- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabisiiiBana dedi
oglumu bugunden etkikemis bence yaklasik bir haftadir patestes kizartmasi yapmamistim normalde delirir her gun ister bugun burun kivirdi okuldu ketcap bile goturmustum halbuki
Okula mı götürüyorsun hergün yemeğini Nevoş?oglumu bugunden etkikemis bence yaklasik bir haftadir patestes kizartmasi yapmamistim normalde delirir her gun ister bugun burun kivirdi okuldu ketcap bile goturmustum halbuki
onun cani makarna falan istemis normalde makarnanjn hic bir cesidini yemez
ben minoş kisaca tecoşda diyebilirsin sabah oglanlari birakip oglen kizi birakirken oglanlarada yemek goturuyorumOkula mı götürüyorsun hergün yemeğini Nevoş?
hamarat kadinin hali baska bende havayi gorunce keske komsularla gelseydik okula cay getirirdik termosla dedi ic seism hala yayiliyorum amaMillet güzel hava görünce aklına gezme gelir, kendini dışarıya atar. Ben balkona mutfak halısını ısladım yıkayayım, bu hava boşa gitmez deyu
KuzucuğumTabisiii
Hatlar karıştı, ikizler burcu için Nevoş etiketlenmiş ya o cevap yazdı sandım,ben de diyorum Nevoş kızartma yapmıyordu, fırında yaptı demek kiben minoş kisaca tecoşda diyebilirsin sabah oglanlari birakip oglen kizi birakirken oglanlarada yemek goturuyorum
cikista yine almaya gidiyorum
Ya yıl boşver, yap yap bitmiyor işler nasılsahamarat kadinin hali baska bende havayi gorunce keske komsularla gelseydik okula cay getirirdik termosla dedi ic seism hala yayiliyorum ama
Yap bir kahve içelimmmm falımda çıksın gözlerinnnnnn telvenin her zerresine kazınsın bütün sözlerinnnnnn
benim oglanda kokune kadar ikizler deHatlar karıştı, ikizler burcu için Nevoş etiketlenmiş ya o cevap yazdı sandım,ben de diyorum Nevoş kızartma yapmıyordu, fırında yaptı demek ki
Ya yıl boşver, yap yap bitmiyor işler nasılsa
Daha ne kadar yamulabilirim
Kursta kahvaltımız vardı bugün sabah patates biber kızartıp götürdümHatlar karıştı, ikizler burcu için Nevoş etiketlenmiş ya o cevap yazdı sandım,ben de diyorum Nevoş kızartma yapmıyordu, fırında yaptı demek ki
Ya yıl boşver, yap yap bitmiyor işler nasılsa
Yazık bize ablamBirde kocam
Daha vakti var, belli olmaz orasıDaha ne kadar yamulabilirim
Yeni iş diyor hep hani nerede
Sağlığım düzelse keşkeDaha vakti var, belli olmaz orası
Vallada billahada zor burçsunuz yani,bakınız kocam artur beyYazık bize ablam
Nasılsın nevolşum varmı gene o ağrıların filan .Sağlığım düzelse keşke