- 16 Aralık 2019
- 20.228
- 80.510
- 31
Yapma be ablam bi habbeden bi maraza olmazSelamın hellolar olsun şekercm
Diyeti bozmak yok ona göree ihbar ederim yoksa fıstık yğyecek diye
Hayırdırr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma be ablam bi habbeden bi maraza olmazSelamın hellolar olsun şekercm
Diyeti bozmak yok ona göree ihbar ederim yoksa fıstık yğyecek diye
Hayırdırr.
Geçmiş olsun canım .Oğlum kabız kaç gündür. Çocuk gastroenterolojisine götürdüm. Muayene oldu. Son kan tahliline falan baktı. Şurupla krem verdi. İnşallah düzelir. Bu gripten falan betermiş.
Takılıyom zaten arada olur o kadarda kaçamak yapmak bile güxel yaniYapma be ablam bi habbeden bi maraza olmaz
Ablaların şahıTakılıyom zaten arada olur o kadarda kaçamak yapmak bile güxel yani
Ohhhh sefam olsun sağol kuzucumAblaların şahı
Ohhhh sefam olsun sağol kuzucum
Merhaba cağnımmmmmm
İnşallah abla. Yediriyorum zaten ama bakalım. Çok teşekkürler. MigrenbenÇok geçmiş olsun,kayısı incirde iyi geliyor kabızlığa inşallah faydası olur ilaçında.
Allah kolaylık versin canım artık yaşamak zorOğlanı götürdüm, mide bağırsak problemleri. Yalnız özel sağlık sigortam olmasa cebimdeki parayla sadece muayene olur çıkardık, eczaneye bile uğrayamazdık sjsjsjjsjajkd ne biçim uçmuş ya.
Şurup gibi birer tatlı kaşığı zeytinyağı içirsen içmez miİnşallah abla. Yediriyorum zaten ama bakalım. Çok teşekkürler. Migrenben
Yedipi birşeymi yaptı acaba da kabızlık oldu.İnşallah abla. Yediriyorum zaten ama bakalım. Çok teşekkürler. Migrenben
Merhaba canımMerhaba cağnımmmmmm
Nööeeeyyyy ben ücretsiz sanıyordum ya da çok cüzi bir miktar.Allah kolaylık versin canım artık yaşamak zor
Özel hastaneler çok pahalı oldu. Gerçi devlete bile gitsek ilaç muayene en az 100Benim bir ilacımı karşılamıyor her ay zamlanıyor.
Kolay gelsin canımBende iyiyim şükür. Yarın çocuklar okulda piknik yapacakmış. Kurabiye yapıyorum
Kreşten sonra oldu böyle. Bu aralar dürümü kebabı da gömdü hep. Bir haftadır zorlanıyordu. Artık sebze düzenine geçtik yine. Bugün günlerden pırasaaaa.Yedipi birşeymi yaptı acaba da kabızlık oldu.
Katı yemiş baksana oda zorladı tabi,kabak yedirbide çok güzel bağırsak çalıştırıyot oda.Kreşten sonra oldu böyle. Bu aralar dürümü kebabı da gömdü hep. Bir haftadır zorlanıyordu. Artık sebze düzenine geçtik yine. Bugün günlerden pırasaaaa.
Ah bir yese. Karnabahar yedirdim dün, onu da paneleyip kızartarak.Katı yemiş baksana oda zorladı tabi,kabak yedirbide çok güzel bağırsak çalıştırıyot oda.
Ispanak filan yiyormu peki,merc,mek çorbasıda iyi oluyor.Ah bir yese. Karnabahar yedirdim dün, onu da paneleyip kızartarak.
Bizim ailenin damarını kessen kan yerine mercimek çorbası akar abla ahsksjsk ıspanak yiyebilir de ben almıyorum üşendiğimdenIspanak filan yiyormu peki,merc,mek çorbasıda iyi oluyor.