80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Olur canım arada öyle bankada oluyor 1 haftadır aynı kilo dayım çünkü tatlı yiyorum ama bende takmıyorum takınca gitmiyor 🤗
Şimdi şu yulaflı felan diyet gerçeklerden aldım onları denicem activia da aldım 3 gün felan onları yiyim diyorum tabii dayanabilirim aldım ama daha başlayamadım gözümde büyüyor😀 deneyim işe yararsa buradan yazarım ✔️

Olur canım arada öyle bankada oluyor 1 haftadır aynı kilo dayım çünkü tatlı yiyorum ama bende takmıyorum takınca gitmiyor 🤗
Şimdi şu yulaflı felan diyet gerçeklerden aldım onları denicem activia da aldım 3 gün felan onları yiyim diyorum tabii dayanabilirim aldım ama daha başlayamadım gözümde büyüyor😀 deneyim işe yararsa buradan yazarım ✔
dediğin gibi olacak o kadar sonuçta tatlı yemeden nereye kadar dayanacağız :KK9: Tamam canım sen başla bende bişeyler denersem yazarım

Kızlar merhaba ben de 80 kilodan 65e inmeye çalışıyorum.
Tatlı canım çok çekiyo dediğiniz için size bir tarif önerisinde bulunmak istiyorum,

1 yumurta ve 1 yk pekmezi çırpıyoruz
üstüne 1 su bardağı yulaf ezmesi , bir çk kabartma tozu, 1 orta boy muzu iyice ezip püre halinde ekliyorum
Hindistan cevizi ve tarçın göz kararı ekliyorum.
2 kare bitter çikolatayı küçük küçük kesip içine ekliyorum.
sonra bunları top haline getirip fırına atıyoruz 180 derecede yaklaşık 15 dkda pişiyo kıvamını siz bilirsiniz,çıtırlaşınca daha hoş oluyo. Ve yaklaşık 6 kurabiye çıkıyo tanesi 50-60 kcal arası değişiyo. Ben atıştırma olarak 3 tane yiyorum
DENEYİNN KESİNLİKLE BÖYLE GÜZEL BİR TATLI OLAMAAAZZZ İNANIN BANAA.

Tatlı canım çok çekiyo dediğiniz için size bir tarif önerisinde bulunmak istiyorum,

üstüne 1 su bardağı yulaf ezmesi , bir çk kabartma tozu, 1 orta boy muzu iyice ezip püre halinde ekliyorum
sonra bunları top haline getirip fırına atıyoruz 180 derecede yaklaşık 15 dkda pişiyo kıvamını siz bilirsiniz,çıtırlaşınca daha hoş oluyo. Ve yaklaşık 6 kurabiye çıkıyo tanesi 50-60 kcal arası değişiyo. Ben atıştırma olarak 3 tane yiyorum
Aaaa çok güzel geliyor okuması mutlaka denicem, nasıl peki durumlar varmı özel bir programın, nex amandır diyettesin

Aaaa çok güzel geliyor okuması mutlaka denicem, nasıl peki durumlar varmı özel bir programın, nex amandır diyettesin
Tarifte 2 su bardagi yulaf kullanirsan daha iyi tutar aslinda ben porsiyon kucultmek icin az koymustum. 2 bardakla 12 tane cikiyo. Kesinlikle denemelisin mukemmel

Aslinda 5 mayista basladim baya spor yaptim yemegimden cok kismadim o yuzden de 82den 80e dustum. Ama hizlansin istedigim icin suan sporsuz 72ye kadar dusmek istiyorum sonrasinda tekrar sikilasmak icin spora baslicam umarim.:))

çok teşekkür ederim canım gerçekten. en yakın zamanda yapıcam

Kızlar benim üniversite de son haftam bitirme tezi final falan onlarla uğraşıyorum. Aşırı stresliyim. O yüzden bu haftayı pas geçiyorum. Artık haftaya aranıza katılırım diyet konusunda

Merhabalar Herkese
Daha önce çok diyet yaptım çook ama hep sonrasında geri aldım. Tartıda 80 kiloyu görünce tehlikede olduğumu farkettim ve bişeyler yapmam gerekiyordu💪🏼😅
Ben öğrenci olduğumdan öğrenci evinde ne varsa onu yiyoruz. Çok fazla sebze ağırlıklı beslenemiyorum o yüzden.kahvaltı neredeyse hiç yapamıyorum. O yüzden zayıflama sürecim biraz yavaş ilerleyecek
Ben haftada 1 gün tartılmayı planlıyorum. Ve kalori hesabı yapıcam. Myfitnesspal uygulamasıını indirdim yediklerimi oraya kaydedicem. Günde 1400 kalorinin üzerine çıkmamam gerekli. Hafta içi her gün 45 dakika yürüyeceğim. 🙈🙈
Bu kiloyu 6 ayda versem çok iyi olacak. Erkek arkadaşım yurtdışından gelmeden ona süpriz yapmak istiyorum. Benimle bu yola başlamak isteyen var mı ? Çok mutlu olurum.Buraya bütün bilgileri yazacağım 😘😘😘

GRUBUMUZUN GÜNCEL KİLOLARI VE HEDEFLERİ
1- @Gamze_nur08 GÜNCEL KİLO:77.8. —>78.00->76.7
HEDEF KİLO:65
2- @Serina08 GÜNCEL KİLO:78.6 —>77.6->77.1->76.4–>77.0
HEDEF KİLO:55
3- Lamaziaa Lamaziaa GÜNCEL KİLO:80.00 —>79.00–>77.3–>75.4
HEDEF KİLO:65
4- @mrymkrdg GÜNCEL KİLO:77.7 —>76.4->76.1
HEDEF KİLO:62
5- @Ondokuzdokuzondokuz GÜNCEL KİLO:77.6 —>77.6->77.0
HEDEF KİLO:68
6- A Aysemaysem2020 GÜNCEL KİLO:80.00->78.4–>78.1
7- @Guvercinim GÜNCEL KİLO:76 HEDEF KİLO:65
8- @MigiMadid GÜNCEL KİLO:85->86 HEDEF:60
9- @madame44 GÜNCEL KİLO:83 HEDEF KİLO:73-65
10- @yubucukp GÜNCEL KİLO:71.6 HEDEF KİLO:60
11- @applecherry GÜNCEL KİLO:85.2 HEDEF KİLO:80
12- sirin_esmer sirin_esmer GÜNCEL KİLO:74.00 HEDEF KİLO:53
Bnde 87 60 kiloya yolculuk yapcam ama nasil olcak hic bilmiyorum

Kızlar selam. Baya oldu yazmayalı. Çünkü hayatım düzenli değildi. Şimdi her şeyi yoluna soktum. Tekrar ve son olarak diyete başlıyorum. Eskiden diyetisyene gidiyodum onun listesini uygulayacağım.
Spor yapamıycam çünkü çok çalışıyorum işte zaten o spor olur diye düşünüyorum :halay:
Son kez diyete başlıycam çünkü sonunu getiremediğim diyetlerden yıldım artık. Temelli şu kiloları vermek istiyorum. İsyan ettim kendime. 75 den 60 a düşelim bakalımmm. Bu sefer olucak inanıyorum:KK200:

Bugün başladım kızlar. Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. 3 ara 4 ana öğünüm var. Kilom 74.3
Haftaya pazartesi tartılıcam tekrardan. Bana şans dileyin 😂

Bol şans canım 🤩bende geri başlıca kiloları aldım geri aynı durumdayım şuan ama cesaret edemiyorum geri aylarca aç kalmaya😀
Tüh be canım. Sende mi geri aldın ? Ben yine aynıyım çok geri almadım 74 üm şuann
Ya tekrsr gaza gelmek lazım. Ben son kez diyete başladım. Çünkü başka bırak sıktı canımı. Yapıcam olmazsa boşvericem 😂

Tüh be canım. Sende mi geri aldın ? Ben yine aynıyım çok geri almadım 74 üm şuann
Ya tekrsr gaza gelmek lazım. Ben son kez diyete başladım. Çünkü başka bırak sıktı canımı. Yapıcam olmazsa boşvericem 😂
Bende 74 e çıkmışım geri 😀 sana katılmak istiyorum aslında yarın bir deneyeyim başlayabilirmiyim ✔️varmı bir programın yada nasıl ilerliceksin

X