80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Arkadaşlar nolur bana yardım edin yapamıyorum diyete devam edemiyorum sabah,öğle harikaydı ama az önce gene mahvettin herşeyi artık çok mutsuzum kilo alıyorum

Hemen az önce bi karar aldım 23 nisana(tartı günü) kadar girmicem hiç kk ya yanlız başıma bir hafta boyunca diyet yapıcam+spor bakalım umarım eksilerle dönerim güle güle özleyeceğim sizi

Canim birakma sakin kendini
Korkma uzerine git

Hemen az önce bi karar aldım 23 nisana(tartı günü) kadar girmicem hiç kk ya yanlız başıma bir hafta boyunca diyet yapıcam+spor bakalım umarım eksilerle dönerim güle güle özleyeceğim sizi
Canim ya niye gidiyosun? Hani hirslandircaktik birbirimiziii

Ben geldim günlüğüm çoook özledim seni tartıldım maalesef gene artı gördüm cumartesive pazartesi tatlı krizlerin yenik düştüm
Başlangıç:83
Geçen hafta:76.6
Bu hafta:77.2
Fark:+500 gr geldi
Hiç moralimi bozmuyorum acelem yok vericem bu 7 kiloyu inşallah 2-3 ayda

Insallah canim kendini strese sokmadan devam et. Ben de 82.5 tum. 85.4 olmustum dun. Ama 1 aydir da birakmistim. Simdi tekrar basladim. 84 um bugun. Bu arad dun kb diyetine basladim 79 olana kadar devam edecem

Kahvaltım:2 dilim t.t.ekmek,peynir
2 hurma,haşlanmış yumurta
Öğle:t.t.ekmekle tost,sütlü kahve
Ara:1 avuç karışık çerez,1 kase yoğurt
Akşam:domates,yeşil soğan,peynir
Ara:havuç
3 litre su
20 dk yürüyüş
(Bugün bilerek bu kadar ekmek yedim çünkü tuvalet problemim vardı)

Günaydın günlüğüm kalkalı baya oldu ama benim simdi aklıma geldin kahvaltımı yaptım kitabımı okuyorum cok mutluyum elimde çok güzel bir kitap var ben şimdi kitabıma dönüyorum hava güzel belki yürüşte yaparım

Teşekkürler CNN la, post: 40666173, member: 580492"]cnm dönmene çok sevindim başarılar[/QUOTE]
Tesekkürler cnm benim

Bugün ki menüm içler acısı
Kahvaltım:yarım dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta,2 hurma,1 bardak süt
Ara1.50 dilim kızarmış kepek ekmeginin üzerine bal yağ
Öğle:1 kase yogurt,tavuk sote,1 dilim k.ekmek
Arahavuç,1 paket petibörün üzerine bal süre süre yedim
Akşam:1 kase yoğurt,muz,havuç
3 litre su

Hoş geldim Aramıza canım . Bak canım abartığın Günler'de frenlemeyi bilmelisin kendini sana bunu 69 kiloyu görmeye yakın demiştim hatırlatsan abartman bile sınırlı Olmalı canım bunu Başarmayı öğrenmelisin önce . Bak ben bayadır yazmıyorum buraya ama yeme düzenim rayına oturdu artık fazla yiyemiyorum canım istemiyorum istedipim herşeyim tadına bakıp vazgecebiliyırym bunu başarmalısın ilk önce . Bu Ara da ben 72 gördüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…