80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

oof çok güzel bi menü olmadı gene hep şu tatlı istediği hep :oops: yarın dahada çok dikkatli olucam söz :KK51:
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği,haşlanmış yumurta,peynir
domates,salatalık

ara öğün:sütlü kahve(tarçınlı),2 parça bitter
öğle:1 kase salata(tuzsuz,zeytinyağı ve sirkeli)
ara öğün:1 kase tarçınlı yoğurt üzerine bool çilek
akşam:1 tabak bezelyeli pilav ve tavuk sote,1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara öğün:1 dilim sütlü nuriye,8 parça bitter,elma,bool çilek
3 litre su
:KK49:spor:KK49:

40 dk yürüyüş

Bu gün gagamı biraz tuttum spor yapmadım ama ev işi yaptım saatlerce canım cıktı. Spor yerine geçmiştir demiii:KK51:

Eweet sadece salata yedim. Birazdan biraz mezdeke oynadık mı tamamdır.:KK6:

[QUOTEbisiklet süreyimsi, post: 40950121, member: 679018"]Eweet sadece salata yedim. Birazdan biraz mezdeke oynadık mı tamamdır.:KK6:[/QUOTE]
Bende bisiklet süreyim :KK51:

Sevgili günlüğüm bugün hiiiç hoş olmadı yiğenler oburlaştı onlar yiyince benim ağzımın suyu akıyor :KK53:krep istediler,dondurma falan yaptık benimle vakit geçirmek istiyorlar.canlarım haklı olarak 12 gündür telefonum bozuktu fotoğraf paylaşamıyordum bugün yaptırdık kavuştum telefoma yarın fotoğraflı menülerle dönüyorum :KK76:

Merhaba canlar :KK24:bu uzun meşakatli yola tam 4 aydır girmiş bulunmaktayım.belki 3-5 yıl bu günlükte kilo vermek için cebelleşirim.sağlıklı menüler paylaşmaya özen göstericem kim bilir belki benimde başarı hikayem olur:KK51:
aynen aynen ben de 2-3 sene oldu işte 85 tim şimdi 75 im ve 60 omak istyirum ama uzun süredir 74 de tıkandı kilom 74 den asağı inemiyorum :(

Back
X