- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Inşallah canim pes etmezsek basaramayacagimiz hiç bir şey yok yola devamYarin tam olarak 2 haftalik diyetin sonucunu goricez insallah pes etmeden bu 1 ayida bulucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canim pes etmezsek basaramayacagimiz hiç bir şey yok yola devamYarin tam olarak 2 haftalik diyetin sonucunu goricez insallah pes etmeden bu 1 ayida bulucak
Masallah masallahKızlar. Güncel 77.3
1 haftada -1.700 gram
Toplam -2.700 gr
Çok mutluyum ya
Tebrik ederim canım. sana yetiştim kiiiMasallah masallah
Bende 76.4
Öyle oldu valla benim yavaş gidiyor artık ama olsun en azından gidiyorTebrik ederim canım. sana yetiştim kiii
Valla insan bir an önce zayıflamak istiyor böyle ayda 10 kilo verilse keşke birden. Ama malesef. Bu kiloya 2-3 senede geldimÖyle oldu valla benim yavaş gidiyor artık ama olsun en azından gidiyor
Onu bende düşünmüyor değilim gece yatsak sabah bi kalksak 3 5 kilo gitmiş ama ne yazikkioyle bir dünya yok ben alırken çok kolay alıyorum aslında anlayamaiyorum bile nasıl aldım ama verirken işler öyle yürümüyor ama zaten benim niyetim kalıcı kili vermek sıkıntı yok yola devamValla insan bir an önce zayıflamak istiyor böyle ayda 10 kilo verilse keşke birden. Ama malesef. Bu kiloya 2-3 senede geldim
Onu bende düşünmüyor değilim gece yatsak sabah bi kalksak 3 5 kilo gitmiş ama ne yazikkioyle bir dünya yok ben alırken çok kolay alıyorum aslında anlayamaiyorum bile nasıl aldım ama verirken işler öyle yürümüyor ama zaten benim niyetim kalıcı kili vermek sıkıntı yok yola devam
Tartı her zaman doğruyu göstermez canım. Önemli olan yağ oranı. Bazen vücut kaslanınca da tartıda artı oluyor. Merak etme uzun vadede daha çok fark görürsünBen de 76.1 çıktım ama spor yapıyorum,yürüyüş yapıyorum vücudumda sıkılaşma hissediyorum. Kilo gitmese de görüntü değisiyor sanırım
Günaydın canım. Ben yazamıyorum gruba çok. Ama diyete devam tabikiMerhaba kimseden ses çıkmıyor
Yarından itibaren ben yeniden düzenli yazmaya başlıyorum
Canım naptın nasıl gidiyor diyetin ?Yarin tam olarak 2 haftalik diyetin sonucunu goricez insallah pes etmeden bu 1 ayida bulucak
Hahaha tartılma canım bitince tartılırsınMerhaba kızlar ka c gündür gelemedim buralara diyete devam ediyorum tabi ki ama regl oldum bu hafta tarti istemiyoruuumm