• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

O verdikçe olmasın :KK70:

yoo aldıkça :D şahsen ben kilo almasaydım buralarda dolanmazdım :) kilo almalılar ki gelsinler burda diyet yapsınlar menü paylaşsınlar biraaz çoğalalaım :D
çok mu kötüyüm ne :KK53: diyete ilk başladığım günlerdi baya zorlanıyordum 2.5 3 hafta önce eşimle sahile gezmeye çıkmıştık saat gece 12 ben açlıktan kıvranıyordum millet sucuklu ekmekler vs. amma götürüyolardı bildiğin hapur hupur :D
inşallah hepinz şişko olursunuz demiştim dışımdan aklıma geldide şimdi anlataym dedim :D
Yine çok açım ya ne yapsam :(

yoo aldıkça :KK70: şahsen ben kilo almasaydım buralarda dolanmazdım :) kilo almalılar ki gelsinler burda diyet yapsınlar menü paylaşsınlar biraaz çoğalalaım :KK70:
çok mu kötüyüm ne :KK53: diyete ilk başladığım günlerdi baya zorlanıyordum 2.5 3 hafta önce eşimle sahile gezmeye çıkmıştık saat gece 12 ben açlıktan kıvranıyordum millet sucuklu ekmekler vs. amma götürüyolardı bildiğin hapur hupur :KK70:
inşallah hepinz şişko olursunuz demiştim dışımdan aklıma geldide şimdi anlataym dedim :KK70:
Yine çok açım ya ne yapsam :KK43:
Ama bak sana söylicem söylicem kendimi tutuyorum bende bu kış senin gibi 100 kalorinin altında yiyip aldığım kaloriden fazla yakıyordum 3 ayda 14 kilo gitti bıraya kadar güzel ama bana herles dedi yanlış yapıyorn en ideal 1200 kalori olmaz yaptığın dediler ben doyasıya zayıflığımı yaşayamadım çünkü çöktüm bildiğin saçım döküldü aylarca regli olmadı hep halsizdim ve nitekim verdiğim kilolu gene 3 ayda geri aldım senin yaptığın sağlıklı değil dikkatimi çekem bir hususta geç kahvaltı kilo aldırırrr!!!! Ara öğün en ideal 3 olmalı ana öğünde mutlaka 3 olmalı akşamları sebze öğleleleri köfte,et tüket
7 aydır hergün aklımda kilo verme işi var
Kendimi bildim bilelide zayıflamak istiyrum

Ama bak sana söylicem söylicem kendimi tutuyorum bende bu kış senin gibi 100 kalorinin altında yiyip aldığım kaloriden fazla yakıyordum 3 ayda 14 kilo gitti bıraya kadar güzel ama bana herles dedi yanlış yapıyorn en ideal 1200 kalori olmaz yaptığın dediler ben doyasıya zayıflığımı yaşayamadım çünkü çöktüm bildiğin saçım döküldü aylarca regli olmadı hep halsizdim ve nitekim verdiğim kilolu gene 3 ayda geri aldım senin yaptığın sağlıklı değil dikkatimi çekem bir hususta geç kahvaltı kilo aldırırrr!!!! Ara öğün en ideal 3 olmalı ana öğünde mutlaka 3 olmalı akşamları sebze öğleleleri köfte,et tüket
7 aydır hergün aklımda kilo verme işi var
Kendimi bildim bilelide zayıflamak istiyrum

12 de 1 de filan kalktığım için geç kahvaltı yapıyorum öğlen de acıkmamış oluyorum o yüzden böle oluyo

Günaydın kızlar
bu sabah çok mutsuzum dün 2.5 saat temizlik 40 dakka egzersz 5 km yürüyüş yapıp diyetimide bozmadigim halde bugün dün sabahkinden 300 gram fazla çıktım daha diyete başlayalı 17 gün oldu bi haftadır 77 de kaldım kilo durması bu kadar erken olur mu ? Ndn böyle oldu anlamadım 3 gündür 76 ya kesin inerim diyorum sabah bi bakıyorum yine 77 lerde . Ndn diyet spor eksiksiz yaptgim hâlde böyle oluyor :(

Günaydın kızlar
bu sabah çok mutsuzum dün 2.5 saat temizlik 40 dakka egzersz 5 km yürüyüş yapıp diyetimide bozmadigim halde bugün dün sabahkinden 300 gram fazla çıktım daha diyete başlayalı 17 gün oldu bi haftadır 77 de kaldım kilo durması bu kadar erken olur mu ? Ndn böyle oldu anlamadım 3 gündür 76 ya kesin inerim diyorum sabah bi bakıyorum yine 77 lerde . Ndn diyet spor eksiksiz yaptgim hâlde böyle oluyor :KK43:

300 gram??? Hiçbir şey! Tuvalete çıkma durumuna göre bile değişir o, üstündeki kıyafete, ya da günün hangi saati tartıldığına göre farklılık gösterir. Sakın moralini bozma, sen diyeti bozmadıysan, çaktırmadan bisküvi çikolata mikolata fazla ekmek bir şeyler kaçırmadıysan; dediğim gibi, önemsenecek bir şey değil o. Sen ayyyynen devam et diyetine, 1 hafta sonra mutlaka inecektir o kilo. Şu an endişe edecek hiçbir şey yok!

Vücudun ne zaman aynı kiloda takılacağı da hiç belli olmuyor, bakma sen ona, o öyle kafasına göre arada isyan bayrağını çekiyor, erken de yapabilir bunu, sen ısrarla diyetine devam edince o pes edecek, başka çaresi yok, köşeye sıkıştıracaksın onu! : ))

Sevgiler!

300 gram??? Hiçbir şey! Tuvalete çıkma durumuna göre bile değişir o, üstündeki kıyafete, ya da günün hangi saati tartıldığına göre farklılık gösterir. Sakın moralini bozma, sen diyeti bozmadıysan, çaktırmadan bisküvi çikolata mikolata fazla ekmek bir şeyler kaçırmadıysan; dediğim gibi, önemsenecek bir şey değil o. Sen ayyyynen devam et diyetine, 1 hafta sonra mutlaka inecektir o kilo. Şu an endişe edecek hiçbir şey yok!

Vücudun ne zaman aynı kiloda takılacağı da hiç belli olmuyor, bakma sen ona, o öyle kafasına göre arada isyan bayrağını çekiyor, erken de yapabilir bunu, sen ısrarla diyetine devam edince o pes edecek, başka çaresi yok, köşeye sıkıştıracaksın onu! : ))

Sevgiler!

Kaçamak yapmadm cnm inş gider kilolarimm

Kaçamak yapmadm cnm inş gider kilolarimm

Gider.. Oluyor öyle...

Bir ihtimal de.. metabolizman belki yavaşlamıştır... Metabolizma az az sık sık yiyince ve sporla hızlanıyor biliyorsun; ve ne yediğine göre... Ayrıca ne kadar uyuduğun da etki ediyor bildiğim kadarıyla... Bunlara daha bir dikkat edebilirsin...

Ama gider o... :)

Gider.. Oluyor öyle...

Bir ihtimal de.. metabolizman belki yavaşlamıştır... Metabolizma az az sık sık yiyince ve sporla hızlanıyor biliyorsun; ve ne yediğine göre... Ayrıca ne kadar uyuduğun da etki ediyor bildiğim kadarıyla... Bunlara daha bir dikkat edebilirsin...

sitede kızlar çok spordan doayı kas kütlesi oluyor ondanda veremiyorsun demişler sizce de öylre mi çok spor stres hormonuna sebep oluyomuş vücutta su topluyormuş ben biraz abarttım sanırım sporu 5 km tempolu yürüyüş ve 40 dakka egzersiz yapıyorum hergün .
bir de bugün ödül günümm istediğim kdr kilo veremedim ama yine dün 77 düzdüm 1 kiloya yakın verdim sayılırdı bugün 500 grama çıktı ama yinede ödüllendrdim kendimi hergün aynı kahvaltıdan sıkkılmıştım ilk kez simit yedim bugün kahvaltıda bir de 35 gramlık çikolata yedim bilmiyorum kötümü ettim ama

Günaydın kızlar
bu sabah çok mutsuzum dün 2.5 saat temizlik 40 dakka egzersz 5 km yürüyüş yapıp diyetimide bozmadigim halde bugün dün sabahkinden 300 gram fazla çıktım daha diyete başlayalı 17 gün oldu bi haftadır 77 de kaldım kilo durması bu kadar erken olur mu ? Ndn böyle oldu anlamadım 3 gündür 76 ya kesin inerim diyorum sabah bi bakıyorum yine 77 lerde . Ndn diyet spor eksiksiz yaptgim hâlde böyle oluyor :KK43:
Sık tartılmıcakrın hani? Söz vermiştin bide

sitede kızlar çok spordan doayı kas kütlesi oluyor ondanda veremiyorsun demişler sizce de öylre mi çok spor stres hormonuna sebep oluyomuş vücutta su topluyormuş ben biraz abarttım sanırım sporu 5 km tempolu yürüyüş ve 40 dakka egzersiz yapıyorum hergün .
bir de bugün ödül günümm istediğim kdr kilo veremedim ama yine dün 77 düzdüm 1 kiloya yakın verdim sayılırdı bugün 500 grama çıktı ama yinede ödüllendrdim kendimi hergün aynı kahvaltıdan sıkkılmıştım ilk kez simit yedim bugün kahvaltıda bir de 35 gramlık çikolata yedim bilmiyorum kötümü ettim ama
Kafan çok karışık ama sana önerilen tavsiyeleri okuyup geçme uygula sonra çok teşekkür ediceksin burdakilere

Gider.. Oluyor öyle...

Hoşgeldin süslü rapünzel :))

Yok, spor stres hormonunu azaltır, tam tersi yani. Ama sen çok stres yapmış olabilirsin spordan bağımsız olarak, kafaya çok takınca dolayısıyla stres olur, o da etkiler tabii...

Yaktığından azını yiyince nasılsa vereceksin, hormonal, biyolojik bi sorun yoksa.. Bunun matematiği bu...Öyle düşün..Er ya da geç, hızlı ya da yavaş gidecek o, çünkü aldığından fazlasını harcıyorsun... Biraz rahatlat kendini...

Ödül gününde ödüllendirmişsin kendini tamam, güzel. Arada bir minik özgürlükler olsun ki uzun vadede sıkılma, bunalma, isyan etme....

Bence sen diyetisyende yağ miktarı vs ölçülsen kesin azalmış çıkar, kilo öyle görünse de... O yüzden sıkıntı yok. Çok kafaya takıyorsan haftada 1 tartıl ya da 15 günde 1.... Bu da bir yöntem, böylelikle böyle duraksamaları vs. daha az fark edersin kendini daha az üzmüş olursun :)

Kafan çok karışık ama sana önerilen tavsiyeleri okuyup geçme uygula sonra çok teşekkür ediceksin burdakilere

kafam baya karıştı aynen mantıklı gelmese sormam zaten herkese böle böle :) sanırım anladığım kadarıyla kas yapınca ince görünürüm ama tartıya yansımaz ? bir de bencede mantıklı önceden yürüyüş yaparak kilo vermiştim ama böle ek egzersiz yapmıyordum sanırım sadece yürüyüş yapmak daha mantıklı . bir de bildiğim birşey kas kütlesi fazla olan insanlar dinlenirken yağlardan daha fazla eritiyormuş kas kütleleri yağları eritiyormuş yani . Ama sanırım tartıda kendini göstermiyor . Ben en iyisi sadece yürüyüş yapayım bundan sonra

Back