Hiç bilmiyoru. Özel birsey yapmadımCanım hatırladığım kadarıyla sen regl olamıyordun nasıl oldun acaba ya.
Benim de iki hafta gecikti de
Hımm tammHiç bilmiyoru. Özel birsey yapmadım
Cam kenarı candırkitap almayı unuttum şarj yok müzik dinleyemem pöffff Eki Görüntüle 1513963
oooofff ablam hem kilo aldığım için kızdı hemde beni yediriyor çok ısrar etti benimde gönlüm vardı ne yalan söyliyim taam yazıyorum yediklerimitelefonum bozuldu fotoğraf çekemiyorum kusura bakmayın.bugün etimek tatlısı hiç olmadı evet ama yemeseydim ablam kırılırdı yarında yiğenim tutturdu dondurma yicez diye elimden geldikçe bügun cısss birşey yememeye çalıştım anca bu kadar becerebildim
kahvaltım:haşlanmış yumurta,2-3 çeşit peynir,domates,salatalık,2 bardak limonlu çay
ara öğün:1 dilim etimek tatlısı
ara öğün:2 tane elma
öğle:taze fasülye yemeği(etli),1 kase yoğurt
ara:elma
akşam:1 dilim kepek ekmeği,2-3 çeşit peynir,domates
ara:ayva,armut
3 litre su
spor
40 dk bisiklet sürdüm(ev bisikleti)
50 mekik
bugün hep yaptığım hatayı yaptım ara öğün yapmadım uzun süre aç kaldım günün sonundada dananın kuyruğu koptu ben gidemde bisiklet sürem of ya ağlıcam
kahvaltım:haşlanmış yumurta,peynir,domates
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
öğle:1 kase mercimek çorba,yarım dilim kepek ekmeği
akşam:1 tane karnıyarık,2 tane patlıcan(yiğenim sadece kıymayı yedi,bende patlıcanı yedim)
2 kase cacık,3 dilim sarı buğday ekemği
ara:hurma,sütlü kahve,4 tane dökme helva,2 dilim helva,1 dilim sarı buğday ekmeği,kaşık kaşık nutella ,ve sayamadım kadar kurabiye,yarım dilim etimek tatlısı(hatırladıklarım)
3 litre su
bugün hep yaptığım hatayı yaptım ara öğün yapmadım uzun süre aç kaldım günün sonundada dananın kuyruğu koptu ben gidemde bisiklet sürem of ya ağlıcam
akşam:1 tane karnıyarık,2 tane patlıcan(yiğenim sadece kıymayı yedi,bende patlıcanı yedim)
ara:hurma,sütlü kahve,4 tane dökme helva,2 dilim helva,1 dilim sarı buğday ekmeği,kaşık kaşık nutella ,ve sayamadım kadar kurabiye,yarım dilim etimek tatlısı(hatırladıklarım)
3 litre su
çok haklısın cnm yemicem dediklerimi 1-2 gun sonra normalden fazla yiyorum evet zehir ediyorum onlaradaBenim de yeme ataklarim cok oldu. Bugun oruc tuttym da kendime geldim biraz. Sana tavsiyem. Tatildesin cok sıkmadan kendini serbest birak. Yemeyecem hayir dedigin zaman daha cok kilo alirsin canim....
evine donunce daha iyi olursun. Tatilini kendine de ablana da zehir etme. Abartmadan rahat olmak lazim
aynen bende 1 ara öğünü kaçırsam hep böyle olur mutlaka 3 ana 3 ara öğün olacak aynen telafi etmeye çalışıcam yarın sudan sıkıntım yok hergün 3 litre mutlaka içerim iyi hatırlattın yarın yeşil çay alayımBenim diyetisyen diyor ki akşam yemeğine oturduğunda deli gibi aç hissediyorsan otur düşün. Kahvaltını mı adam gibi yapmadın, ara öğün mü atladın ne yaptın?
Cidden çok etkiliyor canım ben de ne zaman ara öğün yapamasam akşam patlardım.
Ama kaçamağı unut gitsin şimdi yedin bitti. Yarın bollll bol su, protein ağırlıklı beslenip yeşil çayı da hüplet ooooh mis
eveet bisiklet sürdüm geldim terden su oldum banyomuda yatım oohhbugün hep yaptığım hatayı yaptım ara öğün yapmadım uzun süre aç kaldım günün sonundada dananın kuyruğu koptu ben gidemde bisiklet sürem of ya ağlıcam
3 litre su
Yeşil çayın içine de Çubuk tarçın at canım daha da güzel oluraynen bende 1 ara öğünü kaçırsam hep böyle olur mutlaka 3 ana 3 ara öğün olacak aynen telafi etmeye çalışıcam yarın sudan sıkıntım yok hergün 3 litre mutlaka içerim iyi hatırlattın yarın yeşil çay alayım
evet tarçınla bi harika oluyor tarçına bayılırım özelikle toz tarçını meyvelere dökünce ımmmm pek bi güzel oluyorYeşil çayın içine de Çubuk tarçın at canım daha da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?