Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun sana ya. Ben kendimi durduramıyorum bi karantina günlerindeGunaydin kizlar tam 2 hafta olmus baslayali diyete
72.2 ile basladim bugun 69.6 ciktim
Of evet napıcaz bilmiyorum. Kendimize gelmemiz lazımmGünaydın kızlar, 77.5 kilo çıktım. Bu aralar durmadan yiyorum bende aynı durumdayım tam yicem diyet aklıma geliyor Allah bu zor günlerde yardımcımız olsun, sürekli evde durmakta insana yemek çağrıştırıyor sanırım
Canım mecbur yapmaliyim pantolonlara sigamiyorum yeni bi alisveris yaparsam salarim kendimi. O yuzden eski kiyafetlerime sigmaliyim. Eliptik biisklet aldim bi de daha gelmedi.Helal olsun sana ya. Ben kendimi durduramıyorum bi karantina günlerinde
Şu miktarını artır canimSanırım evet ama nasıl atıcam bu ödemi
Düzenli diyet yapsan aslında verirsin canimKızlar haftalardır yerimde sayıyorum resmen ne zaman tartıya çıksam 76 77 arasi hiv dusmuyir hic kilo kaybi yok cok saldim yaa
canım naptın isveç diyetini tamamladın mı ?Bende isvec diyetini uc gundur yapiyor bakalim hayirlisi insallah veririz
haklısın canım bu ara çok saldım evde habire bisiler yemek istiyor canım birde regl dönemi girdi iyice yerle bir oldum
Düzenli diyet yapsan aslında verirsin canim
bende varım bende düzenli bildirim yapicam eskisi gibi oda motive ediyor insanı bu haftayı dirayetli bitirelim inşallah ya
Ben bugün öyle bir saldım ki şuan utanıyorum resmen kendimden.Ama yarın baştan başlayacağım aşırı sinirlendim kendime ya. Çünkü zayıflamak istiyorum ama bunun için bir şey yapmıyorum. Böyle oturup zayıflamak beklenemez ki . Gerekirse aç uyuycam yani .Şuan gerçekten çok moralim bozuk.
Benimle beraber,ciddi şekilde dikkat edecek var mı ? Hedeflerim haftalık olucak. Yarın 28.03.2020 başlıyorum.
Yediklerimi gün gün yazıcam. Hadi bakalım bismillah. Bir kendime geleyim yahuuu
Zayıflamak istiyorsak toparlanmak zorundayızBen hala oturmuş patlamis misir yiyorum evde bos bos yalniz durmakten ve hala 77 kiloyum
Hoşgeldin canımmmSelam kızlar ben geldım
Nasılsınız
Evdeyken neler yapıyorsun ?