- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ama abla erkeği ile kadını aynı değildir. Erkeği daha zorOnlarda yalan ve huysuzluk çok oluyorVallada billahada zor burçsunuz yani,bakınız kocam artur bey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama abla erkeği ile kadını aynı değildir. Erkeği daha zorOnlarda yalan ve huysuzluk çok oluyorVallada billahada zor burçsunuz yani,bakınız kocam artur bey
Abla bu sıra çok iyi değilim. Bugün eşim hocaya randevu almak için aramış. İstediğiniz zaman olur demişler. Bu sıra profesöre gideceğim. Akşamları ağırlaşıyorum. Eğilmek yatarken sağa sola dönmek artık mümkün değil. Her adet öncesi ve sonrası böyle oluyorum.Nasılsın nevolşum varmı gene o ağrıların filan .
İnşallah düzelir biran önce Rabbim şifa versinSağlığım düzelse keşke
Yükselen etkiliyor herhalde demi,cidden erkeği daha zor,yalan yok ta huysyz olduğu kesin damarıma çok basıyor bazenAma abla erkeği ile kadını aynı değildir. Erkeği daha zorOnlarda yalan ve huysuzluk çok oluyor
Bu sefer ne diyecek bakalım prof,ameliyat derse olacanmı peki.Abla bu sıra çok iyi değilim. Bugün eşim hocaya randevu almak için aramış. İstediğiniz zaman olur demişler. Bu sıra profesöre gideceğim. Akşamları ağırlaşıyorum. Eğilmek yatarken sağa sola dönmek artık mümkün değil. Her adet öncesi ve sonrası böyle oluyorum.
Bu ara ruh halimde iyi değil. Oda etkiliyor gibi.
Amin inşallah canımİnşallah düzelir biran önce Rabbim şifa versin
Yarına randevu aldım bakalımAcil mi diye görüşmek istiyorum. Belki ilaç tedavisi vardırYükselen etkiliyor herhalde demi,cidden erkeği daha zor,yalan yok ta huysyz olduğu kesin damarıma çok basıyor bazen
Bu sefer ne diyecek bakalım prof,ameliyat derse olacanmı peki.
Adet zamanı hep böyle sancılı oluyordun çünkü.
benim oglum da ikizler berbat huyu var isine geldigi yerde uyduruveririYükselen etkiliyor herhalde demi,cidden erkeği daha zor,yalan yok ta huysyz olduğu kesin damarıma çok basıyor bazen
Bu sefer ne diyecek bakalım prof,ameliyat derse olacanmı peki.
Adet zamanı hep böyle sancılı oluyordun çünkü.
hemde nasilAma abla erkeği ile kadını aynı değildir. Erkeği daha zorOnlarda yalan ve huysuzluk çok oluyor
insallah sifa olsunYarına randevu aldım bakalımAcil mi diye görüşmek istiyorum. Belki ilaç tedavisi vardır
İnşallah çok olumlu geçer görüşmen canım benim haber ver olurmuYarına randevu aldım bakalımAcil mi diye görüşmek istiyorum. Belki ilaç tedavisi vardır
Kararsız bunalr varya ak derken karaya dönüyorlar hemenceckbenim oglum da ikizler berbat huyu var isine geldigi yerde uyduruveriri
surekli sakalar espriler falan
hemde nasil
Ah aşkom yaDaha ne kadar yamulabilirim
Yeni iş diyor hep hani nerede
Instagram’daki ben/KK’daki ben.
E biri de Kovalar diyordu. Ne istiyor bunlar hepimiz helak mı olalım
aynen oyle yemege oturmaz babasini abur cubur a ikna eder yada kebap almaua babasi guc bela ikna olur oraya giderken ayakkabi giyiyor ya baba ya ordan da bir playstation a giturursun der gevrek gecrek gulerek .İnşallah çok olumlu geçer görüşmen canım benim haber ver olurmu
Kararsız bunalr varya ak derken karaya dönüyorlar hemenceck
Olsun ,yine de ay lav yuInstagram’daki ben/KK’daki ben.
Bir anları bir anlarına uymuyor bunların,yaz kış gibiller resmenaynen oyle yemege oturmaz babasini abur cubur a ikna eder yada kebap almaua babasi guc bela ikna olur oraya giderken ayakkabi giyiyor ya baba ya ordan da bir playstation a giturursun der gevrek gecrek gulerek .
eger istedigi yere giturulmediyse eve hisimla girer bagira csgira
5-10dk gecer yine siftiklenir yanimiza gelir bisey istemek icin siritiarak
istekleri de hic bitmiyorBir anları bir anlarına uymuyor bunların,yaz kış gibiller resmen
Her daim hattaistekleri de hic bitmiyor
esim diyor abinde cocuk oda erkek o niye sesini cikartniyor omuz silkeliyor banane o da istesin o da soylesin hic susmuyor hicHer daim hatta