Umarım sağol CanımDepresif halini idrak ettiğine göre çözümü kolay olacaktır. Farkindalik çözüm için başlangıç yapmaktir. Gor bak bundan sonrası corap sokugu gibi gelecek:)
Sıfır iradeli geçtiGünaydın bool güneşli bir gün bool iradeli geçsin inşallah
yaa bu nasıl birşey çok merak ediyorum..geçen yazdıgından beri aklımdaaaAylardır canım nasıl çekiyordu allah tam yerinden nasip etti trabzondan geldi sarı kurabiyelerim
cezalandırma kendini.. "olur arada" de ve geç bugünüSıfır iradeli geçti
Çok yoğun bi tadı yok kuru ve çocukluktan beri çok severim bugün bâyâ yedimyaa bu nasıl bibaya yedim çok merak ediyorum..geçen yazdıgından beri aklımdaaa
Benim ki aradayı geçti artık 3 gün berbattımcezalandırma kendini.. "olur arada" de ve geç bugünü
bazen 3 gün de "arada" kavramının içinde olabilir.. anlayışlı ol kendine..Benim ki aradayı geçti artık 3 gün berbattım
Profil resmindeki kadın kim? Bi yerdede daha gördüm resmini merak ettimresmindeki post: 40042573yerde de. Dahar: 494675" .!.:bazen 3 gün de "arada" kavramının içinde olabilir.. anlayışlı ol kendine..
audrey hepburn canım :)Profil resmindeki kadın kim? Bi yerdede daha gördüm resmini merak ettim
Hic tınımıyorum kendileriniaudrey hepburn canım :)
o zaman google a yaz ve tanış kendileriyleHic tınımıyorum kendilerini
Tanıştımo zaman google a yaz ve tanış kendileriyle
filmlerini çok severimTanıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?