- 9 Ocak 2015
- 19.827
- 82.222
- 798
tutacaz başka yolu yooookHoş buldum ben de bu gün gagamı tutamadım ama bol bol spor ve yürüyüş yaptım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutacaz başka yolu yooookHoş buldum ben de bu gün gagamı tutamadım ama bol bol spor ve yürüyüş yaptım.![]()
geçmiştir tabiBu gün gagamı biraz tuttum spor yapmadım ama ev işi yaptım saatlerce canım cıktı. Spor yerine geçmiştir demiii![]()
elma ve çilek yidim gagamı tutum
60 mekik ve 23 dk bisiklet sürdüm![]()
evet cnm 2 sindede profosyenelim söylemesi ayıptırPilateessss ve ip atlamak çok faydalı canım :)
evet cnm 2 sindede profosyenelim söylemesi ayıptırsporla aram hep çok iyi
ilk 1 sene korumak için yaptım bu sene vermek için seneyede korumak için olur inşallahBu çok iyi uzun süredir spor yapıyorsun sanırım . Kilonu korumak için mi yoksa vermeye devam mı :))
inşallah cnm senle yaşlarımız aynıymış arkadaş olabilirizUmarım iistediğin gibi olur canım severek yaptıktan sonra olur zaten :)
inşallah cnm senle yaşlarımız aynıymış arkadaş olabiliriz![]()
Bugün bende fena cozuttum midem ağrıyor o derece1tanmenü post: 40948764 .!.:Güne katıldım bugünakşama salata ile idare ederiz artık.
![]()
aynen aynen ben de 2-3 sene oldu işte 85 tim şimdi 75 im ve 60 omak istyirum ama uzun süredir 74 de tıkandı kilom 74 den asağı inemiyorumMerhaba canlarbu uzun meşakatli yola tam 4 aydır girmiş bulunmaktayım.belki 3-5 yıl bu günlükte kilo vermek için cebelleşirim.sağlıklı menüler paylaşmaya özen göstericem kim bilir belki benimde başarı hikayem olur
![]()