80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

T3 T4 LERDE SORUN YOK HAŞİMATO ANTİ TİPO 1000 ÜZERİ ÇIKIYOR TSH ŞUAN 3.90 İLACIMIN DOZAJINI ARTIRDILAR BEN 1 YILDIR BU İLACI KULLANIYORUM 1AY ÖNCE 2 ADET NODÜLÜM ÇIKTI ZARARSIZ DENDİ AMA İNSAN GENEDE STREST OLUYOR ŞUAN BEBEK DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN 2NİN ALTINA İNDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

kızlar ben de sabahtan bu saate kadar yediklerimi yazayım dedim( motivasyonum artar belki)

SABAH

1 Dilim kepek ekmeği,
2 dilim dil peyniri,
3 tane sivri biber,
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta,
1 adet küçük çikolatalı pankek,
2 bardak şekersiz çay,

ara öğün hiç yapmadım. sadece orta şekerli türk kahvesi sabah birazcık kaçırdım gibi.

ÖĞLEN
4 yemek kaşığı pirinç pilavı 5 kaşık etli nohut yemeği( karbonhidratla protein olmadı ama) 1 kase cacık

akşama inş 1 kase yulaflı yoğurt ve elma yemeyi planlıyorum umarım dışına çıkmam çıkmamam da gerekliiiiii

ben 6 yıldır kullanıyorum ama yinede kilo vermem çook zor arkadaşalrım az yiyorsun diyor ama maalesef haşimato yüzünden veremiyorum çook incecik olamam belki.bendeki yağlar klasik türk kadını gibi kalça ve basen azda olsa midem de çıkıyor (

burdan destek olalaım ve verelim ben diyet dergileri sayesinde vermiştim sürekli okuyordum kilo verenlerin hikayeleri bana ilham verdi.burdan da gaza getirisek ve beynimizde bitirisek vereceğimize inanıyorum

ya biz zaten hep diyet menüsüyle beslenmeliyiz bunu alışkanlık haline getirmeliyiz çünkü gerçekten yemesen bile vücudun şişyor ben çok araştırdım bir sürü doktora gittim bu hastalık yüzünden özel diyetisyenlere gittim ama ne yaparsan yap hep kontrollü beslenmen gerekiyor yememen değil sana yarayan protein olan şeyleri yememiz gerekiyor.karbonhidrat troid hastalarının düşmanı

evt ben vuucudumu tanıyorum karbonhidrat hamur işleri fazla ekmek muz portakal direk vucudumu şişiriyor muz yedikten sonra inanmazsanız belki ama hemen yüüzm şişiyor aynı şekilde hamur işleri için de geçerli

salıya kadar hedef verdim salı sabahı tartıldığımda 65 i görmeliyim küsüratı da olabilir uzun zamandır göremediğim rakam ama gerçekten verecem artık okukllar kapanınca 3 ay deniz kenarındayım tam 1 ayım var en azından 62 63 leri görmem lazım doğumdna sonra bile kilom bu akdar değildi maalesef

bu arada ben yağ kırdırmaya bile gittim o da boş çıktı boğazı tutmayınca ve vucudunu tanımayınca olmuuuyorrrr

sen bide doğum yapmışın düşün bizde oda yok :)

sen bide doğum yapmışın düşün bizde oda yok :)
evt doğum yaptım ama doğum yapıp zayıf olanlar da var benim ki doğum kilosu değil benim ki tamamen düzensiz yemeden kaynaklı.Bir de çalışıyordum işim çok stresliydi stresimi çıkarmak için boll bol yedim ama şimdi evdeyim şükür bahanem de yok zayıflamam şarttt oldu sağlık için bir de görüntü açısından da hoş durmuyor kıyafetlerimi giyemiyorum tekrar kıyafete para vermekte istemiyorum

ama ben inanıyorum birbirimize destek olarak verecez bu kiloları :))

evet kesinlikleeee

Of kızlar az yemek hiç bana göre değil hemen tansiyonun düşüyor Rengim sararıyor (

Of kızlar az yemek hiç bana göre değil hemen tansiyonun düşüyor Rengim sararıyor (
sebze veya etli sebze yemeklerine 6 yemek kaşığı koy tabağına pilav varsa 3 4 kaşık koy ekmek yeme zaten diyet listelerinde genelde böyle boll suu soda iç ben hergün içmeye çalışıyorum soda tokta tutuyor veya arda şekerisz nescafe iç bir dene bence

sabırsızlıkla bekliyorumm
ben acımasızca yaparım yorumları sizlde yapın ama fazlays afazla azsa az .ben şimdi 5 çayı içecem yanında yiceğim şeyi söylesem mi ki :) 1 adet içli köfte yemeyi düşünüyorum söylemesi ayıp akşamda bir kase yoğurt.eşimi bekliyorum gelsin oğlumu ona devredecem sonrada yürümeyi düşünüyorum hoş dünde yürücecm dedim ama kalmıştı bu sefer yürümek zorundayım 50 dk borcum var :))

ben bugün evde bayağı bir spor yapıcam gelin çantası tatlısı yapıcam ama ben yemiom yarın mevlüd var hazırlıklar var yürümeme gerek yok dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…