80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Çok güzel bir kahvaltı seni bayadır takip ediyorum canım çok iyi gidiyorsun kendinden bahsedermisin biraz kilo boy YAŞ

boyum 1.58
kilo:65.2 yaşım 37 ve 1 çocuk sahibiyim.Doğumdan sonra bile eski kiloma gelmiştim bu kilolar doğum kilosu değil yemeden ve stresten kaynaklı
ama kilo verme olayını kafamda bitridim çok yemiyorum arada küçük kaçamaklarım oluyor ama hedef koydum.Şimdiye kadar yedim hamur işlerini şimdi azalttım

bugun sabah hiç ekmek yemedim mesela ekmeği kestim ama canım arada isterse az miktarda tüketiyorum mesela dün sigara böreği yedim 2 tane dün hoş biraz kaçırdım sayılır ama bugun sabah kahvaltısını güzel yapınca yemek isteğim kayboldu

vucudu aç bırakmamak gerekli
akşamları yulaf ve yoğurt tüketmeye başladım çok faydası oldu cumaya kadar hedef 63 kg olmak :)))

Çok güzel bir kahvaltı seni bayadır takip ediyorum canım çok iyi gidiyorsun kendinden bahsedermisin biraz kilo boy YAŞ

hep birlikte burdan yazarsak buranın etkiside çok oldu Feraceli rumuzlu arkadaşımın da etkisi çok oldu biz yediklerimizi yazıyoruz 67.8-67-2 ile başladım çok veremedim ama az da olsa vermem beni mutlu etti.Durmak yok yola devam.Haşimato hastasyım yani metabolizmam hiç çalışmıyor troid ilacı içiyorum ancak şimdilik bu kadar verebildim ama hedefimi ulaşacağım buna inanıyorum

gelin hep birlikte zayıflayalım :))

Öğlen yemeğim yağ biraz fazla kaçmış ama yağını süzdüm ekmek yok cola lıght var

Eklentiler

• image.jpg
    170,4 KB · Görüntüleme: 61
yemek 2 kabağı rendeledim sızma zeytinyağlayla kavurdum kıymayıda ayrı kavurdum kıyma yağlıymış bayağı snaırım neyseki süzdüm de yedim :) bu kadar yağlı yapmam aslında bu böyle olmuş.
temizliği yeni bitirdim bir toz alması kaldı
şimdi keyf yapıyorum:)

rabia napıyosun :))

3 gibi koşu bandında yürücem bugun 5 km ye çıkaracam yürüyüşü acı çehreli çay yaptım şimdi onu içiyorum

Afiyet olsun olsun akşama telafi edersin yulafla
Bende öğle yemeğini yaptım çook yoruldum kalkıp bulaşıkşarı toplayıp bira kestirmek istiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Afiyet olsun olsun akşama telafi edersin yulafla
Bende öğle yemeğini yaptım çook yoruldum kalkıp bulaşıkşarı toplayıp bira kestirmek istiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum

yorulmuşsundur dinlen biraz cnm ben de internette takılıyorum.evt akşam yulaf ve yoğurt yine :)) cumayı merakla bekliyorum 63 olamazsam çoook kızacam kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…