- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
kız zayıflamayamı aklına koydun bu seferrrrÖylemi dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız zayıflamayamı aklına koydun bu seferrrrÖylemi dersin
Çok komikkız zayıflamayamı aklına koydun bu seferrrr
ayyy canım benimmm bende zayıflıorum banada gaz ver beraber zayıflayalım kaç kilosun şuan kıyamammmmÇok komik
80 canım sen kaç kilosun boyun kaçayyy canım benimmm bende zayıflıorum banada gaz ver beraber zayıflayalım kaç kilosun şuan kıyamammmm
boy 1,70 kilo 70 mahfoldummmmm80 canım sen kaç kilosun boyun kaç
Ben 70 kilo. Olunca fıstık oluyorum . Boyumda 167boy 1,70 kilo 70 mahfoldummmmm
inş. cnm bnm beraber verelimmmmBen 70 kilo. Olunca fıstık oluyorum . Boyumda 167
Olur canım gel buyur menü paylaş bildirim yap en önemliside sık sık uğra sohbet edip motive olalıminş. cnm bnm beraber verelimmmm
inş.. cnm seni takip edeyrum ben merak etmeeeOlur canım gel buyur menü paylaş bildirim yap en önemliside sık sık uğra sohbet edip motive olalım
Tamam canım menünü falanda yaz yardımcı oluruz birbirimizeinş.. cnm seni takip edeyrum ben merak etmeee
Ah ah bi buzdolabımı yordu seni ben me işler ediyomÖğlem yemeğimi yeni yiyorum buzdolabımı temizledim yoruldum yahuuuu
Ah ah bi buzdolabımı yordu seni ben me işler ediyom
Öylemi bayan kontes vallaha banada illalah geldi Ama bütün gün oturup totomumu büyütçem diyorum spor oluyor işteev işleri bana gör değil cnm ya ben dışarda çalışmaya alıştığım için zor geliyor bana
Öylemi bayan kontes vallaha banada illalah geldi Ama bütün gün oturup totomumu büyütçem diyorum spor oluyor işte
buzdolabın içindeki herşeyi yıkadım ama rafları falan silmedim yani :))Öylemi bayan kontes vallaha banada illalah geldi Ama bütün gün oturup totomumu büyütçem diyorum spor oluyor işte
Yemek enfes görünüyor Ama light da olsa kola içmeni olumlu bulmuyorum bak 21 gün birşeyi yemedikten sonra insanın canı istemez miş dene bir bizim dolaptada var ama soğudım sevmiyorum kolayı
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur dolabın :)buzdolabın içindeki herşeyi yıkadım ama rafları falan silmedim yani :))
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur dolabın :)