:(

en hayırlısı olmuş inan. sevgi aşk hepsi zamanla bitiyor. geriye kırgınlıklar, üzüntü ve kavgayla geçen yıllar kalıyor. en başında kurtulmuşsun ne güzel. lütfen kararının arkasında dur.

CANIM BENDE NİŞANI ATTIM. seni cok iyi anlıyorum duygularını bende bir buçuk sene sevgili olduğum adamı tanıymadım her gun aile kavgası ettik bir ısınmama musade etmmedı dolduruşa da geldi 4 ay geçti cok mutluyum boşuna üzülmüşüm sende canım inan ki zaman ilk basta he he diyorsun sonra anlıyorsun kşi cidden zamanmıs
Annemn bi sözü var koynunda ki 40 yıllık kocanı taniyamiyorsun diye buna çok inandm.

Annemn bi sözü var koynunda ki 40 yıllık kocanı taniyamiyorsun diye buna çok inandm.

Bir insanı tanımak bir omur alır canım nolur üzülme demem ama sakın benım yaptığım hatayı yapıp eve kapanıp sürekli ağlama modunda gezme nolur yoksa cok zor toparlayıp hasta olursn

senin ayrına olmuş ayrılmanız o aileyle asla mutlu olmazdınız.

bu adam seni hep ezdirirdi seni onlara

Zamanla geçiyor merak etme, ayrılık acısı zor çekilmez gibi ama 3 5 aya daha az düşünmeye başlarsın, başka uğraşlar bul kendine. Balık baştan kokar, iyi olmuş böylesi sağlık olsun

Nasıl başlasam bilmiyorum dertlesmeye o kadar ihtiyacım var ki :KK43: 1 ay önce nişanlanandım herşeyim sorunlu oldu hic biseyimde mutlu olamadım. 2. Seneden snra hayatlarimizi birlestirmeye karar verip adım attık ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı hep sorunlar yaşadık ailesine bir türlü isinamadim buna hic izin vermediler hep sorun yarattilar. Öyle böyle sorunlar yaşadıktan snra nişan yaptık ama herseyi aceleye getirdiler. Hiç bişey istediğim gibi olmadı. Onlar ne dedideyse onları yaptik kirilmasinlar diye bende hc sesimi cikartmadim nisanimdan sonra tartismalar basladi nisanlimla aramda. Olanlar hic içime sinmemisti nisandan 2 hafta snrada dugun sözü almaya geldiler. Onceden konusulan hic birsey yoktu ortada ayri gidicektim onlarda oyle istiyolardi ama buraya geldiklerinde ayri alamayacaklarini söylediler nisanlima sormuslar bi sorun olur mu diye oda hem kendi adina hemde benim adima konuşmuş ailesine sorun olmaz diye. Ben bunu ogrendigimde cok üzüldüm 2 senedir tanidigim insan cok degismisti bana fikirlerimi bile sormuyodu artık. Bende birlikte oturmak istemedigimi dile getirdigimde bana saygısızlık yaptın denildi. Ailem dururken bana söz hakkı dusmeyecegi benim ve nisanlimn hic biseyde soz hakkinn olmadığını söyledi babası. Ne kiraya cikartirim nede ev alırım dediler. Sonrada kalkip gittiler. Bizden gittikten snrada yakin bi aile dostumuzu arayip biz hanimla kizi sildik oglumz seviyo diye bisey demiyoruz demişler. Bizi aramalari gerekirken onlar bi baskasni arayıp haber saldilar. Nisanlim bana annesinn agziyla konstu hep benim doldurusa geldigimi seviyosam katlanmam gerektigini soyleyip durdu. Bende artık dayanamayip nisani attim. Şimdi bana dusmanmisim gbi davranıyor. Nasil insanlara çattım bilmiyorum ama ben aşırı derecede cok üzülüyorm bu duruma ve hala onu atamiyorum bu yaptıklarından snra aklim hep onda herşey yalanmis en başından beri o hep diyodu herseyimiz ayrı olsun hayaller kuruyodu evimiz için eşyalar bakiyo bi hevesle banA gösteriyordu birden annesinin babasının emrinden cikmaz oldu. şimdi herseyi bitirdi kendiside düşmanı oldum birden yediremyrm bunu
İyi bari, kurtulmuşsun. Seviyosa katlanacakmışmış... Bebeye bak...Valla herkes seviyor ama kimse de seviyorum diye olmayacak şeye katlanmıyor. Ha şiddet uygulamış, ha küfretmiş, ha seviyorsan katlanacaksın demiş, ailesiyle oturmanı istemiş. Benim gözümde aşkından öldüğüm insan için bile katlanılmayacak şeyler bunlar. Hepsi aynı... Bence o çocuğu kafandan çıkar. Evlenince başına gelecek rezillikleri düşünürsen daha kolay çıkarırsın aklından. Kaynana kayınbabayla aynı evde yaşayınca aşkın önüne nefret geçer canım. Hayırlısı böyleymiş... Kurtulduğuna şükret bence...

aman bosver kurtulmuşsun ne üzülüyorsun ya aklını başına al valla kınalar yak kurtuldugun ıcın :)

C a nim en iyisini yapmışsın Tebrik ediyorum bunlardan hayr gelmez sana zaman tek ilacın allah ım sana doğru düzgün bir eş nasip etsiIn. .

tüm yazdıklarınızdan sonra geçmiş olsun dedim ucuz kurtulmuşsunuz. bugün size söz hakkı vermeyenler yarında vermez hiçbir zamanda vermez. saygısız bir aileymiş sizi bir birey gibi değil bir üzerinde insanların söz hakkı bulunan bir nesne gibi görmüşler..

Benzer durumlar sadece beraber oturma kısmı yokk 5 senelik evliyim. Hala bişey değişmedi. Üstelik 5 aylik bi tup bebeğim var. Sorunlar yuzunden sutum kesildi. Depresyon tedavisindeyim. Açıkçası bir çok zaman keşke atsaydim nişanı diyorum. Ama her şey için çoook geç. Sen ucuz atlatmissin canım. Hayatta tek pişman olmadığım şey evladım

Oohh iyi yapmışsın canım. .sözünde durmayan adamdan koca olmaz...üzülürsün gecer gider önüne daha iyi kismetler cikar sende yaşadığın sorunlardan dolayı tecrübe kazanmış olarak hayatına yön verirsin. evlenseydin çok cekerdin..neyse ucuz atlattin canım

X