80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Zaten çikolata yemişsin sıcak çikolataya gerek yoktu çok mu yemişsin kızzz derya şuna birşey de D deryaefem sen derya ile bizim bi kaç hafta önce yediklerimizi duysaydın oohoooh

Deryacım artık toparlanman gerek çok uzadı bu kaçamaklar biliyorsun bende bazen çok abartıyorum ama sadece bi kaç gün sürüyor sonra vicdan azabından telrar sağlıklı beslenmeye devam ediyorum

ayy Maşallah hepinize okudukça nazar vericem diye korkuyorum bu ne azim kızlar. Beni de alırsınız aranıza artık inşallah :))

Merhaba :) en doğru yolu secmissin. Hizli olan değil sebat edip sonuna kadar vazgeçmeyen kazanır :) tabi gönül hemen vermek istiyor ama zamanla hayal ettiğimiz kilolarda da olacagiz inşallah

Merhaba :) en doğru yolu secmissin. Hizli olan değil sebat edip sonuna kadar vazgeçmeyen kazanır :) tabi gönül hemen vermek istiyor ama zamanla hayal ettiğimiz kilolarda da olacagiz inşallah
İnşallah gerçekten yavaş vermek istiyorum acalem yok mutlu mesut gençliğimi kendime haram ederek değil

Ya bugün böyle oldu kuzenler çağırdı gel yürüyelim dediler dondurmacıya girdik benim rengim attı tabi dondurma yemem gerek ama onlarda diyette olduğumu bilsin istemedim vanilyalı yedim onada çok güldüler illaha yok kako fıstık döksün üstüne yok karışık niye almıyorsun ne bicim dondurma böyle dondurmamı yenir vs. Bide ohhh mmm enfesss diye diye yediler baya gıcık oldum ama elbet bu günlerde geçicek elbet bende zayıflayıp gönül rahatlığıyla istediğim şeylerden yicem
Sahur
1 kase dut,karpuz,biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt,domates
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı tavuk sote
1 bardak ayran,bir avuç pide
Bol salata
Ara
2 tane hurma,maden suyu
2 top küllahta vanilyalı dondurma
2 bardak çay
3 litre su
Spor
30 mekik
20 saniye plank
Yarım saat yürüyüş

Bence menun çok gzl vanilyali dondurmada zararsiz hattâ faydali diye biliyorum sen en iyisini yapmışsın canım helal olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…