80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Valla insan bir an önce zayıflamak istiyor böyle ayda 10 kilo verilse keşke birden. Ama malesef. Bu kiloya 2-3 senede geldim ✋🏼✋🏼
Onu bende düşünmüyor değilim gece yatsak sabah bi kalksak 3 5 kilo gitmiş ama ne yazikkioyle bir dünya yok ben alırken çok kolay alıyorum aslında anlayamaiyorum bile nasıl aldım ama verirken işler öyle yürümüyor ama zaten benim niyetim kalıcı kili vermek sıkıntı yok yola devam :KK66: :KK55:

Onu bende düşünmüyor değilim gece yatsak sabah bi kalksak 3 5 kilo gitmiş ama ne yazikkioyle bir dünya yok ben alırken çok kolay alıyorum aslında anlayamaiyorum bile nasıl aldım ama verirken işler öyle yürümüyor ama zaten benim niyetim kalıcı kili vermek sıkıntı yok yola devam :KK66: :KK55:

bende kararlıyım bu sefer. Allahım göstersin o günleri bana 😂😂

Ben de 76.1 çıktım 😞 ama spor yapıyorum,yürüyüş yapıyorum vücudumda sıkılaşma hissediyorum. Kilo gitmese de görüntü değisiyor sanırım

Kızlar günaydın, bugün sabah dayanamadım tartıldım 78.1 geldim. Aynaya baktığımda zayıfladığı o fark ediyorum, kotunun beli bol gelmeye başladı.inşallah 1 ayın sonuna kadar 76 75 kiloyuda görebilirim

Ben de 76.1 çıktım 😞 ama spor yapıyorum,yürüyüş yapıyorum vücudumda sıkılaşma hissediyorum. Kilo gitmese de görüntü değisiyor sanırım
Tartı her zaman doğruyu göstermez canım. Önemli olan yağ oranı. Bazen vücut kaslanınca da tartıda artı oluyor. Merak etme uzun vadede daha çok fark görürsün

Günaydın herkese.
Kızlar bildiğiniz üzere virüs artık her yerde. Lütfen gerekmedikçe evden çıkmayalım. Bu çok önemli.Hepimizin sağlığı için evlerde kalalım
Evde diyetimize devam edelim ✋🏼

Merhaba kızlar ka c gündür gelemedim buralara diyete devam ediyorum tabi ki ama regl oldum bu hafta tarti istemiyoruuumm🙈

X