80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

haklısın canm bunu yapmaya çalışıcam senin adına çok sevindim

günaydın günlüğüm kahvaltımı yaptım şimdi bu müziklerle evi toplıcam sonra pilates yapmam gerek bayılıyorum bunlara ya

Bugün gene aamir khanın bir filminin izledim 'fanaa'yı aşk filmlerine kafayı takmış durumdayım hani erkekler maç izlerken bağırılar ya bende aynen öyle o hınçla bağıra bağıra yer yer ağlayarak izledim tavsiye ederim mükemmeldi izleyin bugün dilimden şu mısralar dökülü verdi
Ben yaşarım aşkı
Bir filmde,bir romanda,bir şarkıda
Yaşayamasanda seninle​
Eveeet gelelim bugün ki menüme spor adam akıllı yapmadım çünkü günlerdir uykusuz kız bugün bir uyudu bir uyudiki sormayın

Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta,2 hurma,domates
1 bardak süt
Ara:elma
Öğle:1 kase nohut yemeği,yoğurt
Ara:leblebi,2 tane hurma
Akşam:1 kase nohut yemeği,yarım kase tavuk sote,yoğurt
Ara:2 tane havuç
3 litre su

Spor olarak(hepten yan gelip yatmış olmamak için)
_100 mekik
_50 bisiklet hareketi
_10 dk yürüdüm

bugün menüm aslında çok iyiydi ama sonra o tahin helvası herşeyı mahvettı artık yiyip yiyip pişman olmaktan bıktım pişman değilim çünkü spor yaptım yapıcamda da daha hedefim şu 7 ay içinde 73 kiloyu korumak eğer başarırısam 1 senede 10 kilo vermiş olucam acelem yok ben diyete başladığım zamanlarda da bozuyordum ama hemen spor yapıyordum ve + görmüyordum şimdide öyle yapıcam birde birşey farkettim bugün fotoğraflara bakarken 70-73 kiloyken yüzüm daha tombuldu şimdi 77 deyim ama yüzüm daha zayıf yaşlattı beni bu diyet
şunuda paylaşayım sonra spora devam edicem yeni favorı şarkım

Bugün moralim çok bozuk günlüğüm gelen 7 kiloyu herkes anladı doğal olarak 7 kilo az değil ki sabah ve öğle gene çok sapıttım artık kendimi dövmek istiyorum bugün Abim sen kilomu aldın dedi,arkadaşımda yüzün şişmiş yanakların çıkmış almışsın belli dedi çok moralim bozuldu sapıttıktan sonra pek birşey yemedim ıspanaklı yoğurt yedim bir kase bi kaç saat sonrada 1 kase yoğurt yedim ve bitti kapatım günü yediklerimi yazıpta kimsenin canın çekmesini istemiyorum 1 saat yürüdük arkadaşımla 100 mekik,50 squat yaptım o kadar keyifsizim ki bu keyifsizlikle devam edersem kilo bile veririm :) neyse yarın yeni bir gün

Eveeeet ben geldim bugün nasıl geçti kahvaltı pek hoş olmadı ama bugün baya şey reddettim.bugün nefsimle savaşımda ben kazandım
Kahvaltım:1 bardak süt,2 tane hurma
Biraz köy ekmeği,1 dilim kepek ekmeği,2 batırmalık bal,2-3 çatal peynirli yumurta,1 kase tulum peyniri
Öğle:mercimek yemeği,1 kase yoğurt
Ara:2 tane elma,yarım muz
Akşam:mercimek yemeği,1 kase yoğurt
3 litre su içtim
Spor
20 dk yürüdüm
100 mekik çektim
40 squat yaptım

Eveeeet ben geldim bugün nasıl geçti?kahvaltı pek hoş olmadı ama bugün baya şey reddettim.bugün nefsimle savaşımda ben kazandım
Kahvaltım:1 bardak süt,2 tane hurma
Biraz köy ekmeği,1 dilim kepek ekmeği,2 batırmalık bal,2-3 çatal peynirli yumurta,1 kase tulum peyniri
Öğle:mercimek yemeği,1 kase yoğurt
Ara:2 tane elma,yarım muz
Akşam:mercimek yemeği,1 kase yoğurt
3 litre su içtim
Spor
20 dk yürüdüm
100 mekik çektim
40 squat yaptım

Günaydın günlüğüm bugün güzel bir gün olur insallah kahvaltımı yaptım simdi kitap keyfi zamanıı

Bugün ne çoK yedim ya hiç olmadı bu ama bildiğiniz gibi degil çok zorlandım e kolay değil kaşık kaşık balları,tabak tabak helvaları,paket paket biskuvilerden sonra vücut direniyor diyete çok yedim ama en azından cısss bir şey yemedim deyip kendimi aklıyayım diyetin 2. Günü hiç hoş olmadı yarın çok iyi bir menü olmalı
Kahvaltım:1 bardak süt,haşlanmış yumurta,2 tane hurma,domates, peynir

Ara:2 tane elma
Öğle yemeğim:mercimek yemeği,1 kase yoğurt
Ara:1 kase yulaflı yoğurt,muz,maden suyu
Ara:3-4 k.k.peynir,1 ceviz
Sütlü neskafe
Akşam:barbunyalı mısır corbası,yoğurt
Ara:1 kase yulaflı yoğurt,elma
3 litre su

Evet günlüğüm irademe hakim oldum ve 18:00 dan sonra birşey yemedim şuanda çok aç sayılmam herkese iyi geceleeeer

Bugün sabah tahin helvası hiç mi hiç olmadı biliyorum gün içinde cok tatlı isteğim oldu meyveli yogurtlar sağolsun iyi geldi tahin helvası dışında menü sanki fena degil nedersiniz?Kahvaltım:haşlanmış yumurta,2 ceviz,Peynir,tahin helvası,adaçayı
Ara öğün:elma
Öğle:yarım simit,peynir
Ara:yarım simit,peynir
2.Ara:3 kaşık yoğurt,çilek
Akşam:1.50 kase nohut yemeği
1 kase yoğurt ,yeşil soğan
Ara öğün:3 kaşık yoğurt
Muz,1 kaşık puding tozu
3 litre su

Gayet guzel cnm
Cikolata,pasta,calorili mamalarsansa tahin helvasi daha iyi bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…