80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Ayy o çok zor olmaz mı canım ya. Ben yapamıyorum öyle ilk gün dayanıyorum sonra bırakıyorum. Ama adı üstünde detoks. Yap bakalım neler olucak 😚😚
İnşallah zor olmaz yani çok zorlanırsam salatalıkla kiraz felan yemeyi düşünüyorum ilk günü bir yapayım bakalım, ben mercimek çorbasını çok severim, birazda katı kıvamlı mama gibi pşşirdipim için tok tutar diye düşündüm, maksatım sadece sıvı tüketip vücudu şaşırtmak üç gün olmasada iki gün yapmaya çalışmam ✔️

İnşallah zor olmaz yani çok zorlanırsam salatalıkla kiraz felan yemeyi düşünüyorum ilk günü bir yapayım bakalım, ben mercimek çorbasını çok severim, birazda katı kıvamlı mama gibi pşşirdipim için tok tutar diye düşündüm, maksatım sadece sıvı tüketip vücudu şaşırtmak üç gün olmasada iki gün yapmaya çalışmam ✔
Çok haklısın canım. Detoks işe yarar umarım. Gitsin şu kilolarr

Yaaa umarım görürsün 70 i görürsem mutluluktan uçarım herhalde. Eve sığamam diye düşünüyorum 😂 bu başarı senin başarın 70 ide görüceksin
Ben malasef uçamıyorum çünkü eşim biliyor diyette olduğumu o gördüğünde 75 kiloydum halen 72,5 dayım yani 80 olduğumu bilmiyordu o yüzden biraz sıkıntıdayım 😀🤫ii
Sende göreceksin az kaldı

Ben malasef uçamıyorum çünkü eşim biliyor diyette olduğumu o gördüğünde 75 kiloydum halen 72,5 dayım yani 80 olduğumu bilmiyordu o yüzden biraz sıkıntıdayım 😀🤫ii
Sende göreceksin az kaldı
İlahii sakla sakla sen 69 lara inince söylersin 😂
Bende porsiyonları küçültüm devam ediyorum bakalım. Perşembe gününü aşırı merak ediyorum 😘

Kızlar mercimek çorbası kilo aldırıyormuş bendede dünden beri bir şişkinlik gaz oluştu gece hiç uyutmadı sabaha içmiştim yeni baktım yorumlara yanlış detoks seçtim 😀bugün meyve ve cacık la günü bitirincem ✔️

Kızlar mercimek çorbası kilo aldırıyormuş bendede dünden beri bir şişkinlik gaz oluştu gece hiç uyutmadı sabaha içmiştim yeni baktım yorumlara yanlış detoks seçtim 😀bugün meyve ve cacık la günü bitirincem ✔
gerçekten mi ya ? bende mercimek çorbası çok severim üzdü şuan
Cacıkla nasıl gün geçecek canım ya. Neyse sadece detoks allahtan normal yeme düzenin olsa çok sağlıksız olurdu

Benim bir sorum olacak kızlar. Ben su içmemi durduramıyorum. Günde 4 litre su içiyorum kendimi durdurmasam daha da içerim yani :p Bu vücutta ödem oluşturur mu?

Benim bir sorum olacak kızlar. Ben su içmemi durduramıyorum. Günde 4 litre su içiyorum kendimi durdurmasam daha da içerim yani :p Bu vücutta ödem oluşturur mu?
Eğer tuz çok tüketirsen ödem yapar, tuz hiç yemez ya da çok az yersen ödemi çözer diye biliyorum. Ne güzel bi alışkanlık. Ben de 2 litre içsem iyi.

Eğer tuz çok tüketirsen ödem yapar, tuz hiç yemez ya da çok az yersen ödemi çözer diye biliyorum. Ne güzel bi alışkanlık. Ben de 2 litre içsem iyi.
teşekkür ederimmm. Bende çok rahatsız oluyorum ya sürekli su içiyorum hazır su dayanmıyor bana :))

Düşe kalka gidiyor canım kendimi sıkmıyorum. 74 buçuktan da düştüm. rahat rahat verelim kiloları kasmaya gerek yok
Öyle canım, ben kasıyorum valla ne yalan söyliyim bir bozarsan toparlayamaz o yüzden benim devam, 3 senedir kilolar üzerime yapıştı hazır bu kadar yol almışken ✔️dün ilk defa 38 beden bir kotuma zarzorda olsa sığdım normalde dizimde takılıp kalıyordu , e tabi şey yani likralı ama olsun sonuçta diziden yukarı çıkaramıyordum 😀şuan normalde kumaş pantalonda halen 42 bedendeyim bir tane 40 bedenim var o ada giriyorum ama basen kısmı tam oturuyor 😀

Öyle canım, ben kasıyorum valla ne yalan söyliyim bir bozarsan toparlayamaz o yüzden benim devam, 3 senedir kilolar üzerime yapıştı hazır bu kadar yol almışken ✔dün ilk defa 38 beden bir kotuma zarzorda olsa sığdım normalde dizimde takılıp kalıyordu , e tabi şey yani likralı ama olsun sonuçta diziden yukarı çıkaramıyordum 😀şuan normalde kumaş pantalonda halen 42 bedendeyim bir tane 40 bedenim var o ada giriyorum ama basen kısmı tam oturuyor 😀
gelişme var canım vücudunda. Ben küçüklükten beri spor yapıyorum bi yaz yüzme bi yaz voleybol başka yaz tenis. O yüzden vücudum sıkıdır. 80 kiloyum dediğimde kimse inanmıyodu taş çatlasın 70 sin diyolardı. şimdi 75 e düştüm. 10 kilo daha veriyim diyorum saçmalama 50 kilolara inip napıcaksın diyolar. Yani kilomu asla göstermiyorum :p :p Birde nişanlım Avusturalyada 1 sene sonra gelecek. O yüzden yavaş yavaş kafam rahat :p

Şu 2 gündür iştahım çok açık. Herşeyi yiyesim geliyor hiç böyle olmamamıştım ya tuhaf bi şekilde engel olamıyorum

X