Yaşadığın şey çok normal 3 4 ay dur yaklaşık 13 kilo verdin ve motivem nü aralar düştü ve hala doktora gidip adet olmadın herlde kesin bu ikisi birleşip bir bomba haline döndüler . Onun için uyu Ve bu günü unut ve hayata yarın ilk defa diyete başlıyormuş gibi uyan hatta tavsiyem yatın Oruç tut gene Kafana takma 13 kolay verilmiyorİştahım hiç bu kadar açıldığını hatırlamıyorum napıcam ben
Yarın inşallah gidiyorum doktora randevu aldım borcum yok öylesine tutulur mu kiYaşadığın şey çok normal 3 4 ay dur yaklaşık 13 kilo verdin ve motivem nü aralar düştü ve hala doktora gidip adet olmadın herlde kesin bu ikisi birleşip bir bomba haline döndüler . Onun için uyu Ve bu günü unut ve hayata yarın ilk defa diyete başlıyormuş gibi uyan hatta tavsiyem yatın Oruç tut gene Kafana takma 13 kolay verilmiyor
Muhakkak git canım ihmal etmemem iyi. Tabi ki müsaitsen tutabilirsin Allah rızası için canım sonucunu bekliyoruzYarın inşallah gidiyorum doktora randevu aldım borcum yok öylesine tutulur mu ki
Merhaba arkadaşlar yeni günlüğüme hoşgeldiniz bildiğiniz üzere 83 kilodan 3 ay gibi bir zaman içinde 70 e düşmeyi başardım şimdi kilomu koruma sürecine geçme kararı aldım boyum 1.67 ideal kiloma kavuşmadan önce bu kilomu korumayı başarmak istiyorum desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum 2 haftada bir tartılıp kilomu bildireceğim
Yeni günlüğüm hayırlı,uğurlu olsun
Yarın herşeyin yeni başlangıcı olacak sıfırdan başlıyorum yarın inşallah çok güzel bir gün olur
Bi süre kilomu korumak istiyorum tabi becerebilirsemCanim bence de kilo korumaya erken gectin biraz once hedefine ulaş ondan sonra koruma ile devam et
günaydın canımBoool güneşli,hayat dolu bir günden Herkese kocamaaan günaaaaaaaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?