80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Kızlar sonunda 76.3 gördüm tartıda :KK9: :KK9:
adet günüm yaklaştı. O yüzden haftaya perşembeye kadar tartılmayacağım umarım 75.3 ü görürüm Sürpriz :nazar::nazar:
Ayyy çok güzel maşallah canım😍benim diyeti bıraktım malum kişisel karantinadan dolayı alışverişe çıkmayınca evde ne varsa onu yeme modeline geçtiğimiz için dün alışveriş yaptık bugün devam edicem bu ayki hedefime geçen ayki gibi 3 kilo vermek en az inşallah 👍🤩

Kızlar geçen ayki diyeti de şunu anladım ekmek ve tatlı olayı kilo verdirmiyor, en baş sırayı ekmek çekiyor🤩 ilk iki hafta ekmeksiz ve sadece tatlı olarak günde 1 veya 2 bitter yada kuru kayısı yemek hem tatlı ihtiyacını kesiyor hemde kilo veriyormuş 🤩ayda 3 kilo demek 4 ayda 12 kilo demek sürekli bunu düşünerek motive ediyorum kendimi 🤗

Merdiven inip çıktım
Öğlen 3 yk kıymalı karışık sebze yemeği ve 1 yk pilav
Tekrar merdiven inip çıkıcam

Kızlar sanırım bu grup olarak diyeti saldık, ben evdeki ekmek kokusuna dayanamayanlardanım 3 tabi bide evdeki aburcunur stoğuna🤣bugün yeniden pes etmeden başlıyorum ramazanda geliyor yoksa saldım çayıra olacak iyice 78.5 çıktım bu sabah neysek geçen ay verdiğim kiloyu geri almamışım 🤗

Kızlar sanırım bu grup olarak diyeti saldık, ben evdeki ekmek kokusuna dayanamayanlardanım 3 tabi bide evdeki aburcunur stoğuna🤣bugün yeniden pes etmeden başlıyorum ramazanda geliyor yoksa saldım çayıra olacak iyice 78.5 çıktım bu sabah neysek geçen ay verdiğim kiloyu geri almamışım 🤗
Aa ben hiç salmadım kızz deme öyle. Salmak yok -1 kilo daha gitti benden 75.6 çıktımm bugün aşırı mutluyummm

Geçen hafta 76.3 düm. Bugün 75.400
-900 gram gitti.
bugünler de özelikle karantinada bunalmışken böyle azar azar kilo vermek o kadar mutlu ettiki benii. Az olsun öz olsun 💪🏼💪🏼

40 günde 4.5 kilo verdim. Ve bu karantina sürecinde oldu. Olmaya da devam edicek. Azar azar geliyorumm. Ay allahım hadi inşallah 🙏🏼🙏🏼

40 günde 4.5 kilo verdim. Ve bu karantina sürecinde oldu. Olmaya da devam edicek. Azar azar geliyorumm. Ay allahım hadi inşallah 🙏🏼🙏🏼
Ayyy çok güzel maşallah, bunu duymak bile beni motive etti ya aslında ben ne yiceğimide şaşırıyorum, sürekli kendim in bişey ler alıp yapmada zor geliyor, kalan yemekleri diyorum öğlen yiyin boşa gitmesin oda olmuyor, 4.5 kilo bendice çok iyi uzun sürede verilen kilolar geri alınmıyor o yönden süper

Ayyy çok güzel maşallah, bunu duymak bile beni motive etti ya aslında ben ne yiceğimide şaşırıyorum, sürekli kendim in bişey ler alıp yapmada zor geliyor, kalan yemekleri diyorum öğlen yiyin boşa gitmesin oda olmuyor, 4.5 kilo bendice çok iyi uzun sürede verilen kilolar geri alınmıyor o yönden süper
Ben geçen hafta öyleydim ,patlamış mısır kek çekirdek 3-4 gün akşamları hep yedim. Ona rağmen yine kilo vermişim. Ama ben spor yapıyorum canım eliptik bisikletim var 700 kalori civarı yakıyorum ve 2 fincan mutlaka yeşil çay içiyorum günde ve su tabiki.
Şuan yememeye çalışıyorum. Ramazana kadar 1-1,5 kilo versem süper olur. Sende motive et kendini. Yakamayacağım yemekleri yeme. Yada ye ama spor yap. Olduğun yerde adım atsan bile olur

ayrıca canım ben kendime özel yemek yapmıyorum.Annem ne yaptıysa o yeri geliyor makarna, pilav da yiyorum ama dediğim gibi spor yapıp yakıyorum asıl olay bu

X