80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

eşim saklamış tartıyı zaten ben de aramayacağım hafta da 1 tartılcam haftaya salıya kadar tartılmayacağım bncede mantıklı böle kilo tarttıkça arrtıp azaltıkça bi üzülüp bi sevinmek saçma oluyo sonuçta gün içindeki değerleri görmüş oluyorum ortaalama değil önemli olan ortalama onun içinde 1 hafta beklemek lazım . Oh be tartının saklanması iyi oldu zırt pırt tartılmakda hiç iyi değilmiş :)

Evet bencede bak bakalım belki tartı daki ramak değişir....

Aralığın 2 sinde 83 le başladım martta 69 dum ama çok sağlıksız ve kendime bir çok şeyi yasaklarak,üzgün bir şekilde verdiğimden hoooop 3 ayda 80 oldum şuanda 80 nim

Hmm anladım 83 ten 69 a indiğine göre yine verirsin ama bu sefer sağlıklı olarak tabi :)
bende geçen sene eylül başlarında 76 idim sonuna doğru 69 a inmiştim hastaneye yattım yoğun bakımda yattım emboli oldm işte akciğerimde kan pıhtısı filan hastaneden çıktığımda 72 oldum çıktıktan sonra 76 evlendikten sonra 81.200
aslnda ben sağlıklı vermiştim normal diyet ve 50 dakka yürüyüş le vermiştim aslnda baya zor aldım ama hemen aldım zor aldım dediğim hastanede kan alınıyordu bir sürü iğne ilaç serum morfin vs. den dolayı günde 2 kere kocaman sucuklu tostlar 2 günde 1 poşet çikolata tatlı ne varsa götürmüştüm yoğun bakımda aslnda o kdr yemem normalde ama herhalde sermdan mıdır kan alıdığndan mıdır baya iştahım açılmıştı okdr şeyi yiyip 14 gün yattığım halde yine 3 kilo az almışım .
sonrasınıda evde nasıl olduysa aldım tabi bianda yürüüyüşü bıraktım derken 70 in üstüne bidaha çıkmıycam diyen ben hastalıkla her şeyi unuttum 76 olduğum yetmiyo gibi bi de korkup tartıyada çıkmadım sonra korkumu aştım tartıldım baktım 78. ben hala diyete başlamadım . annemin yaptığı hamur işlerini evde gece 12 de 1 de yedim 2 günde 81 olmuşum
kendim ettim kendim buldum anlıycağın geri 69 dan 81 olduk şimdide 81 den 68 e inmeye çalışıyorum
baya uzun oldu kbakma

Merhaba kızlar sizleri takip ediyorum hep bende bir türlü baslayamadım tekrardan diyete düğün mevsimi geldi ve ben hala 71 kiloyum normalde insanlar yazın zayıflar bende tam tersi oldu . Yazın yaylaya gedik serin serin ablamlar annemler her gür bir yerde yiyoruz tabiki işin ucunu kaçırdım kilo almAdım ama veremedim de en yakın zaman da toparlanmalıyım Arkadaslar eski günleri me dönmeliyim sanırım günlüğüme tekrar dönmeliyim .size de basarılar arkadaslar Rabia sabret bücüdüm şaşırdı şimdi aniden kilo Alınca verme Sürecin uzun sürebilir

Bugün bana kızınnn tartıda o 77.400 ü görünce baya sinirlendim bugün diyetin içine ... yani diyeti mahvettim .
Yarın dvam etcem aama bi gün vücudum rahatlamş olsun ..
dİyet mahvoldu ama menümü yazmak mecburi olduğu için yazayım malesef ..
Menüm :
Kahvaltı : 1 tane simit kk kadar peynir bir bardak çay
Ara : 1 adet ( 35 gramlık ) çikolata , 1 bardak sıcak çikolata
Öğlen : 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane minik ızgara köfte
Akşam : 6 tane minik kanat , 2 yemek kaşığı pilav , 1 bardak kola .

Spor yapamadım bugün misafirimiz geldi çünkü akşam eşimle yürüyüşe çıkıyorduk misafirimiz olduğğu iiçin oturuyoruz misafirin geleceğini de öğlenden bilmiyordum egzersizde yapamadım o yüzden böyle oldu .
Çok mu bozmuşum bilmiyorum üzgünüm

Kızlar sizi çoook kıskanıuorım okudukça me güzrl yazmışsınız yahuu
Antalyaya geldiğimden beri hem diyeti hem burayı ihmal ettim (
Yemekti bulaşıltı oğlumla da ilgileniyorımm off offf
Sizin yazdıklarımızı uzun uzun eşlik etmeyi çoook isterim ama tlfnmsan giriyorım ve klavyesi gıcık

Benim diyetim bugun fena değil sabah2dilim kızarmış ekmek peynir yumurta ve zeytin
Öğlen maalesef çook geç yedik bir tabak kıymalı makarna
Akşam da7km yürüyüş 2küçük dilim kabak tatlısı ve su bu kadar((

Evt cnm birazcık kaçmış diyet ama morelini bozma bence spota drvam et ilk zamanlar verdiğimiz ağırlıklı suydu sanırım cnm

Aslında vucudu az yemeye alıştırınca biraz fazla yesek alıyoruz az ve sık sık yemek doğru gibi ama ben de ara öğün pek yapmam ama yapmamı gerekli

Bende antalya gelince iyice boşladım valla ama hergün sahilde 7kmmyürüyor ank da yürüşümğ ihmal ediyordum ama az yiyordum ozaman bakalım cuma günü tartı ne gösterecek

Kilo almamanda bence iyi bi yerr gidince düzenin bozuluyor maalesef benim de diyetim15 gün yoldan çıktı teni yeni toparlıuorum kilo almadan yazın kapatırsam harika olacak yabii hedef ayda 2 kh vermek

bence mükemmel diyetin bozma moralini olur öyle :) her zaman girip uzun uzun yazamayız ki zaten elbet hepimzin işinin olduğu günler olur canım :)

İnşallah veririz cnm bugün tartıdaki o rakama sinirlendim madem yemiyorum böle çııyor bari yiyim ddim ondn böle oldu .

Yok aslında iş güç var sahilr kaçıyorum gündüz evde durursam kafayı yerim evde k,valideler varya nefes almak için kaçıuorım ya denize giriyorım ya kitap okuyorum

Akşamda yürüyüşe kaçıuorım 7 gibi mapim yoksa kafayı yicem

İnşallah veririz cnm bugün tartıdaki o rakama sinirlendim madem yemiyorum böle çııyor bari yiyim ddim ondn böle oldu .
Sinirlenme tatlım ua ben de senin gibiydim rabia bilir ama taktıkça kilolar gitmiyor salla gitsin az ye arada oksun kaçamak cnm tamamrn kısıtlauınca gözümüz aç kalıyor

Canım evimde kafama göre me güzel yemekler yapardım şimdi hiiççç maalesef off off

Sabrediyorum eminecim sabrediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…