• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Günaydın
Yeni bir gune uyandin. Dunleri telafi etmek için eline verilmis son gun olarak kabul et ve en guzel şekilde geçir bugünü. .
Bugün dikkat edersen birkac gunun fazlalığını vücudundan atabilirsin tatlım.
Ayrica itiraf edeyim ben kaçamak yaptığım gun suyu da yeşil çayı da sporu da bırakıyorum:))
Sen kacamak yapsanda suyunu içiyor sporunu yapıyorsun bu yönünü cok takdir ettim:KK9:

Günakendimize z bir gune uyandin. Dunleri telafi etmek için eline verilmis son gun olarak kabul et ve en guzel şekilde geçir bugünü. .
Bugün dikkat edersen birkac gunun fazlalığını vücudundan atabilirsin tatlım.
Ayrica itiraf edeyim ben kaçamak yaptığım gun suyu da yeşil çayı da sporu da bırakıyorum:))
Sen kacamak yapsanda suyunu içiyor sporunu yapıyorsun bu yönünü cok takdir ettim:KK9:
Teşekkürler ama şu aralar eskisi kadar istekli değilim kendimide zorlamıcam moral olarak toparlanınca spora başlıcam şimdilik yediklerime dikkat ederek başlıyorum elbet sporda olur

Kahvaltım:1 dilim k.k.ekmeği
3 k.k.peynir,1 tane sarı kurabiye
Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Öğle:2 dilim t.b.ekmeği
3 k.k.peynir,1 bardak ayran
Ara öğün:kk77:portakal,2 ceviz
2.Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Akşam:yağsz,tuzsuz,bool limon sirkeli salataaa
2 litre su
Spor
Yook:KK43:
Günün değerlendirmesi:3 tane sarı kurabiye ve 6 k.k peynir hiiiç olmadı yarın biraz daha toparlamaya çalışırım.onun dışında 3 gündür azıtan biri olarak bence.çok kötü geçirmedim günü nedersiniz :KK66:

Eklentiler

• Moldiv_1426862851717.jpg
    Moldiv_1426862851717.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 80
Kahvaltım:1 dilim k.k.ekmeği
3 k.k.peynir,1 tane sarı kurabiye
Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Öğle:2 dilim t.b.ekmeği
3 k.k.peynir,1 bardak ayran
Ara öğün:kk77:portakal,2 ceviz
2.Ara öğün:1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Akşam:yağsz,tuzsuz,bool limon sirkeli salataaa
2 litre su
Spor
Yook:KK43:
Günün değerlendirmesi:3 tane sarı kurabiye ve 6 k.k peynir hiiiç olmadı yarın biraz daha toparlamaya çalışırım.onun dışında 3 gündür azıtan biri olarak bence.çok kötü geçirmedim günü nedersiniz :KK66:
bence de ;) peynirler normal bence.et yerine geçer,başka bir protein almadıgına göre.. kurabiye de 2 tane normal.1 tanecik kurabiye fazla olmuş..gayet güzel geçmiş bugün..

bence de :KK66:çalıştı. rler normal benceiçin anyerine geçer,başka bir protein almadıgına göre.. kurabiye de 2 tane normal.1 tanecik kurabiye fazla olmuş..gayet güzel geçmiş bugün..
Teşekkürler senin de sayen de oldu bugün kendimi oyalamaya çalıstım mutfağa gitmemek icin anca bu kadar becerdim

Haftada bir sütlü kahve içen ben şimdi günde bir tane içmezsem kötü hissediyorum:KK37: hep simsims yüzünden sütlü kahve sevgisini banada bulaştırdı:KK48:

[QUOTE=": 40073262, mem]hehehe:KK53:sütlü kahve güzel bir ara ögündür.tok tutar :KK66: günde 1 süper :KK19:[/QUOTE]
Sen şekersiz içmemi tavsiye ettiğinden beri şekersiz içiyorum ve gerçekten tadı daha bi güzel geliyor

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
Domates,dereotu
Ara:elma
Öğle:10 tane hamsi,salata
Ara:elma,1 fincan sütlü kahve
1 tane sarı kurabiye
Akşam:1 kase tarhana çorbası
6 kaşık yoğurt
Ara:kk77:portakal,2 ceviz
2 litre su
Günün değerlendirmesi:hiç fena değil nedersiniz:KK66:

Eklentiler