Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok güzel maşallah canımbenim diyeti bıraktım malum kişisel karantinadan dolayı alışverişe çıkmayınca evde ne varsa onu yeme modeline geçtiğimiz için dün alışveriş yaptık bugün devam edicem bu ayki hedefime geçen ayki gibi 3 kilo vermek en az inşallahKızlar sonunda 76.3 gördüm tartıda
adet günüm yaklaştı. O yüzden haftaya perşembeye kadar tartılmayacağım umarım 75.3 ü görürüm Sürpriz
Aa ben hiç salmadım kızz deme öyle. Salmak yok -1 kilo daha gitti benden 75.6 çıktımm bugün aşırı mutluyummmKızlar sanırım bu grup olarak diyeti saldık, ben evdeki ekmek kokusuna dayanamayanlardanım 3 tabi bide evdeki aburcunur stoğunabugün yeniden pes etmeden başlıyorum ramazanda geliyor yoksa saldım çayıra olacak iyice 78.5 çıktım bu sabah neysek geçen ay verdiğim kiloyu geri almamışım
Ayyy çok güzel maşallah, bunu duymak bile beni motive etti ya aslında ben ne yiceğimide şaşırıyorum, sürekli kendim in bişey ler alıp yapmada zor geliyor, kalan yemekleri diyorum öğlen yiyin boşa gitmesin oda olmuyor, 4.5 kilo bendice çok iyi uzun sürede verilen kilolar geri alınmıyor o yönden süper40 günde 4.5 kilo verdim. Ve bu karantina sürecinde oldu. Olmaya da devam edicek. Azar azar geliyorumm. Ay allahım hadi inşallah
Ben geçen hafta öyleydim ,patlamış mısır kek çekirdek 3-4 gün akşamları hep yedim. Ona rağmen yine kilo vermişim. Ama ben spor yapıyorum canım eliptik bisikletim var 700 kalori civarı yakıyorum ve 2 fincan mutlaka yeşil çay içiyorum günde ve su tabiki.Ayyy çok güzel maşallah, bunu duymak bile beni motive etti ya aslında ben ne yiceğimide şaşırıyorum, sürekli kendim in bişey ler alıp yapmada zor geliyor, kalan yemekleri diyorum öğlen yiyin boşa gitmesin oda olmuyor, 4.5 kilo bendice çok iyi uzun sürede verilen kilolar geri alınmıyor o yönden süper
ayrıca canım ben kendime özel yemek yapmıyorum.Annem ne yaptıysa o yeri geliyor makarna, pilav da yiyorum ama dediğim gibi spor yapıp yakıyorum asıl olay buAyyy çok güzel maşallah, bunu duymak bile beni motive etti ya aslında ben ne yiceğimide şaşırıyorum, sürekli kendim in bişey ler alıp yapmada zor geliyor, kalan yemekleri diyorum öğlen yiyin boşa gitmesin oda olmuyor, 4.5 kilo bendice çok iyi uzun sürede verilen kilolar geri alınmıyor o yönden süper
Süpersin canım yarım saat bile fark yaratırEvet ya ben işte anne olan modelim şuan yarın bende spora başlıyorum hergün en az yarım saate olsa yapmaya çalışcam