- 28 Haziran 2016
- 1.682
- 2.225
- 133
tamam canımm. Şuan 68.2Teşekkürler canım, seni takipteyim sendende güzel haber bekliyorum 65e düştüğünde yazmayı unutma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canımm. Şuan 68.2Teşekkürler canım, seni takipteyim sendende güzel haber bekliyorum 65e düştüğünde yazmayı unutma![]()
SüpersinKızlaar 68.2 oldumm. Adım adım 60 kiloya doğru gidiyorum
6 li rakamlar ne güzeldir öyle :))67.6 dan herkese Günaydınnnn
O kadar mutluyum kiii. 67 bundan 3-4 ay önce benim için mucize gibiydi. Şimdi ise bu rakamda olmak aşırı mutluluk verici.
64-65 leri göreceğim zamanı çok merak ediyorum. Beraber göreceğizz![]()
Çok teşekkür ederimm. Çok güzel destek alıyorum bu forumdan6 li rakamlar ne güzeldir öyle :))
Tebrikler cnm
Darisi isteyen herkese![]()
65.2 ile devammPazartesi 66.2 yim napacağım gitmiyor bir türlü diyordum. Bugün cuma ve 65.6 çıktımmm
5 günde -800 gram.
Süper bir ilerlemedeyim kendimle gurur duyuyorum.![]()
Ayy inşallah. Onun için çabalıyorum.Şubat da tam 60 kilo olmanı diliyorum, bir yıl içinde 20 kilo vermiş olucaksın, harikasın![]()
Harikasın, tebrik ederim açtığın konunun hakkını veriyorsun, az kaldı 60aGünaydın Herkesee. Bugün tartıldım vee 64.6
aşağıdaki grafikte gördüğünüz üzere ;hemen vücut kitle endeksimi hesapladım ve normal kiloda çıktım. Resmen gözlerim yaşardıı. Harika bir mutluluk bu![]()
Teşekkür ederim. Bu konuyu tek takip eden sensin valla. Başarımı sen tebrik ediyorsunn. Çok sağol o yüzden her zamanHarikasın, tebrik ederim açtığın konunun hakkını veriyorsun, az kaldı 60a![]()