80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

İştahım hiç bu kadar açıldığını hatırlamıyorum napıcam ben:KK61::KK61:
Yaşadığın şey çok normal 3 4 ay dur yaklaşık 13 kilo verdin ve motivem nü aralar düştü ve hala doktora gidip adet olmadın herlde kesin bu ikisi birleşip bir bomba haline döndüler . Onun için uyu Ve bu günü unut ve hayata yarın ilk defa diyete başlıyormuş gibi uyan hatta tavsiyem yatın Oruç tut gene Kafana takma 13 kolay verilmiyor

Yaşadığın şey çok normal 3 4 ay dur yaklaşık 13 kilo verdin ve motivem nü aralar düştü ve hala doktora gidip adet olmadın herlde kesin bu ikisi birleşip bir bomba haline döndüler . Onun için uyu Ve bu günü unut ve hayata yarın ilk defa diyete başlıyormuş gibi uyan hatta tavsiyem yatın Oruç tut gene Kafana takma 13 kolay verilmiyor
Yarın inşallah gidiyorum doktora randevu aldım borcum yok öylesine tutulur mu ki

[QUOTEyarnim, post: 39987800, member: 633242"]Muhakkak git canım ihmal etmemem iyi. Tabi ki müsaitsen tutabilirsin Allah rızası için canım sonucunu bekliyoruz[/QUOTE]
Bende merak ediyorum inşallah yarın bi iş çıkmazda giderim doktora

Kahvaltım

Eklentiler

• IMG_20150317_111953.jpg
    IMG_20150317_111953.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba arkadaşlar yeni günlüğüme hoşgeldiniz bildiğiniz üzere 83 kilodan 3 ay gibi bir zaman içinde 70 e düşmeyi başardım şimdi kilomu koruma sürecine geçme kararı aldım boyum 1.67 ideal kiloma kavuşmadan önce bu kilomu korumayı başarmak istiyorum desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum 2 haftada bir tartılıp kilomu bildireceğim

Yeni günlüğüm hayırlı,uğurlu olsun
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

hayirli olsun yeni gunlugun canim. Yeme konusunda kendime benzetiyorum seni yemedikce yemeyen harika iradeli bir kiz; ama bir yemeye baslayinca tikanana kadar zevkine degilde sanki olumune ( saka tabi) yiyormus gibi kendi iradesini unutan bir kiz..
kendimi yazdim ama kendime benzettigim yonlere kizmadin umarim:KK66:
bence bu sayfanim basligi degismeli azmini tetikleyecek bir baslik olmaliydi. Bu benim fikrim tabi ama benim hala verecek kilom varken hayatta kilomu koruyamazdim. belki sende kilomu versem korusammi yoksa ben zayif miyim karmasasinda biraktin beynini ve bedenini. Vel hasılı kelam gel kardesim yeni bir gunluk ac "son ?? Kilo" diye ve kaldigin yerden devam et

Niu kiTE="milad2015, post: 39995828, member: 629645"]hayirli olsun yeni gunlugun canim. Yeme konusunda kendime benzetiyorum seni yemedikce yemeyen harika iradeli bir kiz; ama bir yemeye baslayinca tikanana kadar zevkine degilde sanki olumune ( saka tabi) yiyormus gibi kendi iradesini unutan bir kiz..
kendimi yazdim ama kendime benzettigim yonlere kizmadin umarim:KK66:
bence bu sayfanim basligi degismeli azmini tetikleyecek bir baslik olmaliydi. Bu benim fikrim tabi ama benim hala verecek kilom varken hayatta kilomu koruyamazdim. belki sende kilomu versem korusammi yoksa ben zayif miyim karmasasinda biraktin beynini ve bedenini. Vel hasılı kelam gel kardesim yeni bir gunluk ac "son ?? Kilo" diye ve kaldigin yerden devam et[/QUOTE]
Niye kırılayım doğruları s9ylediğin için mi? Aslında mantıklı dediğin kafam karışık versem mi? Korusam mı? Kaldım ama 5 kilo gitse mükemmel olur habire günlük açmakta saçma başlığı değiştirme imkanı yok galiba

Aslında değiştiren arkadaşlar var galiba prof. Lara mesajla bildiriyorlar
Yeni gunluk acmak sacma olmaz canım ya burası yeni zaten.

[QUOTolicakad2015, post: 39996017, member: 629645"]Aslında değiştiren arkadaşlar var galiba prof. Lara mesajla bildiriyorlar
Yeni gunluk acmak sacma olmaz canım ya burası yeni zaten.[/QUOTE]
Bu 3 olucak pek sıcak bakmıyorum bi daha günlük açmaya bakiim adını değiştirebilicekmiyim

Akşam yemeğim:tarhana,yoğurt,marul ve havuç

Eklentiler

• IMG_20150317_161626.jpg
    IMG_20150317_161626.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Az önce kendimi bal,pekmez,peynir,çerez,puding,biskuvi,incir yerken buldum of allahım midemi patlatana kadar yemedim ama gene çok yedim sonra koşa koşa mutfaktan çıktım allahım yyardım et bana :mad::mad:

X