Sen böyle deyince öküz oturuyor içimegel birayaaaa guzum guzzuuuum
Hiç hasta olmayacağızİnşallah abla pozitif enerji yüklemesi yapalım
O bize işlemezBazıları yese de kilo alamıyor. Hatta kilo almak için özellikle fazla yiyor yine alamıyof
Yemesine yiyomda alamiyom nereme gidiyor belli değil ablaYese öyle çöp gibi olur muydu
Bu kadarcık bile tıkadı beni.5 sarmayı pişmiş mi diye bakarken yer Peri
Beni anlattın deynoBazıları yese de kilo alamıyor. Hatta kilo almak için özellikle fazla yiyor yine alamıyof
Benim eşim ve oğlumda öyleYemesine yiyomda alamiyom nereme gidiyor belli değil abla
Bizde kısa kollu geziyoruz, ama kombi açıkBizde kısa kollu geziyoruzAkşam biraz serin oluyor, kapıları kapatınca iyi oluyor. Keşke bir, iki hafta daha böyle olsa
Bunu burdan alınYemesine yiyomda alamiyom nereme gidiyor belli değil abla
Başkasına sararken canım istiyor. Kendime sararken istemiyorSararken bile yiyorum deynom
Aynen ya. Doğalgaz faturalarını düşünüyoruz ister istemezBizde kısa kollu geziyoruzAkşam biraz serin oluyor, kapıları kapatınca iyi oluyor. Keşke bir, iki hafta daha böyle olsa
Hiç hasta olmayacağız
Keşke ablaBizde kısa kollu geziyoruzAkşam biraz serin oluyor, kapıları kapatınca iyi oluyor. Keşke bir, iki hafta daha böyle olsa
Kuru totişi var diye extra üşüyor Pericik
Anca GB bitinceBunu burdan alın
Önceden ben de öyleydim. Özellikle bekarken ve 20li yaşlarda.O bize işlemez
Yok ya bizim daha erkenBizde kısa kollu geziyoruz, ama kombi açık
Bu yıl çok gelirBaşkasına sararken canım istiyor. Kendime sararken istemiyor
Benim kız da çiğ sarmayı daha çok seviyor, karnı ağrır diye fazla yediremiyorum.
Aynen ya. Doğalgaz faturalarını düşünüyoruz ister istemez
Cips kolaları da kendisi alsın yesin belki kilo alırAnca GB bitince
Allah kolaylık versinKeşke ablabiz hafif kısık yakmaya baslicak gibiyiz dogalgazi