- 9 Ocak 2015
- 19.386
- 80.618
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm dikkat etmediğininn halde bu kadar verdin bide dikkat etsen neler olur nelerçok şaşkın bi o kadarda keyifiliyim kızlar aylardır artılarla giden kilo durumum rabbim sonunda bana eksiyi gösterdi yani son 2 gündür o kadar yememe rağmen hemde
başlangıç=83
23.04.2015=77.6
06.05.2015=76.4
giden=1.2 kg
[QUOTE="Feraceli, post: 40831438, member: 682.çok şaşkın bi o kadarda keyifiliyim kızlar aylardır artılarla giden kilo durumum rabbim sonunda bana eksiyi gösterdi yani son 2 gündür o kadar yememe rağmen hemde
başlangıç=83
23.04.2015=77.6
06.05.2015=76.4
giden=1.2 kg
gerçekten öyle cnm şimdi çok daha dikkat edicemcnm dikkat etmediğininn halde bu kadar verdin bide dikkat etsen neler olur neler
bakıyorum cnm deniyorum ama o kadar az yediğim için bu kadar aldım herşeyi bahrum ettim ve aldım şimdi acelem yok ayda 1 kilo hedefim mutlu ve sağlıklı olsun istiyorum sonra gerisin geri alınıyor çünküCanım lutfen eski topigine bi bak kilo verirken ne kadar az yedigine
Tatlim tabiki sen bilirsin..bakıyorum cnm deniyorum ama o kadar az yediğim için bu kadar aldım herşeyi bahrum ettim ve aldım şimdi acelem yok ayda 1 kilo hedefim mutlu ve sağlıklı olsun istiyorum sonra gerisin geri alınıyor çünkü
ah kuzum ben senin ne kadar iyi niyetli olduğunu çok iyi biliyorum bitanem haklısın eskiye göre çook fazla yiyorum farkındayım söz daha çok dikkayli olucam mesela bugün kahvaltı çok fena kalorili oldu o yüzden bugün 3 öğün yapıcam sadece telafi etmem gerekTatlim tabiki sen bilirsin..
Ben butun iyi niyetimle söylemek istedim..
Ayni gün icerisinde 2 un kurabiyesi,nutellali ekmek,2 öğunde pilav fazla tatlim..
Insanin yedikce yiyesi geliyor...dünmesela biraz agir olmus..saglikli bi kahvaltiyla baslamalisin...ah kuzum ben senin ne kadar iyi niyetli olduğunu çok iyi biliyorum bitanem haklısın eskiye göre çook fazla yiyorum farkındayım söz daha çok dikkayli olucam mesela bugün kahvaltı çok fena kalorili oldu o yüzden bugün 3 öğün yapıcam sadece telafi etmem gerek
çok mutlu olurum lütfen yorum yaz menülerime haklısın hergün tartılıyorum artık çok haklısın şimdi ablamdayım cıssslar bolca oluyor ama bu günden sonra günde sadece bi cıss hakkım var oda az miktarda inşallah 70 lere dönücem çok istiyorumInsanin yedikce yiyesi geliyor...dünmesela biraz agir olmus..saglikli bi kahvaltiyla baslamalisin...
Menulerine yorum yapicam artik musaadenle..
Ben baslarken ne guzel kilo vermis diyo özeniyordum sana..
70 kiloydun..
Yine ye gözun kalmasin ama dengeli olsun tatlım..
Gerekirse 3 öğün degil 2 öğun yap duruma göre.hergünkü menune dikkat etmedim ama...mesela dünki menune benzer menulerle ben 10 kilo aldim
Hadi bakalim...az yeyip kilo verdigin icin tekrar almadin tatlim..çok mutlu olurum lütfen yorum yaz menülerime haklısın hergün tartılıyorum artık çok haklısın şimdi ablamdayım cıssslar bolca oluyor ama bu günden sonra günde sadece bi cıss hakkım var oda az miktarda inşallah 70 lere dönücem çok istiyorum
inşallah cnm haklısınHadi bakalim...az yeyip kilo verdigin icin tekrar almadin tatlim..
Burda kac kisi tanidim..kilosunu o sekilde verip korumaya devam eden..
Biz biraz zayiflayinca kendimizi salıp,istah patlamasi yasiyoruz ondan..
Hadi bakalim incecik olup, koruyalim bu sefer hedef bu...
Zayiflayip ne bulduysak yemeyelim
evet cnm bu ayın sonuna kadarCanim ablanlarda ne kadar kalacaksin. Uzun sure mi
evet cnm bu ayın sonuna kadar
çok haklısın cnm nasıl becericem onuda hiç bilmiyorumBaya uzunmus canim. Bence kilo almayacam dedikce alirsin. O yuzden gelene kadar daha kilo almamak icin kilonu korumaya calis orada
merhaba cnm tabi katıl yanlız bn adam akıllı diyet yaomıyorum baştan söyliyim bi türlü toparlanamadımbende katılabilirmiyim arkadaşlar