- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Baslasinda hayatimiza atraksiyon gelsin biraz
PuffSanırım bir tek Meryeemmm_ kaldı. Başka da vardı sanki etiketlemişti geçenlerde Nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baslasinda hayatimiza atraksiyon gelsin biraz
PuffSanırım bir tek Meryeemmm_ kaldı. Başka da vardı sanki etiketlemişti geçenlerde Nevoş
Gecmis olsunBen yapamadım canım, kızlarım rahatsızlandı. Zor bin donemden geçiyoruz
Çok geçmiş olsun. Bizimki de hasta nerdeyse bir haftadır. Çocuklara bir şey olmasın.Ben yapamadım canım, kızlarım rahatsızlandı. Zor bin donemden geçiyoruz
Hadi iyisin o kalanlar yapmayacakmış.Baslasinda hayatimiza atraksiyon gelsin biraz
Puff
Sizede gecmis olsun, salgin var ya herkes hasta vallaÇok geçmiş olsun. Bizimki de hasta nerdeyse bir haftadır. Çocuklara bir şey olmasın.
Amin, gerçekten zor. İlk tecrübe, insan ne yapacağını şaşırıyor yaaÇok geçmiş olsun. Bizimki de hasta nerdeyse bir haftadır. Çocuklara bir şey olmasın.
Sen mi erken yaptın
Teşekkür ederimGecmis olsun
Bir kac rakip elendiHadi iyisin o kalanlar yapmayacakmış.
Sömelek köfteHadi iyisin o kalanlar yapmayacakmış.
kendi rekorumu kirmis olamazmiyim yanlislikla erken uaptim diyelimSen mi erken yaptın
Orası öylekendi rekorumu kirmis olamazmiyim yanlislikla erken uaptim diyelim
Suan tamammiyiz yani bittimiSömelek köfte
Bat
Manlama yapılmayanlar
Evet canım en uygun zamanda ilk mesajı hazırlayıp anketi açarımSuan tamammiyiz yani bittimi
Herkese şimdiden iyi sanslar o zamanEvet canım en uygun zamanda ilk mesajı hazırlayıp anketi açarım
İnşallah canımHerkese şimdiden iyi sanslar o zaman
Evett vallahaa bakahh görehhh oylarıBaslasinda hayatimiza atraksiyon gelsin biraz
Puff
Artik gozler nevostaEvett vallahaa bakahh görehhh oyları
Bat nedir diye baktım da yapılmadığı iyi olmuş ajsksjks ama sömelek köfte bu yarışmada kesin olması gerekenlerdendi. Buram buram yöresel ve fellah köftesi gibi popüler bir tarifin değişik versiyonu. Manlama da güzelmiş.Sömelek köfte
Bat
Manlama yapılmayanlar