• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 81 İlden Değişik, Kolay ve Nefis Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
Ve bir kavanoz pudra şekerim oldu 🥰
Evdeki bitmek bilmeyen elmaların bir kısmını daha tüketecek çok kolay bir tarif buldum ve en sonunda YouTube aşçısı oldum çıktım😅
Bir haftadır Tarık Akan filmindeki Necla Nazır gibi elma yiyorum. Halen bir torba daha elma var 🤫
O bitmeyen elmaları marmelat falan mı yapsanız, ziyan olmasın.🫣

Hatırladım o filmi🤣🤣 öyle kütür kütür ise çok güzel gider.🤣🤣
Cildi de güzelleştirir ayrıca:KK30:
Ellerinize sağlık olsun.🥰

O bitmeyen elmaları marmelat falan mı yapsanız, ziyan olmasın.🫣

Hatırladım o filmi🤣🤣 öyle kütür kütür ise çok güzel gider.🤣🤣
Cildi de güzelleştirir ayrıca:KK30:
Ellerinize sağlık olsun.🥰
Evet öyle kütür kütür kalanlar. Fıs elmaları pasta yaptım çimki😃

Evdeki bitmek bilmeyen elmaların bir kısmını daha tüketecek çok kolay bir tarif buldum ve en sonunda YouTube aşçısı oldum çıktım😅
Bir haftadır Tarık Akan filmindeki Necla Nazır gibi elma yiyorum. Halen bir torba daha elma var 🤫
Bir tabakta bize ikram eder insan:KK12:

Evet, ben bir halt yiyip, nar ekşisi yerine ayva ekşisi koymuşum :KK70:
Marulun sarmasını ilk defa yediğim için farketmedim, biber ve patlıcandan yiyince anladım.🫣

Onun haricinde karalahana sarması yiyormuşum gibi geldi Deynep’im. Sevdim yani, bundan sonra içim artınca marul sararım.:KK8:

Bahçeye inip lahana toplayamam.🤣🤣
Merak ettim, ben de deneyeyim bir ara🤔İçim artınca patates, soğan, patlıcan, domates, elime ne geçerse dolduruyorum. Ya da buzluğa fazla artarsa. Tekrardan lahana haşlama ya falan uğraşmam ben. 🤭
Ellerinize sağlık. Afiyet olsun. Çok kolay ve lezzetli tarifleri severim, tarif alsak😍

Back