Nasıl gidiyor kilo verme durumlarıHaha hoşbulduk :)))
Yok, spor stres hormonunu azaltır, tam tersi yani. Ama sen çok stres yapmış olabilirsin spordan bağımsız olarak, kafaya çok takınca dolayısıyla stres olur, o da etkiler tabii...
Yaktığından azını yiyince nasılsa vereceksin, hormonal, biyolojik bi sorun yoksa.. Bunun matematiği bu...Öyle düşün..Er ya da geç, hızlı ya da yavaş gidecek o, çünkü aldığından fazlasını harcıyorsun... Biraz rahatlat kendini...
Ödül gününde ödüllendirmişsin kendini tamam, güzel. Arada bir minik özgürlükler olsun ki uzun vadede sıkılma, bunalma, isyan etme....
Bence sen diyetisyende yağ miktarı vs ölçülsen kesin azalmış çıkar, kilo öyle görünse de... O yüzden sıkıntı yok. Çok kafaya takıyorsan haftada 1 tartıl ya da 15 günde 1.... Bu da bir yöntem, böylelikle böyle duraksamaları vs. daha az fark edersin kendini daha az üzmüş olursun :)
Evet bencede bak bakalım belki tartı daki ramak değişir....kafam baya karıştı aynen mantıklı gelmese sormam zaten herkese böle böle :) sanırım anladığım kadarıyla kas yapınca ince görünürüm ama tartıya yansımaz ? bir de bencede mantıklı önceden yürüyüş yaparak kilo vermiştim ama böle ek egzersiz yapmıyordum sanırım sadece yürüyüş yapmak daha mantıklı . bir de bildiğim birşey kas kütlesi fazla olan insanlar dinlenirken yağlardan daha fazla eritiyormuş kas kütleleri yağları eritiyormuş yani . Ama sanırım tartıda kendini göstermiyor . Ben en iyisi sadece yürüyüş yapayım bundan sonra
Evet bencede bak bakalım belki tartı daki ramak değişir....
İyi bari allah razı olsunhaftaya salı göreceği m bakalım eşim tartıyı saklamış sonundaiyi oldu saklaması
İyi bari allah razı olsunben cuma günleri tartılıyorum
Aralığın 2 sinde 83 le başladım martta 69 dum ama çok sağlıksız ve kendime bir çok şeyi yasaklarak,üzgün bir şekilde verdiğimden hoooop 3 ayda 80 oldum şuanda 80 nimne zamandır diyettesin kaç kilo verdin ?
Aralığın 2 sinde 83 le başladım martta 69 dum ama çok sağlıksız ve kendime bir çok şeyi yasaklarak,üzgün bir şekilde verdiğimden hoooop 3 ayda 80 oldum şuanda 80 nim
Evt cnm birazcık kaçmış diyet ama morelini bozma bence spota drvam et ilk zamanlar verdiğimiz ağırlıklı suydu sanırım cnmBugün bana kızınnn tartıda o 77.400 ü görünce baya sinirlendim bugün diyetin içine ... yani diyeti mahvettim .
Yarın dvam etcem aama bi gün vücudum rahatlamş olsun ..
dİyet mahvoldu ama menümü yazmak mecburi olduğu için yazayım malesef ..
Menüm :
Kahvaltı : 1 tane simit kk kadar peynir bir bardak çay
Ara : 1 adet ( 35 gramlık ) çikolata , 1 bardak sıcak çikolata
Öğlen : 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane minik ızgara köfte
Akşam : 6 tane minik kanat , 2 yemek kaşığı pilav , 1 bardak kola .
Spor yapamadım bugün misafirimiz geldi çünkü akşam eşimle yürüyüşe çıkıyorduk misafirimiz olduğğu iiçin oturuyoruz misafirin geleceğini de öğlenden bilmiyordum egzersizde yapamadım o yüzden böyle oldu .
Çok mu bozmuşum bilmiyorum üzgünüm
Kilo almamanda bence iyi bi yerr gidince düzenin bozuluyor maalesef benim de diyetim15 gün yoldan çıktı teni yeni toparlıuorum kilo almadan yazın kapatırsam harika olacak yabii hedef ayda 2 kh vermekMerhaba kızlar sizleri takip ediyorum hep bende bir türlü baslayamadım tekrardan diyete düğün mevsimi geldi ve ben hala 71 kiloyum normalde insanlar yazın zayıflar bende tam tersi oldu . Yazın yaylaya gedik serin serin ablamlar annemler her gür bir yerde yiyoruz tabiki işin ucunu kaçırdım kilo almAdım ama veremedim de en yakın zaman da toparlanmalıyım Arkadaslar eski günleri me dönmeliyim sanırım günlüğüme tekrar dönmeliyim .size de basarılar arkadaslar Rabia sabret bücüdüm şaşırdı şimdi aniden kilo Alınca verme Sürecin uzun sürebilir
Kızlar sizi çoook kıskanıuorım okudukça me güzrl yazmışsınız yahuu
Antalyaya geldiğimden beri hem diyeti hem burayı ihmal ettim(
Yemekti bulaşıltı oğlumla da ilgileniyorımm off offf
Sizin yazdıklarımızı uzun uzun eşlik etmeyi çoook isterim ama tlfnmsan giriyorım ve klavyesi gıcık
Benim diyetim bugun fena değil sabah2dilim kızarmış ekmek peynir yumurta ve zeytin
Öğlen maalesef çook geç yedik bir tabak kıymalı makarna
Akşam da7km yürüyüş 2küçük dilim kabak tatlısı ve su bu kadar((
Evt cnm birazcık kaçmış diyet ama morelini bozma bence spota drvam et ilk zamanlar verdiğimiz ağırlıklı suydu sanırım cnm
Aslında vucudu az yemeye alıştırınca biraz fazla yesek alıyoruz az ve sık sık yemek doğru gibi ama ben de ara öğün pek yapmam ama yapmamı gerekli
Bende antalya gelince iyice boşladım valla ama hergün sahilde 7kmmyürüyor ank da yürüşümğ ihmal ediyordum ama az yiyordum ozaman bakalım cuma günü tartı ne gösterecek
Sinirlenme tatlım ua ben de senin gibiydim rabia bilir ama taktıkça kilolar gitmiyor salla gitsin az ye arada oksun kaçamak cnm tamamrn kısıtlauınca gözümüz aç kalıyorİnşallah veririz cnm bugün tartıdaki o rakama sinirlendim madem yemiyorum böle çııyor bari yiyim ddim ondn böle oldu .
Sabrediyorum eminecim sabrediyorum...Merhaba kızlar sizleri takip ediyorum hep bende bir türlü baslayamadım tekrardan diyete düğün mevsimi geldi ve ben hala 71 kiloyum normalde insanlar yazın zayıflar bende tam tersi oldu . Yazın yaylaya gedik serin serin ablamlar annemler her gür bir yerde yiyoruz tabiki işin ucunu kaçırdım kilo almAdım ama veremedim de en yakın zaman da toparlanmalıyım Arkadaslar eski günleri me dönmeliyim sanırım günlüğüme tekrar dönmeliyim .size de basarılar arkadaslar Rabia sabret bücüdüm şaşırdı şimdi aniden kilo Alınca verme Sürecin uzun sürebilir
Tabikide kabul ederiz 1. Sayfamızı okuyup kurallarımızı kabul ettiysen aramıza hoşgeldin :)s.a bende 84kiloyum zayıflamak istiyorum , bu işte motivasyon çok önemli benide kabul edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?