80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

9.GÜN BİTTİ. Bugün çok iyi giderken yemekten sonra bir dilim limonlu kek yeme hatasında bulundum. Bi baktım yediğim grama göre 256 kalori diyor. Vicdan yaptım hemen 1 saat dans ettim ve 378 kalori yakarak açığı kapadım. Artık huzurla uyuyabilirim 😂

10.GÜN BİTTİ KIZLAR. Bugün kaçamaklı bir gündü. Pazartesiye kadar tartılmıycam moralim bozulmasın diye. 4 litre su ve dukan birası içip yatıcam.

11.GÜN BİTTİ. Gayet güzel bi gündü. Yeni bi diyet listesine başladım. Bakalım haftaya perşembeye kadar ne değişecek. 4 litre su ve dukan birası yaptım içtim. Yeşilçay kalmamıştı kiraz saplı çayla yaptım önemli olan niyet 😂😂
Neyse yarın görüşürüz kızlaar

12.GÜN BİTTİ. Zaman ne çabuk geçiyor ya. Bu diyet günlerini sayarken ömrüm bitti. Bugün güzel bi gündü. Güya spor yapmıycaktım ama yine dayanamadım yaptım. Yarın tartılıcam ve detoks çorba tarifi buldum onu yapıcam cumartesi pazar. Bakalım pazartesi 62.6 çıkıcak mıyımmm ? Çok heyecanlııı

Eveeet bugün tartıldım ve. 62,6 çıktımm. Gözleriime inanamadım. Çok mutluyum şuan. Hedefim 25 inde ya 62 olmak yada 61.6 olmaktı. Şimdiden çok yaklaştım. Ve diyetin 13.günün de toplam 3 kilo gittii. 2 haftada 3 kilo harika benim için. Şuan mutluuğumu anlatamam. Diyet tam gaz devam kızlar acayip gaza geldim 🎉🎉🎉

13.GÜN BİTTİ. Bugün öğle yemeğini yemedim onun yerine kurabiye yedim. Hedefime yaklaştığım için sakmıyorum kendimi. Ama yine sporumu yaptım bol bol. Yorgunum şuan 😂

14.GÜN BİTTİ. Kaçamaksız bir günü bitirdim. İştahım çok yoktu. Yine de ara öğünler vs yapmaya çalıştım. İlk defa iştah kesintisi yaşadım diyebilirim. Ama olsun. Yarın tartılıcam. Yeni bir hafta hepimiz için güzel olsun 💐💐

15.GÜN BİTTİ. Regl olamadım kendimi acayip şiş hissediyorum. Evde ananas vardı. Kabuklarını kaynatıp içicem belki ödemimi alır. 3.5 litre su içip bırakıcam bugünü

16.GÜN BİTTİ. Kaçamaksız bir gündü. 3 haftanın bitmesine 5 gün kaldı ama 5 gün sonra 61,6 çıkabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü adet olamadım aşırı ödemim var. Kendimi kilo almış hissediyorum. Umarım bu his geçer. Düştüğümden dolayı kalçam acıyordu. Çok spor yapamadım

17.GÜN BİTTİ. Kaçamaklarla doluyduu kendimi durduramadım. Hafta sonu 2 gün patates diyeti yapmak istiyorum. Yarın 4 liste su içicem. Bugün aldığım kaloriyi yarın telafi etmem lazım

18.GÜN BİTTİ. Güzel bi gün oldu sporumu da yaptım. Cumartesi pazarı iple çekiyorum. Hala regl olamadım 😂 o yüzden tartılmıyorum. 4 litre su içtim günü bitiriyorum

19.GÜN BİTTİ. Son 3 günüm ama istediğim 61.6 yı göreceğimi zannetmiyorum. Ama geçen hafta 3 haftada 3 kilo vermiştim o hedefim tuttu en azından.
cumartesi sabahı patates diyetine başlayıp pazartesi sabahı son vericem. Yarın sabah güncel kilomu söylerim

20.GÜN BİTTİ. Bugün 62.7 çıktım. Regl şişliği devam ediyor. Patates diyeti yapıyorum bugün. Bakalım yarın kaç çıkıcam 1 günde fark olucak mı ? Ve pazartesi sabahı 61.6 yı görebilecek miyim ?
Başarabilirimmm 21 günde 4 kilo verebilirim. İnanıyorum kendime. Pazartesi günü 61.6 çıkarsam bu iş tamam. Hadi açlığa dayanabilirimmm :KK9: :KK9: :KK9:

Eveeet 21 günlük serimin sonuna geldim. Yarın toplam kaç kilo verdiğimi bildiricem. Umarım mutlu olucağım rakamı görürüm. Bugün kabak detoksu yaptım. Güzel bir gündüüü

21 günde tam 3 kilo vermişim. Hedefim 4 tü ama yinede başarılı oldum bence 😂
Bugün 62.4çıktım. Yani kabak detoksu da bir işe yaramadı. Regl şişkinliğim var diyerek aradan kaçııcam. Yeni bir hafta yeni umutlar başlasın 🌸🌸

Yeni bir 21 günlük seri başlatıyorum. Hedeflerime ulaşmak için önüme bi hedef daha koymam gerekiyor sanırım.
Güncel kilom:62.5
Şimdiki hedefim 15 şubatta tam 59.9 kilo olmak 🌸🌸🌸🌸

Bugün iştahım yerinde değildi. Az kalori aldım ve spor yaptım.
Akşam tartıldığımda 61.8 i gördümmm ☀️ günün en sevindirici kısmı buuu

X