- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
Öyle tabiki ama artık şu karantina bitsin. Normal hayatımıza dönelim değil mi amaBozulmasın bozulursa saliverirsin toparlan bu kadar yol kat ettik ,kaldı geriye kaç kiloda şunun şurasında sende 10 ben diyum 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabiki ama artık şu karantina bitsin. Normal hayatımıza dönelim değil mi amaBozulmasın bozulursa saliverirsin toparlan bu kadar yol kat ettik ,kaldı geriye kaç kiloda şunun şurasında sende 10 ben diyum 15
Olur aslında. Su an sağlıklı besleniyorum uzun zamandır. Hemen her gece koş bandına çıkıyorum.. kendi başıma 8 kiloya yakın verdim. Gerek hamileyken gerek sonrasında bile görmediğim rakamları gördüm..Ne güzel canım. Hep beraber yapabilirizz
Maşallah canım. Hevesliyiz değili mii ? O tartıda eksileri görünce öyle çok mutlu oluyorum ki. Hepimiz öyleyiz. Tam gaz devam
Neler yaparak kilo verdiğini söylersen herkes yararlanabilir canım bu arada destek olmuş oluruz birbirimize
Süpersin. 8 kilo inanılmaz bi fark yaratmıştırOlur aslında. Su an sağlıklı besleniyorum uzun zamandır. Hemen her gece koş bandına çıkıyorum.. kendi başıma 8 kiloya yakın verdim. Gerek hamileyken gerek sonrasında bile görmediğim rakamları gördüm..
Hoşgeldin aramızaaa. Memnuniyetle seni de severizzMerhaba hanımlar. 80den 60'ayı görünce gülümsedim çünkü şu an benim hedefim de bu Bir ay önce rahmetli dedemin çiftliğine geldim 2 yasındaki kızım ile. Sadece hareketten 4 kilo verdim. Madem öyle ciddileşelim dedim. Geçen hafta tartıldım tam 80 ,boy 160 yusyuvarlak tostoparlak yani 1 hafta oldu Sabah tartılacağım. Sabah tipik diyet ,2 dilim Etimek ile. Öğlen sebze yemekleri. Akşam yoğurt, salata, çorba vs yaptım,en geç 7 buçuk şeklinde. Şeker, abur cubur, paketli, kaçamak sıfır. Pilav bulgur ve kontrollü yedim. Unlu ,hamur vs sıfır.Çiftlikte bostan yapıyoruz şu an her gün en az 2 saat ağır bahçe işi yaptım. Ama su içmedim. Bakalım ne olmuş . Beni de aranıza alın beni de sevin
Güzel görünüyor canım. Ben de 2 sene önce gitmiştim. Baya da kilo vermiştim. Ama çok geriliyordum. Bu kaç kaşık şu ne falan. O yüzrne yediklerimden de bişey anlamadan yiyodum. Bende düzenli beslenmeye geçtimBen diyetisyene gittim ve onun menüsünü uyguladım, 1500 kalori civarı bir liste hazırlıyor, her hafta kontrolüm var. Liste 3 ana 2 ara öğün şeklinde. Onun dışında hergün 1 saat yürüyüş yaptım, suyu en azından 2 litre içmeye çabaladım. Arada kilo veremedğim de oldu ama bırakmadım, bir gün çok yediysem ertesi gün az yedim.. Akşam 7:30dan sonra birşey yemedim hiç. Spor yapmadım hiç ama. Bazen kahvaltıyı yulafla değiştirdi. Kilo veremedğim zamanlar akşam öğünüme bir çorba tarifi verdi, ıspanak-kabak-mercimek-kerevizli,bunları haşlayıp blenderdan geçiriyorum, az zeytinyağ ekliyorum, yanında salata yoğurtla ekmeksiz yiyorum, ama bunu arada 1 yaptırıyor, 3 akşam bunu yap diyor mesela.
Ramazan da da sahurda kahvaltılık yiyorum ya da yulaf. İftar normal akşam yemeği şeklinde. (çorba, ana yemek, yoğurt ve salata) Kaşık ölçüsü var diyetisyenin, mesela baklagilse 6 kaşık, sebze yemeği ise 8 kaşık. Kuşbaşı et 9-12 parça. Tavuk ve balık 200 gr. Bir de çorba-pilav-ekmek üçlüsünden birini yiyorum sadece diğerlerini eliyorum. Mesela 2 dilim ekmek=1kase çorba=3-4 kaşık pilav.
Teşekkür ederim efenim Ben geçen hafta vermişim bir kilo , bu hafta daha az iş vardı ,bakalım ne oldu . Birde ben komple şekeri tatlıyı kestim .2 hafta oldu hiç yemedim çünkü kendimi kontrol edemiyorum tatlı konusunda O yüzden hiç ,sıfır dedim iyi gidiyor şimdilik. Yarın tartı günu yine heyecan tavanHoşgeldin aramızaaa. Memnuniyetle seni de severizz
Çok güzel bostanla ilgilenmek çok zor. Bizim de var zaten ben de orda kalori yakıyorum. Hep spor yapardım şimdi orayı temizliyorum suluyorum bakıyorum 2 saat geçmiş bile
Ben zaten diyete inanmıyorum. Sadece sağlıklı beslenme. Düzenli yiyince bazen hamurişi bile yesem kilo veriyorum. Önemli olan spor. Aldığın kalori daha az olduğunda direk veriliyor
Birbirine güç veren kadınlardan daha güzel ne olabilir kiii ?Harikasiniz
Fark yarattı ama kilom yüksek olduğu için muthiş bir fark olmadı.Süpersin. 8 kilo inanılmaz bi fark yaratmıştır
Evet seninle basladigimiz bu yolculukda 75 leri gormemiz beni cok mutlu etti sonraki hedefimiz 72 olsunBirbirine güç veren kadınlardan daha güzel ne olabilir kiii ?
Canım selam benim kiloda düşüş var 73ü küsürleri gördümMerhaba kızlarr. Benimde kilom aynı yerinde. Ramazanda çok mu kaçırıyorum ya hiç hissetmiyorum ama noldu anlamadım.
Yeni bir şey denemeye karar verdim. 1 hafta boyunca her şeyi kasede yiyeceğim. Çorbayı sulu yemeği ne varsa yemekte. Bakalım 1 haftada yemeğin boyutunu düşürünce ne olacak ?
A Aysemaysem2020 denemek ister misin canımm ??
Maşallah sana ya. Ben göremedim 73 leri. Darısı bana ama ben tatlı falan yiyorum yani müstehak bana. O yüzden porsiyonları küçültmeye başladım. Bugünden itibaren kasede yiycem bakalım haftaya Perşembe ne değişecek?Canım selam benim kiloda düşüş var 73ü küsürleri gördüm
Evet aslında iyi olur ama ramazan bitsin bende sana öyle katılayım şurda kaldı 2 gün kasede yersem bayılırım
Benimde duruyor arada bir haftadan fazla sonra gram gram gidiyor sanırım hiç veremeyen biri olarak bu kilolara düşmek beni çok mutlu etti eşimde bana destek veriyor artık motive ediyor, beraber sporda yapıyoruz bana destek olmak için yapıyor oda çok güzel bir duygu, az kaldı 13 kilo daha verdim mi tamamım kendimi odakladım
Harikasın canım hemen fark etmiş böyle devam, bende 3 günlük sıvı detoksu yapıcam sabah akşam mercimek çorbası ve cacık yicemBugün 74 ü gördüm kızlar. Bakalım perşembeye kadar 73 görebilecek miyim ?
Ayy o çok zor olmaz mı canım ya. Ben yapamıyorum öyle ilk gün dayanıyorum sonra bırakıyorum. Ama adı üstünde detoks. Yap bakalım neler olucakHarikasın canım hemen fark etmiş böyle devam, bende 3 günlük sıvı detoksu yapıcam sabah akşam mercimek çorbası ve cacık yicem