• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Akşam yemeğim:1 kase ezogelin ve yoğurt
IMG_20150414_155621.jpg

Arkadaşlar nolur bana yardım edin yapamıyorum diyete devam edemiyorum sabah,öğle harikaydı ama az önce gene mahvettin herşeyi artık çok mutsuzum kilo alıyorum:KK43:

Hemen az önce bi karar aldım 23 nisana(tartı günü) kadar girmicem hiç kk ya yanlız başıma bir hafta boyunca diyet yapıcam+spor bakalım umarım eksilerle dönerim güle güle özleyeceğim sizi :KK15:

Canim birakma sakin kendini
Korkma uzerine git

Hemen az önce bi karar aldım 23 nisana(tartı günü) kadar girmicem hiç kk ya yanlız başıma bir hafta boyunca diyet yapıcam+spor bakalım umarım eksilerle dönerim güle güle özleyeceğim sizi :KK15:
Canim ya niye gidiyosun? Hani hirslandircaktik birbirimiziii

Ben geldim günlüğüm çoook özledim seni tartıldım maalesef gene artı gördüm cumartesive pazartesi tatlı krizlerin yenik düştüm
Başlangıç:83
Geçen hafta:76.6
Bu hafta:77.2
Fark:+500 gr geldi :KK43:
Hiç moralimi bozmuyorum acelem yok vericem bu 7 kiloyu inşallah 2-3 ayda

Ben geldim günlüğüm çoook özledim seni tartıldım maalesef gene artı gördüm cumartesive pazartesi tatlı krizlerin yenik düştüm
Başlangıç:83
Geçen hafta:76.6
Bu hafta:77.2
Fark:+500 gr geldi :KK43:
Hiç moralimi bozmuyorum acelem yok vericem bu 7 kiloyu inşallah 2-3 ayda

Insallah canim kendini strese sokmadan devam et. Ben de 82.5 tum. 85.4 olmustum dun. Ama 1 aydir da birakmistim. Simdi tekrar basladim. 84 um bugun. Bu arad dun kb diyetine basladim 79 olana kadar devam edecem

Kahvaltım:2 dilim t.t.ekmek,peynir
2 hurma,haşlanmış yumurta
Öğle:t.t.ekmekle tost,sütlü kahve
Ara:1 avuç karışık çerez,1 kase yoğurt
Akşam:domates,yeşil soğan,peynir
Ara:havuç
3 litre su
20 dk yürüyüş
(Bugün bilerek bu kadar ekmek yedim çünkü tuvalet problemim vardı:oops:) 2015-04-23_20.14.44.jpg

Günaydın günlüğüm kalkalı baya oldu ama benim simdi aklıma geldin :oops: kahvaltımı yaptım kitabımı okuyorum cok mutluyum elimde çok güzel bir kitap var:KK68: ben şimdi kitabıma dönüyorum hava güzel belki yürüşte yaparım :cool:

Teşekkürler CNN la, post: 40666173, member: 580492"]cnm dönmene çok sevindim başarılar[/QUOTE]
Tesekkürler cnm benim :KK19:

Bugün ki menüm içler acısı:KK61:
Kahvaltım:yarım dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta,2 hurma,1 bardak süt
Ara:KK43:1.50 dilim kızarmış kepek ekmeginin üzerine bal yağ
Öğle:1 kase yogurt,tavuk sote,1 dilim k.ekmek
Ara:mad:havuç,1 paket petibörün üzerine bal süre süre yedim :mad:
Akşam:1 kase yoğurt,muz,havuç
3 litre su
2015-04-24_19.42.46.jpg

Hoş geldim Aramıza canım . Bak canım abartığın Günler'de frenlemeyi bilmelisin kendini sana bunu 69 kiloyu görmeye yakın demiştim hatırlatsan abartman bile sınırlı Olmalı canım bunu Başarmayı öğrenmelisin önce . Bak ben bayadır yazmıyorum buraya ama yeme düzenim rayına oturdu artık fazla yiyemiyorum canım istemiyorum istedipim herşeyim tadına bakıp vazgecebiliyırym bunu başarmalısın ilk önce . Bu Ara da ben 72 gördüm artık

Back