80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Valla iyi gidiyor demek isterdim ama bende saçmaladım regl oldum ve tek dusundugun şey tatlı tatlı tatli🙈🙈 mozaik pasta yedim bugün ve sanırım biraz fazla kaçtı dünde çikolata eminim ko yarın pişman olacağım 😊
Hadi şimdi topluyoruz. Ay sonuna kadar unlu ve tatlı yok. 77 için moralini bozma hemen alınan hemen de veriliyor.

Ben burda tartılamıyorum. Eğer bir eczanede falan tartılabilirsem yazarım. Ya da bir tartı alacağım. Umuyorum iyi gidiyorumdur. Hiç yürüyüşümü yapamadım gibi bişiy.

Screenshot_20200320-194102.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20200320-194111.jpg
    Screenshot_20200320-194111.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 23
Yarın ben bir tartı alıyorum.
Artık hergün kendimin resmini çekicem belki buraya da koyarım.

Kızlar günaydınn
Ben dün akşam yemeğinden sonra tartıliyim dedim 77.0 çıktım.
Şimdi sabah aç karnıma olmama rağmen 77.6 çıktım. Nasıl oluyor bu ? Dün o kadar tok karnımla daha zayıf çıktım?

Ya benimde moralim çok bozuldu sabah tartıldım 78. 4 çıktım gene değişiklik yok anlamadım bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede

Kızlar biliyorum motivasyonunuz düştü ama lütfen bırakmayın kendinizi.
Benimde evde sürekli mutfağa gidesim geliyor ama kendimizi frenlememiz lazım lütfen.
indir.jpg

Kızlar ya kaç gündür sabahları daha kilolu
Akşamları daha zayıf çıkıyorum. Akşam yemeğinden sonra 76.5 falan çıkıyorum
sabah aç karnına 77.3 resmen 800 gram farkediyo.
normalde akşam daha Kilolu çıkmam gerekmez mii ?

Merhaba kızlar. Internetik yoktu giremedim kaç gündür nasilsiniz nneler yapiyorsunuz. Ben evde dur dur napcami sasirdim surekli yemek istiyorum ama kendkmi frenlemeye calisiyorum. Umarim sizde isler daha iyidir

Merhaba kızlar. Internetik yoktu giremedim kaç gündür nasilsiniz nneler yapiyorsunuz. Ben evde dur dur napcami sasirdim surekli yemek istiyorum ama kendkmi frenlemeye calisiyorum. Umarim sizde isler daha iyidir
Bende de aynı. Mutfağa gitmek isterken durduruyorum kendimi. Evde zumba yapıyorum. Şimdi eliptik bisiklet aldım. Yuvarlanıp gidiyoruz 😂😂

X