80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Ben bir süre kilo veremeyip 74 te takılmıştım fakat son iki haftadır iyi gidiyor, 71,5 olmuşum bugün, bayrama 67-68 hedefliyorum inşallah =)
Maşallah canım. Hevesliyiz değili mii ? O tartıda eksileri görünce öyle çok mutlu oluyorum ki. Hepimiz öyleyiz. Tam gaz devam 👍🏻🧿
Neler yaparak kilo verdiğini söylersen herkes yararlanabilir canım bu arada destek olmuş oluruz birbirimize 🙈

Ben bir süre kilo veremeyip 74 te takılmıştım fakat son iki haftadır iyi gidiyor, 71,5 olmuşum bugün, bayrama 67-68 hedefliyorum inşallah =)
Maşallah canım. Hevesliyiz değili mii ? O tartıda eksileri görünce öyle çok mutlu oluyorum ki. Hepimiz öyleyiz. Tam gaz devam 👍🏻🧿
Neler yaparak kilo verdiğini söylersen herkes yararlanabilir canım bu arada destek olmuş oluruz birbirimize 🙈

Merhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim diyetinize :KK28: Biraz geç kaldım, yeni üyeyim :))) Boyum 1.67 kilom ise 84 yıllar önce 60'a inmiştim. Fakat sinir, stres, talihisizlikler, aldatılmalar felan hepsi bir araya gelince kendimi yemeye verdim. Eskisi gibi de gücüm kalmadı. Birbirimize destek olursak başarabilirim gibi hissediyorumm. :super:

Merhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim diyetinize :KK28: Biraz geç kaldım, yeni üyeyim :))) Boyum 1.67 kilom ise 84 yıllar önce 60'a inmiştim. Fakat sinir, stres, talihisizlikler, aldatılmalar felan hepsi bir araya gelince kendimi yemeye verdim. Eskisi gibi de gücüm kalmadı. Birbirimize destek olursak başarabilirim gibi hissediyorumm. :super:
Tabikii katılabirlirsin, biz lazminaa ile devam ediyoruz👍
Başarırsın bence neden başaramıyasın ki bende senin gibiydim yapamam diyorum ikinci gün diyeti bırakıyorum şimdi günde 1 saat spor yapıyorum, kendime göre bir diyetim var ve sonuçta 80 kilodan 74 e kadar indirim bu harika bir şey sende başarabilirsin 👍
Kilo vermek uzun bir süreç bence ilk olarak ekmeği hayatından çıkar ilk hafta sonraki hafta şekeri sonraki hafta tamamen unlu şekerli şeyleri hayatından çıkar böylece alışmış olursun, spor yapabilirim dersen o konudada sana tavsiye verebilirim 👍

Tabiki hep beraber birbirimize destek olmak için burdayız. Bizde bazen düşüyoruz moralimiz bozuluyor ama birbirimizi motive edip tekrar devam ediyoruz. Sende kendine göre bir beslenme programı yap ve adına diyet deme sadece sağlıklı besleneceksin. Üstelik aç kalmana falan hiç gerek yok. Yanına spor ekledin mi tamamdır. Kilo vermeye başladığında güvenin yerine gelecek. İnan

X