- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Mutfakta dolandırıcılık dersleri 101Portakal suyu imajı vermek için limonataya da mı katsak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutfakta dolandırıcılık dersleri 101Portakal suyu imajı vermek için limonataya da mı katsak?
Ekşi..tatlı ama ekşi gibi meselaEkşi yapalım bence
Tamam gabaklı gek ben de. Bak hem A var hem E var hem de G ile başlıyor. Yumuşak değil ama olsun onu da idare etSen gabaklı yap
O nasıl oluyorEkşi..tatlı ama ekşi gibi mesela
Tatlı yokTamam gabaklı gek ben de. Bak hem A var hem E var hem de G ile başlıyor. Yumuşak değil ama olsun onu da idare et
Hızlı yemekler ,sokak lezzetleri nasılEkşi yapalım bence
leylayım yineO nasıl oluyor
Ne var kahvaltı mı?Tatlı yok
Popüler azHızlı yemekler ,sokak lezzetleri nasıl
Mutfakta dolandırıcılık dersleri 101
Sofra kurarsınız ne güzelNe var kahvaltı mı?
Amin cancağızımCümlemiz için inşallah cancağzım
Hadi gözünüz aydın canım. Arabanız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Tedavinde inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlanırÇok şükür iyiyim cancağzım
Ben yazdım aslında, görmemişsindir cancağzım.
3 gündür aklımızdaki araçlara bakmak için buradayız, şükür bugün aldık. Plaka basım işleri yarın sabaha kaldı.
Regl oldum, yarın döner dönmez hastane işlerim başlıyor.
Yok nevoş lütfen. Sofrayı baharda yapsakSofra kurarsınız ne güzel
İyiyim canımİyiyim canım benim, sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin canımİyiyim canım
Eveeeett bitmek bilmedi yaaHepsi kayıp aşko bezdiler
Allah razı olsun Canom, inşallah.Hadi gözünüz aydın canım. Arabanız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Tedavinde inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlanır
Yarın son canımEveeeett bitmek bilmedi yaa
Bu ay öylesine katildim sondan birincilik benim olcak kimseye kaptırmamYarın son canım