Harikasın cAnm bende uyudum yandım şimdi daha iyiyim cam silmeyi düşünüyorum[/QUOTE
akşam oldu cnm cam silme :))
keşke bende uyuyabilsem çalışıyo olsam gündüz uykum gelir :)))) evdeyim ya uyku yok
kendine gelmişsindir ama ne güzel
ben de 5.30 gibi mutfağa girecem oğlumla eşim gelecek onlara yemek hazırlayacam
Bende akşam yemeği hazırlıcam ay zaten canım hiç istemiyor kaçmıyor camlar yarın silerim
Kapalı havayı hiç sevmem hiç iş yapasım gelmezaynen cnm ya ankarada hava yine yağmura dönüşmeye başladı bulutlar kapladı her yeri
Kapalı havayı hiç sevmem hiç iş yapasım gelmez
Evet canım ben menümü yazayım yavaştanburda hava çok garip sabah günlük güneşlik şimdi kapalı tam hastalık havası
akşam yulaf yoğurt yiyoruz değil mi :)
KahvaltımEki Görüntüle 1547046
Ara öğün:Eki Görüntüle 1547048
Öğle:Eki Görüntüle 1547049
Ara öğün:1 kase kuru üzümlü ve yulaflı yoğurt Eki Görüntüle 1547052
Akşam:1 kase yulaflı yoğurt
3.5 litre su
Ah çok mutşu oluyorum yacanıımmm menün ne kadar güzel öyleee yaaa
çok sağlıklı tebrik ederim valla cumaya tartıdaki eksik 2 kiloyu görürsün inş cnm ama böyle gidersen kesin veririsin
ben senin kadar sağlıklı yapamıyorum valla diyetisyen listesi gibi olmuş :)
bende diyetle ilgileri şeyleri okuyorum motive oluyorumAh çok mutşu oluyorum ya5 aylık bi diyet geçmişim var ama şu 5 ay çok okudum araştırdım artık uygulamam da lazım çok sağol cnm
Teşekkür ederim inş sizin gibi faZlalıklardan kurtulabilirizHarikasınız kızlar çok iyi gidiyorsunuz
Benim daha10 kilo fazlam var canım kelkeTeşekkür ederim inş sizin gibi faZlalıklardan kurtulabiliriz
Veririsin ya şimdiye kadar vermişsin bu kadar kiloyu vermişsin aZmetmişsin ne güzel benim de 59. 60ılsam yeterli çok Zayıf olmayı istemiyorum zatenBenim daha10 kilo fazlam var canım kelke
Hırs yapmana sevindim cnm irade de bitiyor işş bencede kafana koy hedefine yürü verirsin sağlık problemin yoksa ben çok zor veriyorum işte az yediğim halde başkası olsa benim yediklerimşe 5kiko dalan verirdi heralde cep tlfnmdan yaZıyorumBen geldim canıııım kuzenime gittim pturöaya 2 bardak çay içtim sadece ay kuzenimin ramazandan 1 hafta sonra düğünü vaaaaaaaar ben kilo aldığımı anlamasınlar diye feracemi hiç çıkarmadım anlamadılardakilomu sordular ısrar ettiler bmde 70 dedim inandılar kendileri 52 falan ay iyiki gittim çok motive oldum ben bi ara kilo vermiştim ya baya az yiyordum yiğenim anlatıyor işte ıZgara yapmıştıkta sen yememiştin nasıl hayran kalmıştım iradene dedi çok duygulandım üzüldüm ama düğüne kadar 70 kilo olmaya karar verdim çok hırs yaptım
Benim daha10 kilo fazlam var canım kelke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?