• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Harikasın cAnm bende uyudum yandım şimdi daha iyiyim cam silmeyi düşünüyorum[/QUOTE

akşam oldu cnm cam silme :))
keşke bende uyuyabilsem çalışıyo olsam gündüz uykum gelir :)))) evdeyim ya uyku yok
kendine gelmişsindir ama ne güzel
ben de 5.30 gibi mutfağa girecem oğlumla eşim gelecek onlara yemek hazırlayacam

Kahvaltım image.jpg

Ara öğün: image.jpg

Öğle: image.jpg

Ara öğün:1 kase kuru üzümlü ve yulaflı yoğurt image.jpg
Akşam:1 kase yulaflı yoğurt
3.5 litre su

KahvaltımEki Görüntüle 1547046

Ara öğün:Eki Görüntüle 1547048

Öğle:Eki Görüntüle 1547049

Ara öğün:1 kase kuru üzümlü ve yulaflı yoğurt Eki Görüntüle 1547052
Akşam:1 kase yulaflı yoğurt
3.5 litre su

canıımmm menün ne kadar güzel öyleee yaaa
çok sağlıklı tebrik ederim valla cumaya tartıdaki eksik 2 kiloyu görürsün inş cnm ama böyle gidersen kesin veririsin

ben senin kadar sağlıklı yapamıyorum valla diyetisyen listesi gibi olmuş :)

canıımmm menün ne kadar güzel öyleee yaaa
çok sağlıklı tebrik ederim valla cumaya tartıdaki eksik 2 kiloyu görürsün inş cnm ama böyle gidersen kesin veririsin

ben senin kadar sağlıklı yapamıyorum valla diyetisyen listesi gibi olmuş :)
Ah çok mutşu oluyorum ya :D 5 aylık bi diyet geçmişim var ama şu 5 ay çok okudum araştırdım artık uygulamam da lazım çok sağol cnm

Ah çok mutşu oluyorum ya :KK70: 5 aylık bi diyet geçmişim var ama şu 5 ay çok okudum araştırdım artık uygulamam da lazım çok sağol cnm
bende diyetle ilgileri şeyleri okuyorum motive oluyorum

akşam sadece çay içtim ben cnm acı çehreli çay iştahımı yok etti yulafla yoğurdumu hazırlamıştım ama yiyemedim duruyor .Niye böyle oldum ya iştahta bitti biyandan iyi de sağlıklı diyet yapmak istiyorum
birazdan yeşil mercimek haşlıcam yarın sabaha salatasını yapıp çayın yanında yemek için vitamin alayım biraz

Ben geldim canıııım kuzenime gittim pturöaya 2 bardak çay içtim sadece ay kuzenimin ramazandan 1 hafta sonra düğünü vaaaaaaaar ben kilo aldığımı anlamasınlar diye feracemi hiç çıkarmadım anlamadılarda :D kilomu sordular ısrar ettiler bmde 70 dedim inandılar :D kendileri 52 falan ay iyiki gittim çok motive oldum ben bi ara kilo vermiştim ya baya az yiyordum yiğenim anlatıyor işte ıZgara yapmıştıkta sen yememiştin nasıl hayran kalmıştım iradene dedi çok duygulandım üzüldüm ama düğüne kadar 70 kilo olmaya karar verdim çok hırs yaptım :D

Ben geldim canıııım kuzenime gittim pturöaya 2 bardak çay içtim sadece ay kuzenimin ramazandan 1 hafta sonra düğünü vaaaaaaaar ben kilo aldığımı anlamasınlar diye feracemi hiç çıkarmadım anlamadılarda :KK70: kilomu sordular ısrar ettiler bmde 70 dedim inandılar :KK70: kendileri 52 falan ay iyiki gittim çok motive oldum ben bi ara kilo vermiştim ya baya az yiyordum yiğenim anlatıyor işte ıZgara yapmıştıkta sen yememiştin nasıl hayran kalmıştım iradene dedi çok duygulandım üzüldüm ama düğüne kadar 70 kilo olmaya karar verdim çok hırs yaptım :KK70:
Hırs yapmana sevindim cnm irade de bitiyor işş bencede kafana koy hedefine yürü verirsin sağlık problemin yoksa ben çok zor veriyorum işte az yediğim halde başkası olsa benim yediklerimşe 5kiko dalan verirdi heralde cep tlfnmdan yaZıyorum

ayy cepten yazınca kelimeler garip olmuş :))

birbirimize destek olalım lütfen
hırs yapalım yarış yapalım yapalım bişeyler
antalyaya giderken baskülü de götürecem
verelim alırken nasıl oluyoz verirkende verelim
sağlık açısındna en azından ya
ayın 12 sine kadar 61 falan olursam kendime 2 güzel ödül verecem biri yicek diğeride kıyafet :))
olmama lazım kotlarımı giyemiyorum sürekli bol tişörtler giymekten sıkıldım boy 158 kilo 65.2 çoooook en azındna 60 olmam şartt yanii

akşam tekrar bitki çayı içtim acı çehreli çay 2 fincan içtim.
sanki vucudum ödem yapmış gibi geldi ondna dolayı içtim

ekmeğe hasret kaldım aslında nerdeyse :((
kepekli 1 dilim yesem eminim tartıd ahemen fazla çıkarım :((çok olmadı ama ekmeği bırakalı ama ekmek yemeye alışan insanın canı çok istiyor

Back