- 16 Ağustos 2010
- 293.049
- 602.929
- 43
Yumuşak GBaş harfi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumuşak GBaş harfi ne
ĞEHVALTIYumuşak G
Yok öyle değil. Üç yaşında. Ben kendimi bebekliğindeki o gazlı dönemlerinden bu yana ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Kakası gelince ağlıyor, çırpınıyor, koşuyor sağa sola. Elimden bir şey gelmiyor. Hafta sonunu zor çıkardım valla. İnşallah bir an önce düzelir.Evet ya malesef üzüldüm çocuklarda daha zor oluyor...fıstık ezmesi seviyorsa yedirebilirsin ama ayaklarını havaya kaldırıp uzanmak gerekiyor tabi biraz...gaz problemi yaşıyorsanız
Yoo dostum yooooĞEHVALTI
İnşallah canım yageçer Allah'ın izniyle..ilaç da almışsın.cocuklara böyle rahatsızlık gelince kendimizden daha zor oluyorYok öyle değil. Üç yaşında. Ben kendimi bebekliğindeki o gazlı dönemlerinden bu yana ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Kakası gelince ağlıyor, çırpınıyor, koşuyor sağa sola. Elimden bir şey gelmiyor. Hafta sonunu zor çıkardım valla. İnşallah bir an önce düzelir.
BöğğğrakYumuşak G
Hazırlamaktan en nefret ettiğim, bana hazırlaması en zor gelen şey kahvaltıNideeeeen... zeytin peynir...yerdik
şaşırtmalı kategori olsundu...Hazırlamaktan en nefret ettiğim, bana hazırlaması en zor gelen şey kahvaltı
Olsun olsun da kahvaltı olmasınşaşırtmalı kategori olsundu...
Azıcık panik heyecan adrenalin....
Sağol bebekimm.
Var mı hissettigin kategori meze,dünya mutfağı,makarna ve pilavlar hepsi bebeklerimOlsun olsun da kahvaltı olmasın
NasılsınMerhaba canımmmm
İyiyim canım, sen nasılsın?Nasılsın
Yirun kuzuuumCiceeem netim az arada girip cikiyorum
Yok ama hepsi olur, güzelVar mı hissettigin kategori meze,dünya mutfağı,makarna ve pilavlar hepsi bebeklerim
Bakın ne güzel yaratıcılığınızı geliştiriyoruzBöğğğrak
TatlıVar mı hissettigin kategori meze,dünya mutfağı,makarna ve pilavlar hepsi bebeklerim
Cancağzım, İstanbul günlüğümün son gecesindeyim. Yarın dönüyorum inşallah.Cancağızım yasminsay
İyiyim cancağızım, sen nasılsın? benim haberim yok İstanbul'da olduğundanCancağzım, İstanbul günlüğümün son gecesindeyim. Yarın dönüyorum inşallah.
Nasılsın?