Zaten çikolata yemişsin sıcak çikolataya gerek yoktu çok mu yemişsin kızzz derya şuna birşey de D deryaefem sen derya ile bizim bi kaç hafta önce yediklerimizi duysaydın oohooohBugün bana kızınnn tartıda o 77.400 ü görünce baya sinirlendim bugün diyetin içine ... yani diyeti mahvettim .
Yarın dvam etcem aama bi gün vücudum rahatlamş olsun ..
dİyet mahvoldu ama menümü yazmak mecburi olduğu için yazayım malesef ..
Menüm :
Kahvaltı : 1 tane simit kk kadar peynir bir bardak çay
Ara : 1 adet ( 35 gramlık ) çikolata , 1 bardak sıcak çikolata
Öğlen : 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane minik ızgara köfte
Akşam : 6 tane minik kanat , 2 yemek kaşığı pilav , 1 bardak kola .
Spor yapamadım bugün misafirimiz geldi çünkü akşam eşimle yürüyüşe çıkıyorduk misafirimiz olduğğu iiçin oturuyoruz misafirin geleceğini de öğlenden bilmiyordum egzersizde yapamadım o yüzden böyle oldu .
Çok mu bozmuşum bilmiyorum üzgünüm
Deryacım artık toparlanman gerek çok uzadı bu kaçamaklar biliyorsun bende bazen çok abartıyorum ama sadece bi kaç gün sürüyor sonra vicdan azabından telrar sağlıklı beslenmeye devam ediyorumKızlar sizi çoook kıskanıuorım okudukça me güzrl yazmışsınız yahuu
Antalyaya geldiğimden beri hem diyeti hem burayı ihmal ettim(
Yemekti bulaşıltı oğlumla da ilgileniyorımm off offf
Sizin yazdıklarımızı uzun uzun eşlik etmeyi çoook isterim ama tlfnmsan giriyorım ve klavyesi gıcık
Benim diyetim bugun fena değil sabah2dilim kızarmış ekmek peynir yumurta ve zeytin
Öğlen maalesef çook geç yedik bir tabak kıymalı makarna
Akşam da7km yürüyüş 2küçük dilim kabak tatlısı ve su bu kadar((
Merhaba :) en doğru yolu secmissin. Hizli olan değil sebat edip sonuna kadar vazgeçmeyen kazanır :) tabi gönül hemen vermek istiyor ama zamanla hayal ettiğimiz kilolarda da olacagiz inşallah
Sende azimlisindir canım çıkar içindeki cevheri yeter kiayy Maşallah hepinize okudukça nazar vericem diye korkuyorum bu ne azim kızlar. Beni de alırsınız aranıza artık inşallah :))
Darısı diğer günlerin başına canımSelammmm.... Bugün ikinci günümü tamamladım!!!
İnşallah gerçekten yavaş vermek istiyorum acalem yok mutlu mesut gençliğimi kendime haram ederek değilMerhaba :) en doğru yolu secmissin. Hizli olan değil sebat edip sonuna kadar vazgeçmeyen kazanır :) tabi gönül hemen vermek istiyor ama zamanla hayal ettiğimiz kilolarda da olacagiz inşallah
Aynen tecrube oldu benim içinHızlı olan da kazanabilir ama sonra çok fena kaybeder... :) O kilolar misliyle geri gelir...
Ya bugün böyle oldukuzenler çağırdı gel yürüyelim dediler dondurmacıya girdik benim rengim attı tabi dondurma yemem gerek ama onlarda diyette olduğumu bilsin istemedim vanilyalı yedim onada çok güldüler illaha yok kako fıstık döksün üstüne yok karışık niye almıyorsun ne bicim dondurma böyle dondurmamı yenir vs. Bide ohhh mmm enfesss diye diye yediler baya gıcık oldum ama elbet bu günlerde geçicek elbet bende zayıflayıp gönül rahatlığıyla istediğim şeylerden yicem
Sahur
1 kase dut,karpuz,biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt,domates
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı tavuk sote
1 bardak ayran,bir avuç pide
Bol salata
Ara
2 tane hurma,maden suyu
2 top küllahta vanilyalı dondurma
2 bardak çay
3 litre su
Spor
30 mekik
20 saniye plank
Yarım saat yürüyüş
Teşekkür ederim canımBence menun çok gzl vanilyali dondurmada zararsiz hattâ faydali diye biliyorum sen en iyisini yapmışsın canım helal olsun :))
Teşekkür ederim canım
Squat'tan hiç memnün kalmadım 10. Gün bırakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?