• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

ben kendi vucudumu çözdüm beni kilo aldıran ekmek hamurlu yiyecekler,
sütlü tatlı helva falan kilo yapmıyorda ekmek yediğim anda şişiyorum
bişey olmaz cnm ya ye öğleni azalt regl dönemi berbat zaten
öğleden sonra annemi doktora götürecem oğlumda kreşte
çıkmadan önce tekrar yulaf yicm
akşama da bakacam
canımın istediği bişey var ama hastane dönüşü yapabilirim canım çok istiyor sigara böreği :))) 1 tanecik yemeyi düşünüyorum :)))
1 tane yedikten sonra hiç birşey olmaz

1 tane yedikten sonra hiç birşey olmaz

geldim ben başım çatlıyor öğlen yoğurt yulaf yemeden gittim birde sabah çay içmedim ya fena oldu.

sabahları ben normal kahvaltı yapacam yaw akşam yulaf yicem çay içmeden yapamıyorum ben onu anladım :)) 2 tane yedim sigara böreği benim bu akşam yemeği gibi oldu daha yemem sanırım.ya da yulaf yerimm yine sabahları yulaf yemek bana göre değil :(((

2 tane yedim ama canım nasıl yemek istiyor daha ama bennn :KK12:

:))

öğlen adam gibi yemiş olsaydım bu kadar şiddetli cnm yemek istemezdi bir daha aç bırakmıcam kendimi :)) çayla geçiştiriyorum artık

Ben de sabah kahvaltısını çok sevdiğimden zorlanıyorum boşver biz sadece akşamları yeriz(gerci ben bugün ara öğünde yedim napiim canım çekti):D

Ben de sabah kahvaltısını çok sevdiğimden zorlanıyorum boşver biz sadece akşamları yeriz(gerci ben bugün ara öğünde yedim napiim canım çekti):KK70:

iyi yapmışsın ara öğünde de iyi gider
sabahları yumurta peynir zeytin klasik kahvaltı olmazsa yapamıyorum akşamalrı en güzeliii yulaff valla sabah baydı yanii :))

Kesinlikle ben kuru meyvede atıyorum içine :D mmmm canım çekti oyy bende çok yoruldum ya cam siliyorum bu arada adın ne hiç tanıtmadıl kendimizi

Bugün menüm çok kötü çok yedim bugün çok :(
Kahvaltı:haşlanmış yumurta,peynir,domates,salata,1 ince dilim tahin helvası,2.50 kepek ekmeği
Ara:hurma,kuru kayısı,1 kase yuşaflı yoğurt
Öğle:çorba,salata,kepek ekmeği
Ara:sütlü kahve,ceviz,kuru üzüm,kuru kayısı,1 kase dolusu çerez :(
Akşam:yok
3.5 litre su

memnun oldum rabia teşekkür ederim :))

başımın ağrısı geçmedi 2.çayı demliyorum valla
Bende çaya hiç düşkün değilim ya ama 1 gün sütlü kahve içmessem bende sinir yapıyor :D çayı şekerlimi içiyosun bem 5 aydır çayı kahveyi şekersiz içiyorum

Bugün menüm çok kötü çok yedim bugün çok :KK43:
Kahvaltı:haşlanmış yumurta,peynir,domates,salata,1 ince dilim tahin helvası,2.50 kepek ekmeği
Ara:hurma,kuru kayısı,1 kase yuşaflı yoğurt
Öğle:çorba,salata,kepek ekmeği
Ara:sütlü kahve,ceviz,kuru üzüm,kuru kayısı,1 kase dolusu çerez :KK43:
Akşam:yok
3.5 litre su

menün fena değil çerez olmasaymış iyiymiş :)) öğlen sen de zayıf yemişsin bence çoooook değil regl döneminde bende saldırıyorum yemeğe ama yinede dikkat et cnm faydalı şeyler yemişsin aslında ceviz kayısı falan akşam yemediysen dengelemişsin cnm

ben de yazayım hemen:

SABAH;
kase yulaflı yoğurt ve 2 kayısı
ara: elma
ÖĞLEN : YOK :(
ARA: 2 sigara böreği ve çay
Akşam : 2 kayısı ve çay olacak

1 ltre su benimki de çook saçma oldu bugun sağlıklı değil yarın daha sağlıklı yapacam.

kayısıda karnımda çok şişlik yapıyor yemicem daha ya sanki kilo yapıyormuş gibi
birde 4 km sporum var tabi ki

yarın sabah kahvaltısını iple çekiyorum :))))

bu yemek düşünceleriyle nasıl zayıflayacaksam :))))))

Bende çaya hiç düşkün değilim ya ama 1 gün sütlü kahve içmessem bende sinir yapıyor :KK70: çayı şekerlimi içiyosun bem 5 aydır çayı kahveyi şekersiz içiyorum

cnm ben 13 yıldır şekersiz içiyorum bir tek türk kahvesin de oda orta şeker :)
çaysızlıkd aben de sinir yapıyor :(

Back