80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Dün 63.4 bugün 63.0. Bir günde -400 gram nasıl gider valla mutluluktan zıplıyorum 😂😂
Emeklerimin karşılığını alıyorum. Kalori sayıyorum günde 1200 kaloriyi aşmıyorum ve her gün en az 500-700 arası kalori yakıyorum spor yapıyorum. Nacizane tavsiyem kalori saymak çok işe yarıyor 🤗🤗

Dün 63.4 bugün 63.0. Bir günde -400 gram nasıl gider valla mutluluktan zıplıyorum 😂😂
Emeklerimin karşılığını alıyorum. Kalori sayıyorum günde 1200 kaloriyi aşmıyorum ve her gün en az 500-700 arası kalori yakıyorum spor yapıyorum. Nacizane tavsiyem kalori saymak çok işe yarıyor 🤗🤗
An itibariyle kaldı 3 kilo hadi hayırlısı yeni yıl uğur getirsin 😍
Bende başladığım kilo olan 80i görmüş bulundum 😀😀😀 hayırlısıyla şu çoçuğu mu bir doğurayım gene başlıca diyete, sanırım diyetle verdiğim kilolar hızla geri geldi bana 😆

An itibariyle kaldı 3 kilo hadi hayırlısı yeni yıl uğur getirsin 😍
Bende başladığım kilo olan 80i görmüş bulundum 😀😀😀 hayırlısıyla şu çoçuğu mu bir doğurayım gene başlıca diyete, sanırım diyetle verdiğim kilolar hızla geri geldi bana 😆
Çok teşekkür ederimm.
Çalıştığım yerde de arkadaşım hamile. Oda dert yanıyor kilolardan. Daha 4.ayımdayım şimdiden 5 kilo aldım diye :KK43:
Gerçekten çok zor birşey ama. Bir yandan bir bebek olucak çok mutluluk verici diğer yandan insanın vücudu değişiyor, kilo alıyor, psikolojisi bile değişiyordun eminimm.
Sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın, emzirme dönemizin bitsin, ben size diyet konusunda yardımcı olurum listelerimi veririm. Önemli olan bebek :KK200::KK200::anne:

Çok teşekkür ederimm.
Çalıştığım yerde de arkadaşım hamile. Oda dert yanıyor kilolardan. Daha 4.ayımdayım şimdiden 5 kilo aldım diye :KK43:
Gerçekten çok zor birşey ama. Bir yandan bir bebek olucak çok mutluluk verici diğer yandan insanın vücudu değişiyor, kilo alıyor, psikolojisi bile değişiyordun eminimm.
Sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın, emzirme dönemizin bitsin, ben size diyet konusunda yardımcı olurum listelerimi veririm. Önemli olan bebek :KK200::KK200::anne:
Evet sağol canım inşallah kiloyu takmıyorum ilkinde de çok kilo almıştım bellii bundanda öyle olucak sağlıkla gelsin gene veririm tombikliğe alıştım zaten 😀

Kızlaar yılın ilk gününden merhabaa.
En son 63.00 ı gördüğümden dolayı kendime ödül vermek istedim ve yılbaşı akşamı her şeyi yedim. Tatlısından,tuzlusuna, çerezinden cipsine her şeyi. Şuan kendimi kötü hissetmiyorum. Önümde daha yolum var. Bugün 1 ocak ve pazartesi günü tartılıp yepyeni bir haftaya başlayacağım. İster 64 hatta 65-66 çıkayım tartı da yine de umrumda olmayacak. :KK200:

Merhaba Herkese. Malumunuz yılbaşı geldi ve ben bu 3-4 günde baya bi yedim. En son baktığımda 63 kilo olmuştum. Bu yemelerin üzerine 64.8 i cumartesi sabahı gördüm. Ama hiç pişman değilim. 4 ayın sonunda bunu hakettiğimi düşünüyorum. 64.8 asla moralimi bozmadı.

Şimdi ise elimde tam 21 günlük bir diyet listesi var. Hedefim 21 günde -4 kilo vermek. Bu süreçte günümün nasıl geçtiğini, neleri yemediğimi vs buraya gün gün yazacağım ve 21 günü beraber bitireceğiz. Kısacası burası benim günlüğüm olucak.
3 er gün aralıklarla tartılacağım. İlk tartı günü yarın pazartesi. Sonraki perşembe sonraki pazar. Tartıldığım günler kilomu buraya yazacağım ki hep beraber görelim. Hedefime göre haftada en az -1.500 vermeliyim. Bismillahla yarın başlıyorum.
---4 Ocak 2021 GÜN 1
---25 Ocak 2021 GÜN 21
SON TARTILMA 26 OCAK 2021

04.01.2021 DİYETTE 1.GÜN
Merhaba Kızlar. Bugün tartıldım 65.6 yı gördüm. +2,600 gram almışım. Ama asla üzülmedim. Hakettim bu molayı ben. O yüzden bugün tam gaz devam ediyorum.

3.GÜN BİTTİ. Bugün işyerinde hem pizza hemde baklava vardı. İkisini de yemedim. Gurur duyuyorum kendimle 😂😂

Bugün 4.günüm ve tartıldım
Pazartesi 65.6
Perşembe 64.0
Sonuca inanamadım. Vücudumda yılbaşında çok yediğim için ödem vardı büyük ihtimalle o gitmiştir ama yinede çok sevindim. Devamm🏋🏽‍♀️🏋🏽‍♀️

4.GÜN BİTTİ. Tek kaçamağım 20 gram kadar helva yemek oldu. Onun kalorisini de hemen bi 20 dakika koşarak yaktım. Huzurla uyuyabilirim.

5.GÜN BİTTİ. Bugün de hiç kaçamak yapmadım. Sadece ekmek yerine mısır unu ekmeği yedim. Cumartesi-pazar detoks karışımı hazırlayıp içeceğim. Hatfta içi yapamıyorum bari hafta sonu şu detoks sularını deniyim :) Yarın sabah tartılıcam ve küre başlıycam. Pazartesi sabahı ile arasında nasıl bir fark olucak. Hedefim pazartesi 63.0 çıkmak. Yarın görüşürüzzz :spor: :spor:

Yeşil elma detoksu için malzemeler:​

• 1 adet yeşil elma
  • 1 yemek kaşığı yeşil çay
  • 6-8 dal maydanoz
  • 1 adet limon
  • 2 adet çubuk tarçın
  • 5 adet tane karabiber
  • 5-6 adet karanfil
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • Fındık büyüklüğünde taze zencefil
  • 1 litre su

Yeşil elma detoksu nasıl hazırlanır?​

• Tencerede suyu kaynatın.
  • Elmaları kabuklu ve dilimlenmiş bir şekilde şekilde kaynamış olan suya ekleyin.
  • Ardından dilimlenmiş limonları, karabiberi, yeşil çayı ve zencefili de suya ilave edin.
  • 5-7 dakika kadar bu şekilde kaynatmaya devam edin.
  • Tencerenin kapağını açarak çubuk tarçın,karanfil ve maydanoz yapraklarını da karışıma ekleyin.
  • 5 dakika daha bu şekilde kaynattıktan sonra çayı süzün ve elma sirkesini de dahil edin.
  • Hazırladığınız detoks suyunu bir sürahiye aktarın. Dilerseniz tencerede kalan elma ve limon dilimlerini de sürahiye ekleyebilirsiniz.

6.GÜN BİTTİİ
Bugün günü erken bitirdim kızlar. Gayet güzel bi gündü. Elma suyunu da içiyorum 1.5 litre yaklaşık biticek. Su da 3 lt içip günü tamamlıycam.

7.GÜN BİTTİ. Kahvaltıyı çok kaçırdım bugün. Ama telafi için ara öğünü azalttım ve yine kalorimi korudum. Yarın yeni hafta başlasınn

8.GÜN BİTTİ. Bugün spor yapmadım. 10.000 adım ve gün içindeki yürüyüşlerim var sadece. Hafta sonu vücudumu çok yorgun bugün dinlendirmek istedim yarın devam spora. Ve 1.200 kaloriyi de aşmadım çok mutluyum. Bir gün daha kaçamaksız gitti

X