Kızlar boyum 1,70 Kilom 49 Göğüs Ölçüm 75 ama Sütyeni çok Doldurmuyor Haziranda 19 olucam Yaşıtlarımınki kocaman Benimki küçük Alay Ediyolar 80 Olsa Yeterli, Ne Önerirsiniz ?Yardım
kızlar ben çemeni bıraktımmmm, daha doğrusu 3-4 gün anca kullanabildim:'(((
bu bitki gerçekten çok etkili ama malesef 1-2 gün kokmasa da, vücudumu her sabah her akşam yıkasam da oda felaket kokuyorişim gereği acil durumlar oluyor hemen hazırlanıp çıkmam gerekebiliyo, bir de onu sil yıka uğraş offf dayanamadım bir de psikolojik mi emin değilim terim bile kokmaya başladı sanki:'((
Çemen kapsulü alıp deniycem bi ara, eğer onda bu kadar rahatsız olmazsam devam edebilirim.
şerbetçiotuna geri döncem mecburen ama evde de blendır olmadığı için otu kıyamıyorum öyle büyük büyük kalınca da çok dökülüyo poffff
canım çemen çok fena kokuyo. terden idrardan kokusu çok kötü çıkıyo. bunu kullanmak için tek başına 1 aylıoğına ıssız bi aday gitmek lazım
Kızlar Bende Bir konu Açtım Göğüs büyütmeyle İlgili İşe yarar Ot Bişiler bitkiler Var mı ? Rezene Ada Çayı Nar Çayı Filan Yarıyor mu ?
Rezene ve serbetci otu cayı.
Rezeneyi Paket Çay alarak Alsam Etkisi Olur mu ? Ayrıca Şerbetçi Otunu Nerden Bulabilirim ?
Canım ikisi de aktarda var.
kızlar benim Annem böyle Şeylere kızar Takma der Kafana Emin Önündeki Aktara Giderim Artık Gerçeği Hiç Gitmedim Bulurum İnşallah :)
Sonucu düsünerek katlanıcaksın artık:)
Yok Sinirli Biri Deyildir Böyle Şeyler İçin Kendini Üzme Der Peki Bu Otları Kaynatıyormuyuz Günde Kaçkere İçicez Filan ? Çok Sordum dimi :)
hani şimdi bu formül tüy çıkarmış ya saça da kullansak işe yarar mı diyorum :))))))
hani şimdi bu formül tüy çıkarmış ya saça da kullansak işe yarar mı diyorum :))))))
Herşey Okadar terski Sanmıyorum Annem Hep Der lazım Olan Şeyleri Kaybederiz Lazım Olmayanlarda Her Yer Dolup Taşar Doğru bence :)
Benim annemde öyle seni anlıyorum o yüzden :) Evet kaynatıyoruz . Günde 1 kere düzenli bir sekilde icsen yeter . Benim bedenim 80di düzenli olarak bu çayları içip masaj yaptım simdi 86 oldu. Birde serbetci otunu yagsız bir kremle karıstırarak masajda yapabilirsin ben öyle yaptım. Umarım istedigin sonucu alırsın cnm:)
he işte bu formüldeki tüy çıkaran yağları :) kafaya sürüp streçliyormuşuz falan kafamız beş on santim büyüyormş :)))))))) saçlar büyüyeydi iyiydi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?