80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

67.6 dan herkese Günaydınnnn 👻👻👻👻
O kadar mutluyum kiii. 67 bundan 3-4 ay önce benim için mucize gibiydi. Şimdi ise bu rakamda olmak aşırı mutluluk verici.
64-65 leri göreceğim zamanı çok merak ediyorum. Beraber göreceğizz 🎈

67.6 dan herkese Günaydınnnn 👻👻👻👻
O kadar mutluyum kiii. 67 bundan 3-4 ay önce benim için mucize gibiydi. Şimdi ise bu rakamda olmak aşırı mutluluk verici.
64-65 leri göreceğim zamanı çok merak ediyorum. Beraber göreceğizz 🎈
6 li rakamlar ne güzeldir öyle :))

Tebrikler cnm
Darisi isteyen herkese 😅

Kızlar Günaydınnnn :KK200:
66,5 çıktım :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
yani -1.100 daha gitti
Yavaş yavaş veriyorum ama çok keyif alarak diyet yapıyorum. Hedefimi düşük ve uzun vadeli tutuyorum. hedefim yılbaşına kadar 64,4 kiloyu görmek. Çünkü 64.4 benim vücut kitle endeksine göre kilolu sınıfından çıkıp normal kilolu kategorisine girdiğim rakam. O yüzden merakla o kiloyu bekleyeceğim. Bakalım bu kız hedefine ulaşabilecek miiii ???:KK49:

Bu hafta bi 66.7 oldum. Şimdi tekrar 66.2 yim. Ama adet oldum. Umarım 66.2 den de düşmüşümdür. Aşırı moralim bozuldu. Bakalım bu hafta napacağım

Pazartesi 66.2 yim napacağım gitmiyor bir türlü diyordum. Bugün cuma ve 65.6 çıktımmm
5 günde -800 gram.
Süper bir ilerlemedeyim kendimle gurur duyuyorum.:KK200::KK200:

Şubat da tam 60 kilo olmanı diliyorum, bir yıl içinde 20 kilo vermiş olucaksın, harikasın 😉
Ayy inşallah. Onun için çabalıyorum.
58 kilo olduğumda ise bu konu kapanmıl olucak. Çok güzel bişey ya böyle çabalarını yazdıktan sonra istediğini hayal ettiğini gerçekleştirmiş olmak. İnşallah her zayıflamak isteyen kavuşur bu hayallere 😘
Teşekkür ederimm ❤️

Günaydın herkesee. Güncel kilom tamı tamınaa 64.9 😍😍😍
500 gram daha verdikten sonra ideal kilo aralığıma inmiş olacağım. Kilolu sınıfından çıkıp normal kiloda sınıfına gireceğim. Allahım hadi inşallah 😝😝

64.8 ile yola devamm. Yeni yıla son 11 gün. Ve ideol kiloya son -400 gram. Umarım yapabilirmm

Günaydın Herkesee. Bugün tartıldım vee 64.6
aşağıdaki grafikte gördüğünüz üzere ;hemen vücut kitle endeksimi hesapladım ve normal kiloda çıktım. Resmen gözlerim yaşardıı. Harika bir mutluluk bu :halay::spor::spor:

Günaydın Herkese . 64.00 ile yola devamm
Pazar günü 64.6 ydım Bugün Perşembe ve 64.0 . Harika hiisediyorum kendimi. Herkes aşırı zayıflamışsın çok güzel görünüyosun diyor. Çok mutluyum çoook :spor: :spor:

X