• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

oof çok güzel bi menü olmadı gene hep şu tatlı istediği hep :oops: yarın dahada çok dikkatli olucam söz :KK51:
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği,haşlanmış yumurta,peynir
domates,salatalık

ara öğün:sütlü kahve(tarçınlı),2 parça bitter
öğle:1 kase salata(tuzsuz,zeytinyağı ve sirkeli)
ara öğün:1 kase tarçınlı yoğurt üzerine bool çilek
akşam:1 tabak bezelyeli pilav ve tavuk sote,1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:1 dilim sütlü nuriye,8 parça bitter,elma,bool çilek
3 litre su
:KK49:spor:KK49:

40 dk yürüyüş

Bu gün gagamı biraz tuttum spor yapmadım ama ev işi yaptım saatlerce canım cıktı. Spor yerine geçmiştir demiii:KK51:

Eweet sadece salata yedim. Birazdan biraz mezdeke oynadık mı tamamdır.:KK6:

[QUOTEbisiklet süreyimsi, post: 40950121, member: 679018"]Eweet sadece salata yedim. Birazdan biraz mezdeke oynadık mı tamamdır.:KK6:[/QUOTE]
Bende bisiklet süreyim :KK51:

Sevgili günlüğüm bugün hiiiç hoş olmadı yiğenler oburlaştı onlar yiyince benim ağzımın suyu akıyor :KK53:krep istediler,dondurma falan yaptık benimle vakit geçirmek istiyorlar.canlarım haklı olarak 12 gündür telefonum bozuktu fotoğraf paylaşamıyordum bugün yaptırdık kavuştum telefoma yarın fotoğraflı menülerle dönüyorum :KK76:

Merhaba canlar :KK24:bu uzun meşakatli yola tam 4 aydır girmiş bulunmaktayım.belki 3-5 yıl bu günlükte kilo vermek için cebelleşirim.sağlıklı menüler paylaşmaya özen göstericem kim bilir belki benimde başarı hikayem olur:KK51:
aynen aynen ben de 2-3 sene oldu işte 85 tim şimdi 75 im ve 60 omak istyirum ama uzun süredir 74 de tıkandı kilom 74 den asağı inemiyorum :(

Back