80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Aslında ben sporsuz veriyorum ama daha hızlansın istiyorum 😁 bir yandanda yapmamanın sebebi duraklama döneminden korkmam eğer plato dönemine girersem zaten mecbur yapicam veya yaptığımı artiricam o yüzden çok yüklenmek istemiyorum 😁 bu arda leslie 1 mil yaptım 😊
Ben spor yapmayınca kilo veremiyorum yaa 🙄
Spor + diyet birlikte düzenli yaparsam gidiyor kilolar, yoksa tartıda bi değişiklik olmuyor 🙄

H
Burdan sunu soylemek isterimgecen ramazan 75den 69 a dusnustum 2 ay sonra 72 lerde sabitlenmişti kilom ama 5 ay once 80e ciktim bu denediklerim 80 e cikincaydi ve veremedim 😁🤟ramazanda kilo verirken gecen sene iftari ve sahuru yapmadan once ilik sute tarcin koyarak az yiyerek vermistim simdide aynisini yapicam ramazana kadar sadece oglen gecistircem ramazanda tekrar ayni sekilde 2 ogun olucak bakalim
Hoşgeldin canım. Seni de gruba yazayım mu ?
şuan tam olarak kaç kilosun?

İyi akşamlar kızlar. Sağlıklı beslenmek nasıl gidiyor 😘
Bugün 840 kalori yaktım ve o kadar az yedim ki akşam ev arkadaşım kek yapmıştı. 1 dilim yedim. Kan şekerim düştü yeminle 😂 hiç pişman değilim çünkü bugün gerçekten haddinden fazla spor yaptım 🙈🙈

İyi akşamlar kızlar. Sağlıklı beslenmek nasıl gidiyor 😘
Bugün 840 kalori yaktım ve o kadar az yedim ki akşam ev arkadaşım kek yapmıştı. 1 dilim yedim. Kan şekerim düştü yeminle 😂 hiç pişman değilim çünkü bugün gerçekten haddinden fazla spor yaptım 🙈🙈
Tebrik ediyorum seni 😉

Valla canım 40 gün falan oldu işte başlayalı bilmedin 1.5 ay burda paylaştığım gibi yedim arada leslie yapıyorum bazen fitness çok zorlamadı beni zaten son aldigin kilolar şu gibi gidiyor zor olan yerleşen kiloları kaybetmek 70 den sonra bu hızla gideceğini düşünmüyorum ama inşallah yanılırım 😊

Valla canım 40 gün falan oldu işte başlayalı bilmedin 1.5 ay burda paylaştığım gibi yedim arada leslie yapıyorum bazen fitness çok zorlamadı beni zaten son aldigin kilolar şu gibi gidiyor zor olan yerleşen kiloları kaybetmek 70 den sonra bu hızla gideceğini düşünmüyorum ama inşallah yanılırım 😊
Haklısın belli kiloya kdar su gibi gidiyor ama kalıcı kilolar biraz zor. Bende haziran ayına kadar 70-68 falan olursam. Sonra kalan 8 kilomu diyetisyen eşliğinde vermek istiyorum.
bende leslie yapıyorum ve zumba
Leslie yerine bazen sadece olduğum yerde yürüyorum deli gibi :)))

Birde makarna pilav hamur işi şeker hayatımdan tamamen çıkardım sadece bulgur yiyorum onu da sınırlı ekmekle değişimli yiyorum yani bulgur yersem ekmek yemiyorum ve sadece Kahvaltı da biraz şeker kullanıyorum çayı şekersiz icemiyorum😊

Haklısın belli kiloya kdar su gibi gidiyor ama kalıcı kilolar biraz zor. Bende haziran ayına kadar 70-68 falan olursam. Sonra kalan 8 kilomu diyetisyen eşliğinde vermek istiyorum.
bende leslie yapıyorum ve zumba
Leslie yerine bazen sadece olduğum yerde yürüyorum deli gibi :)))
Iyiyapiyosun canım aklıma geldikçe hareket etmek güzel bende bahar temizliğine başlıyorum bugün hiç yapasimdayok ama isin ucunda kalori yakmak var😉

Birde makarna pilav hamur işi şeker hayatımdan tamamen çıkardım sadece bulgur yiyorum onu da sınırlı ekmekle değişimli yiyorum yani bulgur yersem ekmek yemiyorum ve sadece Kahvaltı da biraz şeker kullanıyorum çayı şekersiz icemiyorum😊
Ben makarnayı bi türlü çıkaramadım. Pilav da öyle. Öğrenci evinde olduğumdan makarna pilv bizim için hayat kurtarıcı. Çünkü kepekli makarna gibi şeyler pahalı. Makarna yediğim günler daha çok spor yapıyorum öyle dengelemeye çalışıyorum

Ben makarnayı bi türlü çıkaramadım. Pilav da öyle. Öğrenci evinde olduğumdan makarna pilv bizim için hayat kurtarıcı. Çünkü kepekli makarna gibi şeyler pahalı. Makarna yediğim günler daha çok spor yapıyorum öyle dengelemeye çalışıyorum
Eğer takıyorsan yediğini sıkıntı yok😉

X