanı taniyamiyorsun diye buna çok inandm.

Bir insanı tanımak bir omur alır canım nolur üzülme demem ama sakın benım yaptığım hatayı yapıp eve kapanıp sürekli ağlama modunda gezme nolur yoksa cok zor toparlayıp hasta olursn

senin ayrına olmuş ayrılmanız o aileyle asla mutlu olmazdınız.

bu adam seni hep ezdirirdi seni onlara

Zamanla geçiyor merak etme, ayrılık acısı zor çekilmez gibi ama 3 5 aya daha az düşünmeye başlarsın, başka uğraşlar bul kendine. Balık baştan kokar, iyi olmuş böylesi sağlık olsun

İyi bari, kurtulmuşsun. Seviyosa katlanacakmışmış... Bebeye bak...Valla herkes seviyor ama kimse de seviyorum diye olmayacak şeye katlanmıyor. Ha şiddet uygulamış, ha küfretmiş, ha seviyorsan katlanacaksın demiş, ailesiyle oturmanı istemiş. Benim gözümde aşkından öldüğüm insan için bile katlanılmayacak şeyler bunlar. Hepsi aynı... Bence o çocuğu kafandan çıkar. Evlenince başına gelecek rezillikleri düşünürsen daha kolay çıkarırsın aklından. Kaynana kayınbabayla aynı evde yaşayınca aşkın önüne nefret geçer canım. Hayırlısı böyleymiş... Kurtulduğuna şükret bence...

aman bosver kurtulmuşsun ne üzülüyorsun ya aklını başına al valla kınalar yak kurtuldugun ıcın :)

C a nim en iyisini yapmışsın Tebrik ediyorum bunlardan hayr gelmez sana zaman tek ilacın allah ım sana doğru düzgün bir eş nasip etsiIn. .

tüm yazdıklarınızdan sonra geçmiş olsun dedim ucuz kurtulmuşsunuz. bugün size söz hakkı vermeyenler yarında vermez hiçbir zamanda vermez. saygısız bir aileymiş sizi bir birey gibi değil bir üzerinde insanların söz hakkı bulunan bir nesne gibi görmüşler..

Benzer durumlar sadece beraber oturma kısmı yokk 5 senelik evliyim. Hala bişey değişmedi. Üstelik 5 aylik bi tup bebeğim var. Sorunlar yuzunden sutum kesildi. Depresyon tedavisindeyim. Açıkçası bir çok zaman keşke atsaydim nişanı diyorum. Ama her şey için çoook geç. Sen ucuz atlatmissin canım. Hayatta tek pişman olmadığım şey evladım

Oohh iyi yapmışsın canım. .sözünde durmayan adamdan koca olmaz...üzülürsün gecer gider önüne daha iyi kismetler cikar sende yaşadığın sorunlardan dolayı tecrübe kazanmış olarak hayatına yön verirsin. evlenseydin çok cekerdin..neyse ucuz atlattin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…