yarın acı çehre çayı içeyim de ödem olduysa gitsin bugun kahvaltıda yulaf yoğurt yemem öğlen yemek yememem bunlara sebep oldu offfffffffffffffffffOlmAdıbu saatte hiç olmadı canım
Afiyet olsun çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1546499 Eki Görüntüle 1546500 Sabah kahvaltım
Çok güzel bir kahvaltı seni bayadır takip ediyorum canım çok iyi gidiyorsun kendinden bahsedermisin biraz kilo boy YAŞEki Görüntüle 1546499 Eki Görüntüle 1546500 Sabah kahvaltım
Çok güzel bir kahvaltı seni bayadır takip ediyorum canım çok iyi gidiyorsun kendinden bahsedermisin biraz kilo boy YAŞ
Çok güzel bir kahvaltı seni bayadır takip ediyorum canım çok iyi gidiyorsun kendinden bahsedermisin biraz kilo boy YAŞ
Afiyet olsun çok güzel görünüyor
Bende çok severim kahvaltı yapmağım gün yokturteşekkür ederim cnm dün neydi öyleee yaaaa çalışırken bile kahvaltısız çıkmazdım evden vucudum kendin geldi :)))
Bende çok severim kahvaltı yapmağım gün yoktur
Tamam cnmaynen cnm ben de şimdi ev temizliğine başladım dün yapamadım malum temizleyim yazışırız görüşürüz tekrar cnm
Afiyet olsun olsun akşama telafi edersin yulafla
Bende öğle yemeğini yaptım çook yoruldum kalkıp bulaşıkşarı toplayıp bira kestirmek istiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Harikasın cAnm bende uyudum yandım şimdi daha iyiyim cam silmeyi düşünüyorum4 km yürüyebildim 5 yürürüm demiştim ama :)
üstüne soda :)
cumaaa 63 olllll DERYAAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?