80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Hayırlı akşamlar dilerim herkese, bugün biraz bozdum sanırım dayanamadım, ama devam yarından itibaren haftada bir gün tatlı krizim tutuyor sanırım 🤣

Screenshot_20200319-095721.jpg
Screenshot_20200319-095711.jpg

Kızlar tam olarak geçen günlerim böyle sizce kötümü gidiyorum

Serina umarım senin iyi gidiyordur. Ben saçmalım bugün m and m yedim.
Valla iyi gidiyor demek isterdim ama bende saçmaladım regl oldum ve tek dusundugun şey tatlı tatlı tatli🙈🙈 mozaik pasta yedim bugün ve sanırım biraz fazla kaçtı dünde çikolata eminim ko yarın pişman olacağım 😊

Bu son 3 gündür iyi yiyorum bugünde yedim güzel bu evde kalma olayı beni bunalttı biraz sanırım kendimi yemeye verdim, pes etmicem biliyorum yarın Bi değişiklik olmıcak belkide kilo almış olabilirim ama pişman değilim, sonuçta bu uzun bir yolculuk olucak daha başlardayız değil mi ama 😊

Bu son 3 gündür iyi yiyorum bugünde yedim güzel bu evde kalma olayı beni bunalttı biraz sanırım kendimi yemeye verdim, pes etmicem biliyorum yarın Bi değişiklik olmıcak belkide kilo almış olabilirim ama pişman değilim, sonuçta bu uzun bir yolculuk olucak daha başlardayız değil mi ama 😊
Canım ülkece zor günlerden geçiyoruz,psikolojimize göre yeme alışkanlığımızda değişiyor. İnsan evdeyken kendini yemeğe veriyor. Uzun bir yolculuktayız sonu güzel olsun yeter😊

Günaydın kızlar bu cuma benim için kötü geldi 77 kiloyumm :kızgın::KK17:

Bende 77. 9 çıktım tartıda, ay sonunda az kaldı off off bu 11 günü tatlı yemeden atlatmak için her sabah kalkıp yemek yapmam lazım, evde yemek olmayınca kitatlıları yiyorum 🤣

X