- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
daha var canım ama anlamadım vallaAdet olucaksındır ondan olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha var canım ama anlamadım vallaAdet olucaksındır ondan olabilir mi
dediğin gibi olacak o kadar sonuçta tatlı yemeden nereye kadar dayanacağız Tamam canım sen başla bende bişeyler denersem yazarımOlur canım arada öyle bankada oluyor 1 haftadır aynı kilo dayım çünkü tatlı yiyorum ama bende takmıyorum takınca gitmiyor
Şimdi şu yulaflı felan diyet gerçeklerden aldım onları denicem activia da aldım 3 gün felan onları yiyim diyorum tabii dayanabilirim aldım ama daha başlayamadım gözümde büyüyor deneyim işe yararsa buradan yazarım ✔
Aaaa çok güzel geliyor okuması mutlaka denicem, nasıl peki durumlar varmı özel bir programın, nex amandır diyettesinKızlar merhaba ben de 80 kilodan 65e inmeye çalışıyorum.
Tatlı canım çok çekiyo dediğiniz için size bir tarif önerisinde bulunmak istiyorum,
1 yumurta ve 1 yk pekmezi çırpıyoruz
üstüne 1 su bardağı yulaf ezmesi , bir çk kabartma tozu, 1 orta boy muzu iyice ezip püre halinde ekliyorum
Hindistan cevizi ve tarçın göz kararı ekliyorum.
2 kare bitter çikolatayı küçük küçük kesip içine ekliyorum.
sonra bunları top haline getirip fırına atıyoruz 180 derecede yaklaşık 15 dkda pişiyo kıvamını siz bilirsiniz,çıtırlaşınca daha hoş oluyo. Ve yaklaşık 6 kurabiye çıkıyo tanesi 50-60 kcal arası değişiyo. Ben atıştırma olarak 3 tane yiyorum
DENEYİNN KESİNLİKLE BÖYLE GÜZEL BİR TATLI OLAMAAAZZZ İNANIN BANAA.
Tarifte 2 su bardagi yulaf kullanirsan daha iyi tutar aslinda ben porsiyon kucultmek icin az koymustum. 2 bardakla 12 tane cikiyo. Kesinlikle denemelisin mukemmelAaaa çok güzel geliyor okuması mutlaka denicem, nasıl peki durumlar varmı özel bir programın, nex amandır diyettesin
çok teşekkür ederim canım gerçekten. en yakın zamanda yapıcamKızlar merhaba ben de 80 kilodan 65e inmeye çalışıyorum.
Tatlı canım çok çekiyo dediğiniz için size bir tarif önerisinde bulunmak istiyorum,
1 yumurta ve 1 yk pekmezi çırpıyoruz
üstüne 1 su bardağı yulaf ezmesi , bir çk kabartma tozu, 1 orta boy muzu iyice ezip püre halinde ekliyorum
Hindistan cevizi ve tarçın göz kararı ekliyorum.
2 kare bitter çikolatayı küçük küçük kesip içine ekliyorum.
sonra bunları top haline getirip fırına atıyoruz 180 derecede yaklaşık 15 dkda pişiyo kıvamını siz bilirsiniz,çıtırlaşınca daha hoş oluyo. Ve yaklaşık 6 kurabiye çıkıyo tanesi 50-60 kcal arası değişiyo. Ben atıştırma olarak 3 tane yiyorum
DENEYİNN KESİNLİKLE BÖYLE GÜZEL BİR TATLI OLAMAAAZZZ İNANIN BANAA.
Bnde 87 60 kiloya yolculuk yapcam ama nasil olcak hic bilmiyorumMerhabalar Herkese
Daha önce çok diyet yaptım çook ama hep sonrasında geri aldım. Tartıda 80 kiloyu görünce tehlikede olduğumu farkettim ve bişeyler yapmam gerekiyordu
Ben öğrenci olduğumdan öğrenci evinde ne varsa onu yiyoruz. Çok fazla sebze ağırlıklı beslenemiyorum o yüzden.kahvaltı neredeyse hiç yapamıyorum. O yüzden zayıflama sürecim biraz yavaş ilerleyecek
Ben haftada 1 gün tartılmayı planlıyorum. Ve kalori hesabı yapıcam. Myfitnesspal uygulamasıını indirdim yediklerimi oraya kaydedicem. Günde 1400 kalorinin üzerine çıkmamam gerekli. Hafta içi her gün 45 dakika yürüyeceğim.
Bu kiloyu 6 ayda versem çok iyi olacak. Erkek arkadaşım yurtdışından gelmeden ona süpriz yapmak istiyorum. Benimle bu yola başlamak isteyen var mı ? Çok mutlu olurum.Buraya bütün bilgileri yazacağım
GRUBUMUZUN GÜNCEL KİLOLARI VE HEDEFLERİ
1- @Gamze_nur08 GÜNCEL KİLO:77.8. —>78.00->76.7
HEDEF KİLO:65
2- @Serina08 GÜNCEL KİLO:78.6 —>77.6->77.1->76.4–>77.0
HEDEF KİLO:55
3- Lamaziaa GÜNCEL KİLO:80.00 —>79.00–>77.3–>75.4
HEDEF KİLO:65
4- @mrymkrdg GÜNCEL KİLO:77.7 —>76.4->76.1
HEDEF KİLO:62
5- @Ondokuzdokuzondokuz GÜNCEL KİLO:77.6 —>77.6->77.0
HEDEF KİLO:68
6- A Aysemaysem2020 GÜNCEL KİLO:80.00->78.4–>78.1
7- @Guvercinim GÜNCEL KİLO:76 HEDEF KİLO:65
8- @MigiMadid GÜNCEL KİLO:85->86 HEDEF:60
9- @madame44 GÜNCEL KİLO:83 HEDEF KİLO:73-65
10- @yubucukp GÜNCEL KİLO:71.6 HEDEF KİLO:60
11- @applecherry GÜNCEL KİLO:85.2 HEDEF KİLO:80
12- sirin_esmer GÜNCEL KİLO:74.00 HEDEF KİLO:53
Ben varım 87 den düşmek istediğini yazmışsın inanki düşersin azcık azim ve karar lazım sormak istediklerin varsa sorabilirsin ben yeni bir grup açıp bayram sonrası tekrar diyete başlıca o ada katabilirsinizOnline olanlar yokmu
Bol şans canım bende geri başlıca kiloları aldım geri aynı durumdayım şuan ama cesaret edemiyorum geri aylarca aç kalmayaBugün başladım kızlar. Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. 3 ara 4 ana öğünüm var. Kilom 74.3
Haftaya pazartesi tartılıcam tekrardan. Bana şans dileyin
Tüh be canım. Sende mi geri aldın ? Ben yine aynıyım çok geri almadım 74 üm şuannBol şans canım bende geri başlıca kiloları aldım geri aynı durumdayım şuan ama cesaret edemiyorum geri aylarca aç kalmaya
Bende 74 e çıkmışım geri sana katılmak istiyorum aslında yarın bir deneyeyim başlayabilirmiyim varmı bir programın yada nasıl ilerliceksinTüh be canım. Sende mi geri aldın ? Ben yine aynıyım çok geri almadım 74 üm şuann
Ya tekrsr gaza gelmek lazım. Ben son kez diyete başladım. Çünkü başka bırak sıktı canımı. Yapıcam olmazsa boşvericem