- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Bende Nevoş’tan öğrendim. Bakalım nasıl olacak.Marulun sarıldığını ilk defa duydum ama neden olmasın tabii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Nevoş’tan öğrendim. Bakalım nasıl olacak.Marulun sarıldığını ilk defa duydum ama neden olmasın tabii.
Overdose yöresel bir yemek yapıyorum bugün. Müceddere. Duydun mu sen hiç? Nevreste
Siz pişirin , biz yedik bile akşam yemeğini.
Toyga bence katalog çekimi gibiydi ama sondan ikinci oldu bebeyim.Seni şakacı şey
Yaptığın tarifleri bilmesek inanacağız. Konularına bakayım dedim örnek vermek için, gözüme toygar ve tavuk burger geldi, daha aşağı inmeye gerek bile görmedim.
Mercimekli Pilav değil mi canımOverdose yöresel bir yemek yapıyorum bugün. Müceddere. Duydun mu sen hiç? Nevreste
Bence önce yapmaları daha iyi diğerlerine örnek oluyorNevreste , Joyzun, Canonun, Margaret in, ASSOSyal in tarifleri bundan sonra en son eklensin. Milleti korkutuyorlar.
Antepliler illa ona bi dokunuş katıp kendilerine mal ediyor. Bu siyah mercimekle yapılıyor. Üstüne soğan, karabiber, pul biber yakıp dökülüyor en son.Siz pişirin , biz yedik bile akşam yemeğini.
Aç olsam kuru dolma isterdi canım Ben de mercimek çorbası, patlıcan musakka, pilav yaptım.
Müceddere neymiş diye baktım, bildiğin mercimekli bulgur pilavı imiş.
Afiyet şeker olsun Deynep’imSiz pişirin , biz yedik bile akşam yemeğini.
Aç olsam kuru dolma isterdi canım Ben de mercimek çorbası, patlıcan musakka, pilav yaptım.
Müceddere neymiş diye baktım, bildiğin mercimekli bulgur pilavı imiş.
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Bizim yöreye aitBende Nevoş’tan öğrendim. Bakalım nasıl olacak.
İskenderBen yemek sunumunu pek beceremiyorum tatlılar gibi. Beni eleyin.
Ya tavuk burgerToyga bence katalog çekimi gibiydi ama sondan ikinci oldu bebeyim.
Onda bakır bulabildim diye öyle oldu.İskender
Evet arkada çakma vardı o da iyiydi bak ajsjsjs ama yine de tatlı sunumlarını daha çok seviyorum.Ya tavuk burger
Joyz sonradan görselini canlandırmıştı ya renklerini, o görsel olsaydı 1.olurdu bence
Sağ olasın canımEllerine sağlık canım afiyet olsun
Bana neden örnek olmuyor o zaman.Bence önce yapmaları daha iyi diğerlerine örnek oluyor
Birine ver yapsın o zaman. Seneler önce kv de yapmıştı ama bitişine denk gelmiştim tatmak nasip olmadı.Bizim yöreye ait
Margaret eğlenii bizimleİskender
Ha ever ben senin çakma ateşini şömineEvet arkada çakma vardı o da iyiydi bak ajsjsjs ama yine de tatlı sunumlarını daha çok seviyorum.
Yiyince yorum at, nasıl güzel miymiş tadıSağ olasın canım
Sen tembel öğrencisinBana neden örnek olmuyor o zaman.
Birine ver yapsın o zaman. Seneler önce kv de yapmıştı ama bitişine denk gelmiştim tatmak nasip olmadı.
Margaret eğlenii bizimle
Sarımsaklı yoğurt da güzel olur yanında veya üzerineSen tembel öğrencisin
Aslında biz kabak olması ile birlikte yaparız
Aynen eğleniii