Artık psikolojik olarak çökmüş haldeyim, bi kaç saat önce dışarı çıktım eve gelene kadar bu durumu düşündüm yaİşe yarar İnşallah ♥
yok canım yaa o kadarda değil Allah başka dert vermesin büyür inşallah sen inanarak yapmaya başla bol bol da masaj yap bak nası büyüyor
canım karışımın içine rezene . mersin yağıda koyabilirsin bunlar gögüs büyütmede etkili yağlar. senin programın baya yoğun inşallah istediğin ölçüyü elde edersin. benden tavsiye gögüslerine karışımı uygularken bol bol masaj yap. sağ elinle sol gögüsüne sol elinle sağ gögüsüne
tatlım mersin yağının kokusu çok ağır gelmişti bana o yüzden üzüm çekirdeği yağını aldım o da etkili olur diye düşünüyorum.
Masaj yapmaz mıyım canım ya bence en etkili olan masaj zaten ben yeme içme yoluyla pek destek yapmayı düşünmüyorum dışardan destek daha zararsız bence masaj yani :)
canım bide ben kremi sürerken yapmıyorum masajı. Sabahları üzüm çekirdeği yağıyla yapıyorum ve kremi sürmeden bi yarım saat 1 saat kadar önce içtiğim şerbetçi otunun posasıyla kompres yoluyla yapıyorum. Günde 2 kez yani.
bu kadar çaba sonuç verir artık diye düşünüyorum :)
canım kremin kutusunu attım çünkü karışımı hazırlayınca içine hepsi sığmadı bende daha büyük boş krem kabına koydum. vucüt kremide olabilir ben nar gögüs büyütüyo die ondan bunu kullandım. bi arkadaş karaüzüm çekrdeği kremi almış yani fark etmez.ama imkanın varsa bitkisel bi krem al
hm tamam canım, nar özlü kremde aklımda bulunsun;-)
tubiliiii
ama ben yaptım hem de deidğim üzümlü narlı arko kremle.
ama alerji yaptı mecburen bıraktım(
canım arkonun var nar ve üzüm özlü o olabilir
teşekkürler canım;-)
Yagsız bir kremde olabilir.[/QUaslında cildi yağlı olanlar için yağsız krem daha iyi olur
kızlar ben çemeni bıraktımmmm, daha doğrusu 3-4 gün anca kullanabildim:'(((
bu bitki gerçekten çok etkili ama malesef 1-2 gün kokmasa da, vücudumu her sabah her akşam yıkasam da oda felaket kokuyorişim gereği acil durumlar oluyor hemen hazırlanıp çıkmam gerekebiliyo, bir de onu sil yıka uğraş offf dayanamadım bir de psikolojik mi emin değilim terim bile kokmaya başladı sanki:'((
Çemen kapsulü alıp deniycem bi ara, eğer onda bu kadar rahatsız olmazsam devam edebilirim.
Çemeni nasıl kullanıyodun canım?
ah bende bu forumdaki her şeyi denedim ama bir türlü olmuyor .birde bunları karıştırıyım bakalmkimbilir belki bu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?