- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Bak bakkk neler diyor öyle hemende kendini haklı çıkartıyor kerataesim diyor abinde cocuk oda erkek o niye sesini cikartniyor omuz silkeliyor banane o da istesin o da soylesin hic susmuyor hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bakkk neler diyor öyle hemende kendini haklı çıkartıyor kerataesim diyor abinde cocuk oda erkek o niye sesini cikartniyor omuz silkeliyor banane o da istesin o da soylesin hic susmuyor hic
fazla ozguvenli birdeBak bakkk neler diyor öyle hemende kendini haklı çıkartıyor kerata
Aynen hep kendileri haklı modundalar birde .fazla ozguvenli birde
bir ikizler birde kova var evde cok cekismeliAynen hep kendileri haklı modundalar birde .
İnşallah canıminsallah sifa olsun
Sonucu görelimÇooook güzel görünen bir tarif yaptım. Şeftalili karamelize kek vakasına dönmez umarım. Nevreste
Tamam ablacım inşallahİnşallah çok olumlu geçer görüşmen canım benim haber ver olurmu
Kararsız bunalr varya ak derken karaya dönüyorlar hemenceck
Yok yok akşam 7-8 civarı başlarızYarınaaaa oy heyecan bastı
Çekirdek alıp izleyecen onalrı yanibir ikizler birde kova var evde cok cekismeli
Tamam canısı güzel haberlerle gelde.Tamam ablacım inşallah
benim ugrasamadigim iki insanin birbiri ile didismesi tam komediÇekirdek alıp izleyecen onalrı yani
Tamam canısı güzel haberlerle gelde.
Bugün ekleyecek olanlar vardı, sanırım onları bekliyor NevoşDayanamiyom
Omen tonrem kim onlar hele barnak galdirsinBugün ekleyecek olanlar vardı, sanırım onları bekliyor Nevoş
Aynen otur seyret onları didişip dursunalrbenim ugrasamadigim iki insanin birbiri ile didismesi tam komedi
Sanırım bir tek Meryeemmm_ kaldı. Başka da vardı sanki etiketlemişti geçenlerde NevoşOmen tonrem kim onlar hele barnak galdirsin
Allahımmm haydiiiiiYok yok akşam 7-8 civarı başlarız
+1Dayanamiyom
Ben yapamadım canım, kızlarım rahatsızlandı. Zor bin donemden geçiyoruzSanırım bir tek Meryeemmm_ kaldı. Başka da vardı sanki etiketlemişti geçenlerde Nevoş
Meryem yapamıyor canım Redgirl vardı oda yapamıyorPeride yapamıyorSanırım bir tek Meryeemmm_ kaldı. Başka da vardı sanki etiketlemişti geçenlerde Nevoş