80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Kahvaltım:simit,peynir,domates dereotu
Helva(kutunun yarısını yedim )
Ara:neskafe,1 paket çubuk kraker
Öğle:1 tabak taze fasulye yemeği
Yoğurt,salata
ARA:2 TANE KÜÇÜK ELMA
2.Ara:1 tane sarı kurabiye.2 tane küçük tatlı kurabiye.limonlu çay
3 litre

yarın misafir gelicek kahvaltıya börekler tatlılar pattesler tutacan boğazını rabia tutacaaaaaan

telefonum bozuldu fotoğraf çekemiyorum kusura bakmayın.bugün etimek tatlısı hiç olmadı evet ama yemeseydim ablam kırılırdı yarında yiğenim tutturdu dondurma yicez diye elimden geldikçe bügun cısss birşey yememeye çalıştım anca bu kadar becerebildim
kahvaltım:
haşlanmış yumurta,2-3 çeşit peynir,domates,salatalık,2 bardak limonlu çay
ara öğün:1 dilim etimek tatlısı
ara öğün:2 tane elma
öğle:taze fasülye yemeği(etli),1 kase yoğurt
ara:elma
akşam:1 dilim kepek ekmeği,2-3 çeşit peynir,domates
ara:ayva,armut
3 litre su
spor
40 dk bisiklet sürdüm(ev bisikleti)
50 mekik

oooofff ablam hem kilo aldığım için kızdı hemde beni yediriyor çok ısrar etti benimde gönlüm vardı ne yalan söyliyim taam yazıyorum yediklerimi
yarım dilim kepek ekmeğinin üzerine nutellla,sütlü kahve(şekerli)
(ben dahada çok kilo alcam kesiiiiiin)

bugün o 2 börek ve dondurma olmasaydı harika bir menü olucaktı nefsime hakim olup hayır demeyi öğrenmem gerek zor olucak ama başka çarem yooook
kahvaltım:1 dilim kepek ekmeği,2 tane peynirli böreeek,2 çeşit peynir,domates,3 bardak çay,küçük bir tabak melemen
ara öğün:yok
öğle:1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,yarım dilimden biraz daha az kepek ekmeği
ara öğün:1 kase salatalık
akşam:1 kase mercimek çorbası,peynir,yarım kepek ekmeği,3 dilim etimek
ara öğün:cornetto(ooof enişte ooof)limonlu çay
3 lite su
spor
50 dk bisiklet
50 mekik

bugün hep yaptığım hatayı yaptım ara öğün yapmadım uzun süre aç kaldım günün sonundada dananın kuyruğu koptu ben gidemde bisiklet sürem of ya ağlıcam
kahvaltım:haşlanmış yumurta,peynir,domates
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
öğle:1 kase mercimek çorba,yarım dilim kepek ekmeği
akşam:1 tane karnıyarık,2 tane patlıcan(yiğenim sadece kıymayı yedi,bende patlıcanı yedim)
2 kase cacık,3 dilim sarı buğday ekemği
ara:hurma,sütlü kahve,4 tane dökme helva,2 dilim helva,1 dilim sarı buğday ekmeği,kaşık kaşık nutella,ve sayamadım kadar kurabiye,yarım dilim etimek tatlısı(hatırladıklarım)
3 litre su

Benim diyetisyen diyor ki akşam yemeğine oturduğunda deli gibi aç hissediyorsan otur düşün. Kahvaltını mı adam gibi yapmadın, ara öğün mü atladın ne yaptın?
Cidden çok etkiliyor canım ben de ne zaman ara öğün yapamasam akşam patlardım.
Ama kaçamağı unut gitsin şimdi yedin bitti. Yarın bollll bol su, protein ağırlıklı beslenip yeşil çayı da hüplet ooooh mis

Benim de yeme ataklarim cok oldu. Bugun oruc tuttym da kendime geldim biraz. Sana tavsiyem. Tatildesin cok sıkmadan kendini serbest birak. Yemeyecem hayir dedigin zaman daha cok kilo alirsin canim....
evine donunce daha iyi olursun. Tatilini kendine de ablana da zehir etme. Abartmadan rahat olmak lazim

çok haklısın cnm yemicem dediklerimi 1-2 gun sonra normalden fazla yiyorum evet zehir ediyorum onlarada

aynen bende 1 ara öğünü kaçırsam hep böyle olur mutlaka 3 ana 3 ara öğün olacak aynen telafi etmeye çalışıcam yarın sudan sıkıntım yok hergün 3 litre mutlaka içerim iyi hatırlattın yarın yeşil çay alayım

eveet bisiklet sürdüm geldim terden su oldum banyomuda yatım oohh
bugün
40 dk yürüdüm
30 dk bisiklet sürdüm

Yeşil çayın içine de Çubuk tarçın at canım daha da güzel olur

bugün saçma sapan oldu tatlı yemelere doyamadım artık yarın tartılıyorum yüzde yüz başladığım kiloya döndüm çünkü anlıyorum bugün berbattı yarın böyle olmaz umarım
kahvaltım:yarım simit,1 dilim sarı buğday ekmeği
peynir,domates,haşlanmış yumurta
ara:top kek 1 tane küçük
öğle:2 tane patlıcan(yiğenmin artığı)
yarım kase cacık,yarım dilim sarı buğday ekmeği
ara:2 tane elma,çilek,caramio,bi rüya,cornetto
akşam:çiğköfte,marul,domates,domates
ara:sarı kurabiye,un kurabiyesi,etimek tatlısı
3 litre su
spor
2 saat yürüyüş

bu akşam o kadar acınası,kederli bi halim var ki uykum çok ama kafamdaki düşünceler uyumama musade etmiyor düşünceler... başarısızlıklarım...eski fotoğraflara baktığımdaki o acı ne kadar mutlu ve güzeldim bi o kadarda enerjiktim şimdi gittikçe üzerime yapışan kilolar beni halsiz,yorgun,mutsuz bi insan yaptı mutlu değilim hiç... yarın yeni bir gün bu sefer çok azimli,istikrarlı,iradeli başlıcam önce tartılıcam kilomu hemen yazarım burayada sonra yeni bi başlangıç için elimden gelenin fazlasını yapcam çok mutsuzum... mutsuz olmamak istiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…