• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Ben geldim canıııım kuzenime gittim pturöaya 2 bardak çay içtim sadece ay kuzenimin ramazandan 1 hafta sonra düğünü vaaaaaaaar ben kilo aldığımı anlamasınlar diye feracemi hiç çıkarmadım anlamadılarda :KK70: kilomu sordular ısrar ettiler bmde 70 dedim inandılar :KK70: kendileri 52 falan ay iyiki gittim çok motive oldum ben bi ara kilo vermiştim ya baya az yiyordum yiğenim anlatıyor işte ıZgara yapmıştıkta sen yememiştin nasıl hayran kalmıştım iradene dedi çok duygulandım üzüldüm ama düğüne kadar 70 kilo olmaya karar verdim çok hırs yaptım :KK70:

bu arada benim kuzenimin de mersinde düğünü var eylül ekim gibi olacak snaırım

Haklısın canım hiç acımak yok kendimize cısss bir şey asla yemiceeeeez ben düğüne kadar şu7 kiloyu vericeeeem çok hırs yaptım

Haklısın canım hiç acımak yok kendimize cısss bir şey asla yemiceeeeez ben düğüne kadar şu7 kiloyu vericeeeem çok hırs yaptım

zamanın var cnm veririsin sen böyle devam et arada kaçamaklar olsada genel bu durumumuzu korurusak harika.kesin veririsin zaman geniş olunca daha stressiz olur veririsin

bazen bende ümitsizliğe kapılıyorum bugun biraz vucudum şiş gibi geldi yürürken ter attığım halde motivasyonum düştü aslında ama bitki çayıyla çözecem bu durumu

zamanın var cnm veririsin sen böyle devam et arada kaçamaklar olsada genel bu durumumuzu korurusak harika.kesin veririsin zaman geniş olunca daha stressiz olur veririsin

bazen bende ümitsizliğe kapılıyorum bugun biraz vucudum şiş gibi geldi yürürken ter attığım halde motivasyonum düştü aslında ama bitki çayıyla çözecem bu durumu
Aynen canım bende bugün çok şiştim dün yediğim ekmeklerin acısı işte :D 1 ay gibi sürem var 7 kilo veririm dimi çok daha dikkatli olucam artık

çok mu temizliğin var detaylı yapıyosun sanırım bayrama yakın zaten bayram tmizliği yapacaksın boşverr çok detaya girme :)))
Ya ben çok takıntılıyım ramazandan önce ayrı ramazanda ayrı yapıyorum çünkü ramazanda temizlik yapmıyorum gündelik sil süpür dışında

image.jpg Günaydııınn

Hiç sanmıyorum onu cuma günü tartı söylicek bakalım hiç ümidim yok ama :KK43:[/QUOT

umutsuz olmak yoookkkk
bak ablanın yanındayken vermiş olduğun menüyle şimdiki menünü bir kıyaslar mısn yarı yarıya indirdin menünün cnm
vereceksin bir inan 1 kg 1 kg dur

umutsuzluk yok tamam mı 500 gr bile olsa başarıdır akşamalrı yulafa devam ben bugun yicm artık yulafı cumaya belki bende 63 olamayabilirim ama olsun cnm 64 bile olsa iyi hedefi ne kadar yüksek tutarsak o kadar çok yaklaşırız tamam mı :)))

Sen gördüğüm en güzel diyet arkadaşısın :KK200:haklısın eksi göreyimde tartıda iyi kötü eksidir sonuçta

teşekkür ederim cnm .Bende siteye üye olduktan sonra biliyosun 67.7 ile 67.2 arasındaydım bura sayesin de bak 65.2 yim gitmiş 2 2.5 kg bunu verebildiysem kalan kilolarımı da verebilirim diye düşünüyorum. sen de vercksin inan buna

hem daha önce vermişsinde üstelik :)

teşekkür ederim cnm .Bende siteye üye olduktan sonra biliyosun 67.7 ile 67.2 arasındaydım bura sayesin de bak 65.2 yim gitmiş 2 2.5 kg bunu verebildiysem kalan kilolarımı da verebilirim diye düşünüyorum. sen de vercksin inan buna

hem daha önce vermişsinde üstelik :)
Öylemi dersin

Back