80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Günaydın kızlar, 77.5 kilo çıktım. Bu aralar durmadan yiyorum bende aynı durumdayım tam yicem diyet aklıma geliyor 😑Allah bu zor günlerde yardımcımız olsun, sürekli evde durmakta insana yemek çağrıştırıyor sanırım 😑

Helal olsun sana ya. Ben kendimi durduramıyorum bi karantina günlerinde
Canım mecbur yapmaliyim pantolonlara sigamiyorum yeni bi alisveris yaparsam salarim kendimi. O yuzden eski kiyafetlerime sigmaliyim. Eliptik biisklet aldim bi de daha gelmedi.
Gerci dogum yapali 3 ay oldu daha kisa bi sure ama az az gitsin ki daha yolum uzun.

Kızlar haftalardır yerimde sayıyorum resmen ne zaman tartıya çıksam 76 77 arasi hiv dusmuyir hic kilo kaybi yok cok saldim yaa

Ben bugün öyle bir saldım ki şuan utanıyorum resmen kendimden.Ama yarın baştan başlayacağım aşırı sinirlendim kendime ya. Çünkü zayıflamak istiyorum ama bunun için bir şey yapmıyorum. Böyle oturup zayıflamak beklenemez ki . Gerekirse aç uyuycam yani .Şuan gerçekten çok moralim bozuk.
Benimle beraber,ciddi şekilde dikkat edecek var mı ? Hedeflerim haftalık olucak. Yarın 28.03.2020 başlıyorum.
Yediklerimi gün gün yazıcam. Hadi bakalım bismillah. Bir kendime geleyim yahuuu :kızgın::KK24::p:KK9::KK9::KK9:

bende varım bende düzenli bildirim yapicam eskisi gibi oda motive ediyor insanı bu haftayı dirayetli bitirelim inşallah ya
Ben bugün öyle bir saldım ki şuan utanıyorum resmen kendimden.Ama yarın baştan başlayacağım aşırı sinirlendim kendime ya. Çünkü zayıflamak istiyorum ama bunun için bir şey yapmıyorum. Böyle oturup zayıflamak beklenemez ki . Gerekirse aç uyuycam yani .Şuan gerçekten çok moralim bozuk.
Benimle beraber,ciddi şekilde dikkat edecek var mı ? Hedeflerim haftalık olucak. Yarın 28.03.2020 başlıyorum.
Yediklerimi gün gün yazıcam. Hadi bakalım bismillah. Bir kendime geleyim yahuuu :kızgın::KK24::p:KK9::KK9::KK9:

Ben hala oturmuş patlamis misir yiyorum evde bos bos yalniz durmakten ve hala 77 kiloyum 😔

Günaydın kızlar kahvaltı çeyrek bazlama 1 haşlanmış yumurta az peynir ve karışık bitki çayı
Öğle yemegibdede tavuk suyu çorba ve salata yiyecegim

Günaydın kızlar. Kahvaltıda
yeşil çay ,domates , haşlanmış yumurta ve 1 dilim kepekli ekmek yedim.
4-5gibi de kahve mi içerim

Selam kızlar ben geldım
Nasılsınız
Evdeyken neler yapıyorsun ?
Hoşgeldin canımmm
Evdeyken yemek yapıyorum temizlik yapıyorum
Spor olarak 1 saat zumba yapıyorum. Eliptik bisiklet aldım onu kurup çevirmeye başlıycam
Akşamları da survivor izliyorum 🙈🙈

X