80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

bu arada benim kuzenimin de mersinde düğünü var eylül ekim gibi olacak snaırım

Haklısın canım hiç acımak yok kendimize cısss bir şey asla yemiceeeeez ben düğüne kadar şu7 kiloyu vericeeeem çok hırs yaptım

Haklısın canım hiç acımak yok kendimize cısss bir şey asla yemiceeeeez ben düğüne kadar şu7 kiloyu vericeeeem çok hırs yaptım

zamanın var cnm veririsin sen böyle devam et arada kaçamaklar olsada genel bu durumumuzu korurusak harika.kesin veririsin zaman geniş olunca daha stressiz olur veririsin

bazen bende ümitsizliğe kapılıyorum bugun biraz vucudum şiş gibi geldi yürürken ter attığım halde motivasyonum düştü aslında ama bitki çayıyla çözecem bu durumu

Aynen canım bende bugün çok şiştim dün yediğim ekmeklerin acısı işte 1 ay gibi sürem var 7 kilo veririm dimi çok daha dikkatli olucam artık

çok mu temizliğin var detaylı yapıyosun sanırım bayrama yakın zaten bayram tmizliği yapacaksın boşverr çok detaya girme :)))
Ya ben çok takıntılıyım ramazandan önce ayrı ramazanda ayrı yapıyorum çünkü ramazanda temizlik yapmıyorum gündelik sil süpür dışında

Sen gördüğüm en güzel diyet arkadaşısın haklısın eksi göreyimde tartıda iyi kötü eksidir sonuçta

Sen gördüğüm en güzel diyet arkadaşısın haklısın eksi göreyimde tartıda iyi kötü eksidir sonuçta

teşekkür ederim cnm .Bende siteye üye olduktan sonra biliyosun 67.7 ile 67.2 arasındaydım bura sayesin de bak 65.2 yim gitmiş 2 2.5 kg bunu verebildiysem kalan kilolarımı da verebilirim diye düşünüyorum. sen de vercksin inan buna

hem daha önce vermişsinde üstelik :)

Öylemi dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…