- 31 Ocak 2010
- 351
- 104
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocalari ne yapacagiz onlar calismak zorunda ne yazik kiGünaydın herkese.
Kızlar bildiğiniz üzere virüs artık her yerde. Lütfen gerekmedikçe evden çıkmayalım. Bu çok önemli.Hepimizin sağlığı için evlerde kalalım
Evde diyetimize devam edelim
Onları da eve gelince güzelce dezenfekte edeceğiz. Kıyafetlerini havalandıracağız. Elini yüzünü güzelce yıkamasını söyleyeceğizKocalari ne yapacagiz onlar calismak zorunda ne yazik ki
Serina umarım senin iyi gidiyordur. Ben saçmalım bugün m and m yedim.Merhaba kızlar ka c gündür gelemedim buralara diyete devam ediyorum tabi ki ama regl oldum bu hafta tarti istemiyoruuumm
Baya iyi gidiyorsun. Hatta bazı günler 700 lere bile inmişsin.Eki Görüntüle 2606566 Eki Görüntüle 2606567
Kızlar tam olarak geçen günlerim böyle sizce kötümü gidiyorum
Aralarda hir tavan yapmışsın ama hepimizde oluyor bence gayet iyiEki Görüntüle 2606566 Eki Görüntüle 2606567
Kızlar tam olarak geçen günlerim böyle sizce kötümü gidiyorum
Valla iyi gidiyor demek isterdim ama bende saçmaladım regl oldum ve tek dusundugun şey tatlı tatlı tatli mozaik pasta yedim bugün ve sanırım biraz fazla kaçtı dünde çikolata eminim ko yarın pişman olacağımSerina umarım senin iyi gidiyordur. Ben saçmalım bugün m and m yedim.
Canım ülkece zor günlerden geçiyoruz,psikolojimize göre yeme alışkanlığımızda değişiyor. İnsan evdeyken kendini yemeğe veriyor. Uzun bir yolculuktayız sonu güzel olsun yeterBu son 3 gündür iyi yiyorum bugünde yedim güzel bu evde kalma olayı beni bunalttı biraz sanırım kendimi yemeye verdim, pes etmicem biliyorum yarın Bi değişiklik olmıcak belkide kilo almış olabilirim ama pişman değilim, sonuçta bu uzun bir yolculuk olucak daha başlardayız değil mi ama
Günaydın canım. Sıkma canını inişli çıkışlı grafik olacak illaki. Bizde robot değiliz her hafta kilo verelimGünaydın kızlar bu cuma benim için kötü geldi 77 kiloyumm